Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο ΠΑΧΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ...ΙΕΡΕΑΣ!

O παχύτερος  Έλληνας  είναι ιερέας!
Λεζάντες φωτο:
Ο πατήρ Αγαθάγγελος Πιστόλας εφημέριος στην ακριτική  ΔΑΔΙΑ ΄Εβρου,   βαρέων βαρών ,και δίπλα με τζόκευ και τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνό, του εκ Χολαργού όμως ελαυνόμενου.. Το σπίτι του κ. Δαμασκηνού βρίσκεται  επί της  17ης Νοεμβρίου του Χολαργού.



Είναι ο πατήρ Αγαθάγγελος Πιστόλας , ο πάντα χαμογελαστός εφημέριος του Πολιούχου και   περίκαλλου  ιερού Ναού Αγ. Νικολάου της Δαδιάς  Έβρου και συνάμα ιερομόναχος (Αρχιμανδρίτης) στην  ιστορική Μονής Δαδιάς.
Ο συμπαθής ιερέας ζυγίζει  αισίως 200 κιλά.. και βάλε..
Κι ασφαλώς το φέρει κυριολεκτικά βαρέως για  τα πολλά κιλά του , πολύ δε περισσότερο όταν κανείς από  την οικογένειά του, δεν είναι παχύς.
Ούτε και ο ίδιος ήταν παχύς.. Την έπαθε μόλις απολύθηκε από τον στρατό... Κι όντας άνεργος , μια και δεν είχε τι άλλο να κάνει κατέφευγε στο φαγητό. Καλοφαγάς φανατικός, μπορούσε να διανύσει 40 χιλιόμετρα , συν άλλα τόσα για επιστροφή,  να πάει από Δαδιά έως Ορεστιάδα για να προμηθευτεί καλά σουβλάκια... «Να κάπως έτσι την έπαθα» , λέει σπαρταρώντας στα γέλια ο καλός λευίτης, βέρος Δαδιώτης, γέννημα και θρέμμα της Δαδιάς 
Λόγω του υπερβολικού πάχους του, ο κ. Αγαθάγγελος Πιστόλας, αντιμετωπίζει   δυσκολίες όπως είναι φυσικό. Αντέχει όμως και μάλιστα είναι αεικίνητος, δραστήριος  και πάντα χαμογελαστός και δημοφιλής στην ενορία του. Σημειώστε δε ότι πέραν του όγκου, ο πατήρ Αγαθάγγελος είναι απολύτως υγιής σε όλα τα επίπεδα και το πάχος του δεν του έχει δημιουργήσει καμία παρενέργεια!
 Οι διάφορες δίαιτες στην περίπτωσή του δεν έχουν  φέρει αποτέλεσμα κι έτσι προετοιμάζεται να κάνει σειρά  ειδικών χειρουργικών  επεμβάσεων κατά πάσα πιθανότητα σε Πανεπιστημιακή κλινική  της Κρήτης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΣ-ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΟΥΣ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΚΙ ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΨΕΛΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Τ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..ΠΑΤΗΡ ΠΙΣΤΟΛΑ...ΦΑΤΑ ΟΛΑ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή