Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012



TA ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ…        
Two Syrian Orthodox priests wait for the
ΣΚΟΤΩΣΑΝ...ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΠΑ
Όπως προκύπτει από ανακοίνωση που εξέδωσε το Πατριαρχείο Αντιοχείας, ένας ορθόδοξος ιερέας, ο 43χρονος Σωτήρης Χαντάντ, ο οποίος αγνοείτο εδώ και μια εβδομάδα, βρέθηκε νεκρός έξω από τη Δαμασκό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου, η ενέργεια αυτή δεν θα πρέπει να αποδοθεί σε Σύρους, οι οποίοι σέβονται τους ιερείς, ανεξαρτήτως της θρησκείας που λειτουργούν, αφήνονται ωστόσο υπόνοιες για τη δράση ακραίων μουσουλμάνων από γειτονικές χώρες, που λόγω του πολύμηνου εμφυλίου έχουν περάσει στη Συρία, και δρουν ανενόχλητοι.
Ο άτυχος ιερέας είχε αναλάβει να μεταφέρει χρήματα για την απελευθέρωση γιατρού-μέλους της Ορθόδοξης Κοινότητας, ο οποίος είχε απαχθεί, και συνοδευόταν στην αποστολή του από ακόμη ένα άτομο, που επίσης αγνοείται.
Γιατί δεν μετοχοποιούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας;
Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
Μας έχουν τρελάνει στο παραμύθι, πως αν δεν πάρουμε την δόση θα πεινάσουμε (εννοείται εμείς οι πολίτες γιατί αυτοί, οι πολιτικοί, τρώνε με σαράντα μασέλες), πως η μόνη λύση για τη χώρα είναι η δόση των 31,5 δις ευρώ, πως κι αυτοί πονούν που είναι αναγκασμένοι να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα που καταστρέφουν τους Έλληνες κι άλλες πολλές τέτοιες σαχλαμάρες. Από την άλλη μεριά, κανένα αντιμνημονιακό κόμμα δεν έχει καταθέσει έστω και μία πρόταση.....
Περισσότερα...
Η πιο χαζή ερώτηση δημοσιογράφου.. EVER!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ
Το συγκεκριμένο βίντεο το ανεβάζουμε με αφορμή το σχόλιο αναγνώστη μας.Ομολογούμε πως δεν το είχαμε δει και πως το ανεβάζουμε χωρίς καμία σκοπιμότητα. Απλά η ερώτηση της κατα τα άλλα πολύ γλυκιάς Εύας Αντωνοπούλου, ήταν ερώτηση FAIL της χρονιάς!! Δείτε!
Περισσότερα...
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ: 
"ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" 

"Στερνή μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα" για την κα Κατσέλη, η οποία ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για την... 
Περισσότερα 
ΤΟ ΥΠΕΞ 
ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΠΡΟΞΕΝΟΥ. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ...

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΥΠΕΞ στο θέμα που ανέδειξε το makeleio.grπριν από δύο μέρες και για το οποίο δεν θα...Περισσότερα 
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! 

Σύμφωνα με το Τούρκικο πρακτορείο Doğan περίπου 100 μέλη της οργάνωσης 
"ALPEREN Ocakları", ομάδα νέων του... 
Περισσότερα 
Οι Αλβανοί συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής στην Σαντορίνη...!
Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Οι κάτοικοι της πανέμορφης Σαντορίνης έχουν την εν.. 


Ο ΕΥΤΕΛΗΣ ΒΥΡΩΝ (Μπάϊρον,,προφέρεται)..σηκώνει και μπαϊράκι!


Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΣ Πολύδωρας ζηταει από τον Τύπο να θάψει τη Χρυσή Αυγή! “ Άμα δεν το κουλάρετε με τη Χρυσή Αυγή θα τους πάτε στο… 40%

Στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μίλησε ο Βύρων Πολύδωρας για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τους ζήτησε να ….κουλάρουν! Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Πολύδωρας είπε πως «άμα δεν το κουλάρετε θα τους πάτε στο 40%. Το πολιτικό....
Σιγά τώρα… Μια ζωή ακροδεξιός και φιλοχουντικός ήταν ο Βύρων… και με αδερφό- πατρόνο του-, δήμαρχο επί χούντας διορισθέντα..στο Χολαργό! Τι μας τσαμπουνάει; .. Χαράν μεγάλη θα έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να επικρατήσει!
Τι συστήνει; Απλά οι δημοσιογράφοι να μην προβάλλουν τα δρώμενά της.. να την αγνοούν !.. Όπως δηλαδή έκανε ο βρωμοημερήσιος Αθηναϊκός τύπος (μαζί και τα διαπλεκόμενα βρωμοκάναλα κι αγνόησαν τη λαμογιά του να διορίσει, όντας μιας μέρας πρόεδρος της βουλής , την κορούλα του.. Καλά που είναι τώρα στη μέση και τα μπλογκς και δεν αφήνουν τίποτε κρυφό!..Αν η Χρυσή Αυγή φθάσει στο 40% δεν θα οφείλεται στο Τύπο,, είτε είναι κουλ, είτε όχι… αλλά οι λαμογιές των πολιτικών τύπου Πολύδωρα! > Περισσότερα...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ



Να πως μας βλέπουν οι Ελληνοαμερικανοί!

'Ενα στα δέκα Ελληνόπουλα εγκαταλείπει το δημοτικό σχολείο εξαιτίας της κρίσης
''Οι πολιτικοί σκέφτονται τις επόμενες εκλογές. Οι ηγέτες τις επόμενες γενιές'' (Σαρλ ντε Γκολ)
Οι τρεις δειλοί ''ναι-ναι-κοι'', αν είχαν @@, θα έλεγαν και κανένα ΟΧΙ στην ''τρόϊκα''Η Ελλάδα καταστρέφεται από τους...''σωτήρες'' της, ο λαός της εξαθλιώνεται και οι ξενόδουλοι ''ηγετίσκοι'' δεν τολμούν να πειράξουν τα μεγάλα συμφέροντα, που ''λαδώνουν'' τα κόμματά τους

Το κράτος στην υπηρεσία του... κόμματος και των κομπλεξικών εγωπαθών ''πολιτικών νάνων''
Εκβιασμοί, κομματοκρατία, διαπλοκή-διαφθορά, ρουσφέτια, κρατισμός, φαυλότητα, κάλυψη ''ημετέρων'', ατιμωρησία, ασυλία, δουλοπρέπεια, ψέμματα, εγωπάθεια και... ''λίστα Λαγκάρντ''.
Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος, θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στο 'Εθνος, αν ''συνταξιοδοτηθούν''
Δεν μπορούν να κυβερνούν, ως ''ηγέτες'' διεφθαρμένων, ελεεινών, κρατικοδίαιτων, βρώμικων κομμάτων, που κατάστρεψαν ολικά την χώρα. Ειδικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε ένα κράτος δικαίου, θα έπρεπε να ήταν προφυλακισμένος, γιά την ''λίστα Λαγκάρντ'', χώρια τα υπόλοιπα.
(Γιά την γραφική ''τσόντα'' της συγκυβέρνησης, την υποτιθέμενη ''αριστερή'' ΔΗΜΑΡ, του κυρ Φώτη-Κωλοτούμπα, δεν χρειάζονται σχόλια)
Πρωθυπουργέ Σαμαρά, μην καταστρέφεις την Ελλάδα, μην την οδηγείς σε εμφύλιο (από τοwww.kalami.net)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου