Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013


ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΌ ΚΑΥΣΌΞΥΛΑ

Η πρώτη μεγάλη αντίσταση του λαού: 

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! και πονάει πολύ 

τους μαφιόζους του πετρελαίου!
 
Μη καίτε πετρέλαιο, μόνο ξύλα ή ηλεκτρικό. Συμφέρουν περισσότερο... και δίνετε συνάμα ένα σκληρό μάθημα κατά των καρτέλ και των νοσηρών της κατοχικής κυβέρνησης!
__________________________________________

Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 

ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ!

Η ασκούμενη σταθερά από τα ελγεχόμενα 

Μ.Μ.Ε τρομοκρατία δεν θα περάσει!



Τίποτε δεν συμβαίνει με τα ξύλα και τα τζάκια! Πρόκειται για να κομπίνα προστασίας του καρτέλ πετρελαίου (ΒΑΡΔΙΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΛΑΤΣΗΣ) που βλέπουν φέτος με την καταφυγή στα ξύλα, το πετρέλαιό τους να μένει απούλητο!
΄Ετσι επιστρατεύθηκαν οι γνωστοί τρομοκράτες γιατροί ...για να μας αναλύσουν τάχα μου επιστημονικά , τους κινδύνους που διατρέχει η υγεία μας ... αν προτιμούμε ξύλα κι όχι πετρέλαιο για τη θέρμανσή μας!
Ποιόν κοροϊδεύουν οι αλητάμπουρες;
Η αιθαλομίχλη που επιβαρύνει την Αθήνα προϋπάρχει των καυσοξύλων εδώ και πολλά χρόνια η δε επιβάρυνση του περιβάλλοντος είναι αυστηρώς επίτευγμα του πετρελαίου και ουδενός άλλου!
Από που τα βγάλανε όλα αυτά που μας κοπανάνε. Η Ελλάς επιβίωσε με καυσόξυλα επί αιώνες! Τα προβλήματα άρχισαν με την επέλαση του πετρελαίου που μαγαρίζει όλη την ατμόσφαιρα...
Οι αλήτες του καρτέλ και τα τσανάκια τους μας τρομοκρατούν, αναίσχυντα, πρόστυχα με ένα στόχο: Να μην χάσουν τα κέρδη τους, αφού φέτος οι περισσότερες πολυκατοικίες αρνούνται να προμηθευτούν πετρέλαιο. Να συνεχιστεί θέλητα ή αθέλητα το σαμποταζ κατά των αρπακτικών Βαρδινογιαννέων και Λάτσηδων!Ως προς το λαθρεμπόριο πετρελαίου  ξεχάστε το..δικό τους θέμα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου