Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!...



ΡΕ, Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΣΟΫΜΠΛΕ... ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 

ΤΟ ΛΑΘΟΣ  ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ! 

ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ 

ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ Τ΄ΑΚΟΥΣ;

θα αφήσεις, ρε τσόγλανε, την ευκαιρία να φύγει;
Τώρα με την ομολογία, έχεις το πάνω χέρι να φρενάρεις τα πάντα! 

Να κι ένας , ο μόνος,μετά από μας, που ζητάει την άμεση αποκατάσταση του λάθους που κάνανε τα τσακάλια Τραπεζίτες, οικονομικοί δολοφόνοι.

Μόλις οι καραγκιόζηδες ομολόγησαν το λάθος συνταγής που ακολουθούσαν στην Ελλάδα, βγήκαμε αμέσως και φωνάξαμε: Αμέσως να ζητήσουμε αποζημιώσεις κ.λ.π.. Τα λάθη πληρώνονται, γράφαμε.Και είμαστε περίεργοι, ποιος από τους κλόουν που μας κυβρνάνε θα έκανε το αυτονόητο.Να ζητήσει την αποκατάσταση του ομολογουμένου λάθους. Κι όπως το περιμέναμε , τα ανδρίκελα της τριαδικής κυβέρνησης σιώπησαν... Ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ συκινήθηκε! Τα ανδρίκελα .Πάρτε τους ρε επιεικως με τις λεμονόκουπες... Μα τόσο πρόστυχα προδότες είναι;
Εδώ κάνεις ένα τροχαίο λάθος και πληρώνεις πρότστιμο. Το τεράστιο λάθος, της οικονομι9κής καταστροφής της Ελλάδος που διέπραξαν οι μαυραγορίτες της Ευρώπης, θα περάσει στον ντούκου, θα μείνει ατιμώρητο; Ρε υπάρχει κανένας κυβερνήτης εδώ άντρας; Γιατί Ρε θα ξαναψηφίσεις τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τους άλλους καριόληδες.;.. Γιατί; Δεν πλήρωσαν οι ναζί τις κατοχικές αποζημιώσεις... και θα συνεχίσουν να κάνουν το κορόϊδο για το νέο ολοκαύτωμα-λάθος τους ; Δείτε το βίντεο πιο κάτω πριν παλαβώσουμε με τα πανάθλια ανθρωπάκια που μας κυβερνάνε... 

Βγήκε όμως ένας ο Χριστοδουλάκης, προφέσορας και υπουργός οικονομικών επί ΠΑΣΟΚ,  
"Το ΔΝΤ να φύγει από την Ελλάδα, το κλιμάκιό του είναι ανίκανο, ανόητο και επέδειξε αδεξιότητα", είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου και πρώην υπουργός Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκης.

 Ο κ. Χριστοδουλάκης, είπε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, θα πρέπει να πληρώσει για τα λάθη που έκανε για την Ελλάδα, αφού επέδειξε «ανοησία και αδεξιότητα», στα μέτρα που πρότεινε να ληφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου