Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ


ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ-"ΨΩΝΙΣΤΗΡΙ" ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ Π. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ;


arximandritis-psonistiri
Ο πρώην μεγιστάνας των ελληνικών επιχειρήσεων που κοροιδεύει ξεδιάντροπα δικαιοσύνη, εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές και την υποτίθεται ευνομούμενη πολιτεία, γυρνώντας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, ο πολλά βαρύς κύριος Λαυρεντιάδης και ο
ομότιμος του στις απάτες και καταζητούμενος από την ΕΛΑΣ, Πέτρος Κυριακίδης, χρηματοδοτούσαν τα ανώτερα και ανώτατα κλιμάκια της Ελλαδικής Εκκλησίας και της αυλής του Αρχιεπισκόπου με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για να μη πούμε το μήνα."Φιλανθρωπικό" έργο αξιοζήλευτο. Ήταν οι ίδιοι που είχαν ριζώσει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τους καταλογίζονταν προσπάθειες να πουλήσουν ιερή γη στους Εβραίους.
Μεταξύ αυτών προστάτευαν και ανώτερους κληρικούς οι οποίοι τους έκαναν διάφορα χατήρια και εξυπηρετήσεις. Ένας από δαύτους ήταν και ο λεγάμενος. Αρχιμανδρίτης πλούσιας εκκλησίας του κέντρου της Αθήνας και "συνάδερφος" του ευνοούμενου της Ιεράς Οικογένειας, "ζεν πρεμιέ, έτερου αρχιμανδρίτη.
Σε λίγο θα απολαύσετε τον κολασμένο ρασοσφόρο να αυνανίζεται στο διαδίκτυο. Είπαμε. Τα "παιδάκια" που εξυπηρετούσαν την Οικογένεια των κολλητών του Μπρεζίνσκι ήταν ικανά για όλα.
Αλήθεια Μακαριώτατε, μπορούμε να μάθουμε την τιμωρία που επεβλήθη στον ρασοφόρο μετά την προβολή του βίντεοι τον Ιούλιο του 2011; Γιατί ακόμα περιμένουμε να μας καλέσετε ως μάρτυρες.
ΣΕ ΛΙΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου