Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΥΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!



ΒΑΛΤΕ ΚΡΑΝΟΣ & ΠΑΛΑΣΚΕΣBΑΛΤΕ ΚΡΑΝΟΣ & ΠΑΛΑΣΚΕΣ

ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ...ΧΩΡΙΟ! 

"Βάλτε τα κράνη σας κι αρπάξτε τ΄άρματα. Αυτό το καρεδάκι -με τον κρανιοφόρο φαντάρο-το βλέπετε εδώ τουλάχιστον δυο χρόνια ! Τα προλαλήσαμε όλα, τότε.. Χρειαζόμαστε ΔΡΑΣΗ άμεση... Βλέπουμε την επερχόμενη καταιγίδα, αλλά κουρνιάζουμε στη βόλεψη μας.Οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν όχι απλά ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ, αλλά κοινοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.Μας επέστρεψαν στο 1951, όπως γράψαμε ορθώς, προτού αρχίσουν οι περιπέτειες με τα μνημόνια! Και θα εξακολουθούμε πια να λουφάζουμε ακόμη;Φύγετε τώρα από τις μεγάλες πόλεις και πάτε στα χωριά.. Θα ανασάνετε ...Θα επιβιώσετε πια!.Τολμήστε.. Η Αθήνα είναι τάφος"
Aυτό αναγράφετε σε  άλλη ιστοσελίδα (www.indobserver.blogspot.com)
Συμφωνούμε και προτρέπουμε τους ..φυγάδες της Θράκης να επανακάμψουν  στα πάτρια εδάφη.. Τώρα..Αύριο θα είναι αργά. Θυμηθείτε την ΚΑΤΟΧΗ... Οι άνθρωποι στη Θράκη, δεν πεινούσαν.. Ψωφούσαν όμως στην Αθήνα!... Μην επαναπάβευστε στα ήδη κεκτημένα... με τα οποία δα, μπορεί να βολευτείτε.. Είμαστε όντως στα 1951!... Δεν υπάρχει διαφυγή; 
Υπάρχει...& ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ... Η επιστροφή στα πάτρια... 
Υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ υποταγής ..εξαφάνισης της Ελλάδας!Ατυχώς οι πολιτικοί που ψηφίσατε, δεν έχουν ΟΡΧΕΙΣ ... Φαίνεται, είναι YES MEN  ... To βλέπετε, το ζείτε... Τι άλλο ΡΕ θέλετε για να καταλάβαιτε;
ΡΕ μαλάκες... Σόρυ... μεν γιατί το παίζουμε και καλογερίστικα... ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ-NEWS γαρ...
Όμως φύγετε από τις μεγαλουπόλεις ΤΩΡΑ. Αύριο θα είναι αργά..

Κι αν είστε άκληροι... σαλτάρετε στα βουνά και θα βρείτε Μοναστήρια- εκατοντάδες-  ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΕΙΨΗ..Και θα ζήσετε...ΡΕ!
Κατάλαβες Αρχιμάλακα ΄Ελληνα τι λέμε... εν αγίω πνεύματι από Μονή ...Δαδιας και Φωτιάς;
Θα σε κατακαύσουμε... αν συνεχίσεις να είσαι... στουρνάρι!.. 
Μαζί με όλους τους τάχα μου... "αυτόκλητους ενημερωτές" του ΄Εβρου 
(μπλογκερς, επαγγελματίες δημοσιοράφους, που ωστόσο σχεδόν όλοι τους... ερασιτεχνίζουν... για να κάνουν ...σαλτανάτι... στις γκόμενες τους πως δα κάνουν κάτιτις..Λέμε: ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΝΟΥΝ! 
Ού τέτοια φρούτα θα τα κάνουμε .. φύλλο και φτερό!΄Ενα-έναν...επώνυμα!
Για να δούμε τι εστί ...δημοσιογραφία! Κι ενημέρωση!
Αναμονή και γιατί τους έχουμε περάσει από κόσκινο ΟΛΟΥΣ τους εν Εβρω!
ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ... το γέλιο θα πέσει..αργότερα, αν συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι της φιγούρας και σαλτανατιού... και της προκλητικής τους αδράνειας για τον Εβρό!
Βλέπουν, παρακολουθούν... αλλά δεν κουνιούνται... ΤεΤΟΙΑ Η ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου