Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΑΜΕΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΙΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ!.. ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΥΜΙΑΤΙΖΕΙ -ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ! Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ..ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ... ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ...ΒΕΒΑΙΑ! ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ -ΓΙΝΕΤΕ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΣΑΣ (αυτό αφορά τος ιερωμένους...


ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΓΑΠ-ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΣΟΣ-ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ Η ΛΙΣΤΑ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ- ΟΙ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΟ-ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-




ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΜΑΣ  ΓΑΜΑ ΤΖΕΦΡΥ.. (ΓΑΠ)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ....ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!!!

Συντάχθηκε απο τον/την ypsistos 

tzefripapaki
Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε ο Τζέφρι στην Αμερικανική ιστοσελίδα oregonlive.com με αφορμή συνέδριο που θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο οποίο ομιλητές θα είναι ο...τιτανοτεράστιος Παπαναδρέου και ο...Δαλάϊ Λάμα...Πραγματικά οι απαντήσεις είναι τέτοιες ειδικά στην ερώτηση για την ανεργία στην Ελλάδα  που θα κρατάτε την κοιλιά σας απο τα γέλια...
Τι είχατε κάνει σχετικά με την οικονομική κρίση ως πρωθυπουργός;
Κάναμε πολλές μεταρρυθμίσεις. Οι άνθρωποι που προσδοκούσαν από την εξουσία, το χρήμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ήταν τόσο χαρούμενοι.

Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...





ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΗ.


ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ: Πίσω από κάθε έγκλημα υπάρχει πάντα τουλάχιστον 
κι ένας δικηγόρος ( Τέτοια σαϊνια αρπακτικά είναι...)

lavrediadis
Ένα ακόμη ένταλμα για την σύλληψη μιας δικηγόρου που φέρεται να εμπλέκεται σε εταιρείες του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αλλά και να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας Proton Bank, εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση υπεξαίρεσης 700 εκατ. ευρώ από την εν λόγω τράπεζα, κ. Ιωάννα Χατζάκη.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα θα μετατραπεί άμεσα σε διεθνές, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι η κατηγορουμένη έχει διαφύγει στο εξωτερικό και εκδόθηκε, γιατί η δικηγόρος κλήθηκε σε απολογία από την ανακρίτρια κ. Χατζάκη, αλλά δεν εμφανίστηκε στο ανακριτικό γραφείο.

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ...ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΕ!


Αλιβιζάτος: Είμαι κατηγορηματικός, η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έχει παραγραφεί

Αλιβιζάτος: Είμαι κατηγορηματικός, η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έχει παραγραφεί

Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με κοινούς θεατρίνους... που 

εμπαίζουν ολάκερο το Έθνος. Ρε με ποιούς μπλέξαμε; 

Υπογράφουν την Αφρικανοποίηση της Ελλάδας, και ψάχνουν  τις 

Λίστες Λαγκάρντ, για να μας πουν τελικά ότι  "σόρρυ" ..τα 

ανομήματα έχουν παραγραφεί;

Ο διαπρεπής συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος δηλώνει κατηγορηματικά ότι η Βουλή δεν πρέπει καν να προχωρήσει στη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και αυτό γιατί η υπόθεση έχει παραγραφεί.

Ο καθηγητής μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega "Ανατροπή" επισήμανε ότι δεν υπάρχει καμία άλλη νομική ερμηνεία σε αυτή την άποψη και όλες οι υπόλοιπες συζητήσεις έχουν πολιτική χροιά.Σύμφωνα με τα όσα επισήμανε παρόμοια ήταν η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί το 1989 γι' αυτό τότε, προκειμένου να μην υπάρξει παραγραφή, είχε συγκροτηθεί η συγκυβέρνηση υπό τον Τζαννή Τζαννετάκη. Τα κόμματα πρέπει να πουν την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και να μην φορτώσουν τη λύση του θέματος στις πλάτες του δικαστικού συμβουλίου που θα αναγκαστεί να απορρίψει την ενδεχόμενη ποινική δίωξη που θα προτείνει η Βουλή στο τέλος της προανακριτικής, λόγω παραγραφής.

Ο κ. Αλιβιζάτος ζήτησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αναθεώρηση του Συντάγματος, να καταργηθούν όλες οι ειδικές διατάξεις για την ποινική δίωξη πολιτικών και στη συνέχεια να ξεκινήσει, με σχετική καθυστέρηση, αλλά νομότυπα η ποινική διαδικασία για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Δεν μπορούμε να κάνουμε το Σύνταγμα λάστιχο, υποστήριξε και συμπλήρωσε: "Το να συζητάμε για άλλες απόψεις επί του θέματος είναι σα να λέμε ότι τώρα που μιλάμε είναι έξω μέρα"

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Στη Βουλή μίλησε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της συζήτησης για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου  του υπουργείου Οικονομικών.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην φιλοσοφία που υπάρχει για την έξοδο της χώρας από την κρίση ότι για να ευημερούν οι άνθρωποι, πρέπει να ευημερούν οι αριθμοί. Συνοπτικά δήλωσε:

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ! ΘΕΛΕΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ
κ.ΣΤΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΤΣΙΦΤΗ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ; 


«Οι ποινές για φοροδιαφυγή δεν πρέπει να έχουν αναστολή»Στους τρόπους για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη σχέση του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε στην εκπομπή της Έλλης Στάη, «NETWEEK», πως οι πάταξη της φοροδιαφυγής απαιτεί ελέγχους, διασταυρώσεις και ποινές.

ΟΙ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ..ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΙΑ!


OI ΓΑΛΛΟΙ ΘΥΜΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ  ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ..
Είναι που είναι κουσούρηδες , προκαλούν κι από πάνω οι ομοφυλόφιλοι. Ζητάνε σε όλο τον κόσμο και γάμο μεταξύ τους ! Παρακρουστικά παρά φύση πράματα σε μια εποχή τέλειας ένδειας και παράκρουσης.Ο γάμος είναι τελετή κυρίως θρησκευτικού περιεχομένου...Εν τάξει θεσπίστηκαν και γάμοι στο Δήμο, αλλά κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά, ούτε καν τα ζεγάρια που υιοθετούν αυτόν τον τύπο γάμου.Στην Γαλλία όμως ο κόσμος εξεγέρθηκε κατά τις ασχήμιας αυτής των Ντιντίδων τύπου Βαλιανάτου  κι άλλων γραφικών που σώνει και καλά τα τραυματικά τους  θέλουν να τα περάσουν στην υπόλοιπη φυσιολογική κοινωνία.. Δείτε το ρεπορταζ και τις φωτογραφίες  

ΕΛΛΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ...

166 ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, εν γνωσει και εν συνειδήσει! 
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ 
Παραδόθηκε συνταγματάρχης που κατηγορείται για ομαδικούς βιασμούς


Με 166 «ναι» ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο που αφορά στην κύρωση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Αναλυτικότερα, ψήφισαν συνολικά 290 βουλευτές από του οποίους «ναι» ψήφισαν 166 βουλευτές, «όχι» 123 βουλευτές και "παρών" δήλωσε ένας βουλευτής. Τα άρθρα 1, 2, 3, 4 , 6, 7, 8 , 9, 13, 14, 15, 16, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 32, 33, 36, 37, 38, 40, 53 (τα άρθρα δηλαδή για τα οποία ζητήθηκε ονομαστική ψηφοφορία)  υπερψήφισαν 166 βουλευτές, «όχι» ψήφισαν 121 βουλευτές και "παρών" δήλωσαν τρεις βουλευτές. Το άρθρο 31 (ρυθμίσεις για την ιδιωτική εκπαίδευση) ψήφισαν 165 βουλευτές, «όχι» ψήφισαν 122, και παρών δήλωσαν τρεις βουλευτές. Στο άρθρο 35 (για τα εργασιακά), «ναι» ψήφισαν 151 βουλευτές, «όχι» 136 και "παρών" δήλωσαν τρεις. Πώς ψήφισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου