Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ..ΚΙ ΗΡΘΕ Ο ...ΤΗΡΗΤΗΣ!




Άξιος! Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΘΡΑΞ!..κι όχι ΒΛΑΞ.. όπως μας λένε εμάς τους Θρακιώτες ( Πας Θραξ...βλαξ... είναι το ρητό)


article_12588_31002
Πανηγυρική και λαμπρή η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Κομοτηνής 
Με λαμπρότητα ετελέσθη την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Κολωνακίου στην Αθήνα, η εις Επίσκοπον χειροτονία του εκλεγέντος υπό της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας την 21 Φεβρουαρίου 2013 νέου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, πλαισιωμένου από πλειάδα Αρχιερέων μεταξύ των οποίων και ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.
komotinis1
Ο νέος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμον, κατά κόσμον Σταύρος Μουτάφης, εγενήθη στην Καβάλα το 1970. Σπούδασε την Ιερά Επιστήμη στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης και έλαβε μεταπτυχιακές σπουδές στην Θεολογική Σχολή  Αθηνών. Διάκονος και πρεσβύτερος χειροτονήθηκε από το γέροντά του Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα. Διετέλεσε Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης μέχρι της εκλογής του εις Επίσκοπον.



Κάντε σύνθημα σας τη Δαδιά... την ενίσχυση του Τουρισμού του Έβρου κι ολάκερης της Θράκης.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου