Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ:-ΜΥΝΗΜΑ-

MHNYMA ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΕΣ ...ΕΝ ΕΒΡΩ!
Η ιστοσελίδα αυτή, δεν έχει καμιά σχέση με τις ανάλατες και βαρετές εκκλησιαστικές ιστοσελίδες...Και δι΄ευχών των αγίων ..προ-πατέρων Εβραίων...ημών: Αβραάμ και της Σάρας και της μάρας το κάγκελο! Και πάπαλα οι μέγιστοι Ορφέας , Διόνυσος, τα δικά μας δηλαδή εβρίτικα κι ελληνικά...  φιλαράκια! Να είναι καλά οι... Εβραίοι προπάτορές μας!
Επειδή αγαπάτε τον Έβρο
στέλνετε ΠΑΝΤΑ τα e-mails
σας με αυτό τοσηματάκια,
που μεγενθύνετε...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΙΑΣΗΜΟ!

Είναι, η ιστοσελίδα,  στον Έβρο και λειτουργεί από ορίτζηναλ Εβρίτες με σημαία μεν την ταλαίπωρη Μονή Δαδιάς, της οποίας η ταυτότητα χάνεται μέσα στο χρόνο σε βαθμό να μην έχει να επιδείξη ΟΥΔΕΝ απτό για το παρελθόν της, μα  ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ! Παραμένει όμως η Δαδιά ως σημείο προαιώνιας ιστορίας-αναφοράς και παγκοσμίου ενδιαφέροντος μνημείο!Και η Δαδιά, η δάδα του Έβρου, μαζί με το ΔΕΛΤΑ του Έβρου και τα άλλα ..παραχωμένα συγκλονιστικά μνημεία της 



κομβικής αυτής περιοχής.. σταυροδρόμι της ανθρωπότητας!  
Οι στοχεύσεις μας είναι Πανευρίτικες και θα κάνουμε τομές που δεν φαντάζετε κανείς για ολάκερο τον Έβρο , το και περιφρονημένο από την αδίστακτη μεν πολιτεία, αλλά και από τους επιτόπιους, εγχώριους (λίαν επιεικώς) λαπάδες.
΄Ηδη, αν και είμαστε στην αρχή, σας δίνουμε μια γεύση για τα όσα θα επακολουθήσουν. Ξέρουμε πως τρίβετε τους οφθαλμούς σας ήδη!
Θερμή παράκληση προς τους ιεραποστόλους -έτσι είναι- που διακονούν την ιερή ενημέρωσή σας. Είτε είναι ερασιτέχνες μπλόγκερς, είτε δημοσιογράφοι επαγγελματίες να προσέχουν τις αναρτήσεις μας. Η  θεματολογία μας ΠΑΝΤΑ θα είναι αποκλειστική...  κι άρα ΟΛΟΙ είναι ελεύθεροι να την αναπαράγουν υπό την αίρεσιν , όχι της μνείας της ΠΗΓΗΣ, που ποσώς μας ενδιαφέρει, αλλά της ουσιαστικής αξιολόγησης του θέματος.
Ερωτάται π.χ. η περίπτωση των χωριών  ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΣΙΔΕΡΩ (πομακοχώρι) κ.α έχουν  καλυφθεί και πότε από τα τοπικά Μ.Μ.Ε (μπλογκς, Τύπος κλ.π).; 
Τι θέλουμε να πούμε; Πως υπάρχει η ζωή δίπλα μας, αλλά δεν την ακουμπάμε ...δημοσιογραφικά.. Το χειρότερο είναι ότι δεν την οσμιζόμαστε... 
Θερμοτάτη επίσης παράκληση προς ΟΛΟΥΣ τους παροικούντες στον ΄Εβρο  να μας στέλνουν τα πάντα , τωρινά, χθεσινά ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ, διότι ο ΕΒΡΟΣ δεν είναι χαρτογραφημένος ούτε σαν ολοκληρωμένη ιστορία, ούτε σαν αρχαιολογία (σκόρπια και τυχαία πράγματα βγήκαν στο φως) ούτε σαν  τρέχουσα οντότητα!Άρπα κόλα είμαστε.. 
Εμείς που έχουμε συνειδητοποιήσει όλα αυτά τα μοναδικώς  ανέκδοτα, ξεκινάμε αυτή την περιπέτεια να γνωρίσουμε τον ΄Εβρο... κι αν σας έχουμε συμπολεμιστές, συμμαχιτές, τότε η Δάδα της Δαδιάς ..θα πάει πολύ μακριά.
Ευχαριστούμε...

MONIDADIAS-NEWS 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου