Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ... ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ..ΣΑΜΑΡΑ!


KAI OI AΦΡΙΚΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Θα μπορούσαμε την περίπτωση του Δεσπότη Μαδαγασκάρης, να την εκλάβουμε ως σκάνδαλό κι ενδεχομένως ως τέτοιο να το εμφανίσουμε από τα άλλα κανάλια του Δικτύου Τράπεζας Τύπου.
Βιώνουμε τα εξής απίστευτα τελευταία.. Μερικοί ιεράρχές να βγαίνουν δημόσια και με δηλώσεις τους να καταρόνται το κόμμα της Χρυσής Αυγής με το νιονιό που διαθέτουν! Καλοί οι αφορισμοί, αλλά γιατί οι κωλοσεβάσμιοι αυτοί ιεράρχες δεν εξανέστησαν… έναντι των εγκλημάτων που διέπραξαν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. κατά του λαού;
Μόλις τώρα δα τους έπιασε το φιλότιμο!
Το υπογραμμίσαμε πιο ημερών.. Πως από του Μαξίμου έχει δρομολογηθεί πρόγραμμα οι μητροπολίτες –εθνικόφρονες άπαντες..πλην Ιερωνύμου- να βγαίνουν και να υποστηρίζουν ..Σαμαρά!
Απίστευτες καταστάσεις και τραγελαφικές… Οι μονίμως βουβαμάρες σε όλα τα διατρέχοντα σε αυτή τη χώρα ΄Αγιοι Πατέρες του…κερατά ΣΙΩΠΟΥΝ , ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ.. ΚΙ ΕΦΗΣΥΧΆΖΟΥΝ από επόχης χούντας κι εδω μισόν αιώνα…Και Ξάφνου. μας βγαίνουν μερικά καθοδηγούμενα –Μητροπολίτες, φασισταριό οι ίδιοι.ιδεολογικά και πρακτικά να βάλλουν κατά μιας κομματικής παράταξης , η οποία ιδεολογικά άπτεται των ιδεοληψιών των επισκόπων μας!
Πως τέτοια διαστροφή; Πολύ απλό: Το ΜΑΞΙΜΟΥ… με τα τερτίπια του ωθεί ιερ’άρχες σε τέτοια ευτέλεια! Χαρακτηριστικό παράδειγμα –εκτός των άλλων που εσχάτως μας έχεουν προκύψει- είναι κατό άρθρο του Μητροπολίτη της Αφρικανικής Ζιμπάμπουε.. κ. Κυκκώτη! Ποιός και γιατί τον ώθησε να γράψει αυτά ..τα ανέκδοτα… ο Κύριός του γνωρίζει!..ΑΝ Ο ΊΔΙΟΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ…ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΌΣ ΤΟΥ!
Δείτε τι γράφει… ο εξ Αφρικής Μητροπολίτης και εν πολλοίς άσχετος περί των συμβαινόντων εν Ελλάδι!

Στηρίζοντας τον Πρωθυπουργό στηρίζουμε τη χώρα μας

Του Σεβ. Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε Σεραφείμ Κυκκώτη (stmark@mweb.co.za)



Η Κυβέρνηση κι ο Πρωθυπουργός μας κ. Σαμαράς πρέπει να στηριχθούν με κάθε τρόπο από όλους μας για να πάει μπροστά η Χώρα μας. Είναι εθνική υπόθεση η αξιοπρέπεια του Έθνους. Όλοι οι Απόδημοι είμαστε στο πλευρό των αδελφών μας στην Ελλάδα για την ευημερία του Λαού μας. Με το συντονισμό των Πρεσβειών μας και των Προξενείων μας στο εξωτερικό πρέπει να αυξήσουμε τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και ταυτόχρονα να ενισχυθεί ο τουρισμός. Πρέπει με ειδική νομοθεσία να μειωθούν τα ενοίκια και οι τιμές προϊόντων και υπηρεσιών για να κτυπηθεί η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια. Με τα υφιστάμενα κουτσουρεμένα εισοδήματα πρέπει κανείς να μπορεί τουλάχιστον να εξασφαλίζει τα απαραίτητα για την οικογένεια του. Όταν δεν μπορεί, το Κράτος κι η Εκκλησία να τον βοηθούν. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να σταματήσει ο πανικός, να επικρατήσει η ψυχραιμία κι ο υπεύθυνος προγραμματισμός δράσης να μας ενώσει για να πάμε μπροστά. Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις δεν είναι η καλύτερη επιλογή για να πάει μπροστά η χώρα μας.
Τα κόμματα εκείνα που για τους δικούς τους λόγους αντιστρατεύονται στη Βουλή των Ελλήνων τις προτάσεις της Κυβερνήσεως, σύμφωνα με τη τελευταία δημοσίευση στο Βήμα της Κυριακής δεν υπερβαίνουν το 45,6% (και φυσικά δεν πρόκειται ούτε μετά τη Δευτέρα Παρουσία να κάνουν μαζί Κυβέρνηση το Συριζα με την Χ.Αυγή).
…..Ο ρόλος των ΜΜΕ, των Ακαδημαϊκών, των Δικαστικών Αρχών, των ανθρώπων των τεχνών και του Πολιτισμού και πάνω απ' όλα η Εκκλησία και τα ενεργά Μέλη της πρέπει να καλλιεργήσουν με κάθε τρόπο την εθνική ενότητα για κοινή δράση με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό μας κ. Σαμαρά για να πάει η Χώρα μπροστά. Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε.!
Αχ..δεσποτά μου.. καλά τα λες.. αλλά εκτος τόπου … ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!
΄Ομως να συνεχίσεις να λες τις σκέψεις σου. Αυτό είνναι θετικό στοιχείο, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε εμείς ή όχι! Να συνεχίσεις φιλαράκο…
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


Ο ΑΝΤ1 κάνει άνοιγμα προς το εξωτερικό! Στόχος η " εξαγωγή" ελληνικών σειρών...

Βρήκαν τους θησαυρούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου;


ΔΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΙ - ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2013, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΛΙΜΑΚΑ!

97 Έλληνες με καταθέσεις 22,3 δισ. ευρώ στη νέα λίστα...

Χρυσή Αυγή για την Εθνική Παιδεία και για την νέα γενιά



ΠΡΟΣ 
ΑΠΕΓΝΩΣΜΕ-ΝΟΥΣ
ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ

Μην στενάζετε από τα τσιμπράγκαλα των Δεσποτάδων σας…
Ξέρετε άριστα πως ο Θεός που πιστεύουν.. είναι μόνο η ..πάρτη τους!.. Το ατομικό τους …σαρκίο!
Αυτός είναι ο Θεός τους , όπως το ξέρετε, όπως έχει αποδειχθεί έως την σήμερον!
Δεν λέμε να κάνετε επανάσταση , παρά το ότι το γουστάρετε διακαώς…Αλλά μπορείτε να μας βοηθήσετε να πατήσουμε το ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ των δεσποτάδων
μέσα στην εκκλησία!

Η βασιλεία τους.. τερματίζει… Αλλά βοηθείστε μας για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για το ΑΛΓΟΣ ΑΥΤΌ.. που σας συνθλίβει και ταλαιπωρεί την Ελλάδα ..
δραματικά κι εσάς ατομικά!
Πληροφορείστε μας 
Επειδή ξέρουμε , δεν χρειάζεται  ..επώνυμα... και το ανώνυμο είναι 
κάποτε  ΕΓΚΥΡΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου