Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ... ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΊΑ ΤΟΥΣ!


Είναι αλήθεια τόσο σοβαρό το ζήτημα; ΄Εχουμε ξανα-αναφερθεί στην περίπτωση, αλλά επειδή τα εκκλησιαστικά είναι περίεργα λέμε πως ανεξάρτητα από το  ποιος έχει δίκαιο, το βέβαιον είναι ότι επισημένεται... ένας σκηνοθετημένος ξεσηκωμός πιστών, που η επιχειρηματολογία τους, δεν πείθει. Mπορεί ο απομακρυνθής να είναι άγιος, αλλά το πάνω χέρι το έχει ο Μητροπολλιτης και τέτοιου είδους διαμαρτυρίες πέφτουν στο κενό.. ή κάποτε δημιουργούν και σοβαρότερες όζουσες καταστάσεις... Αν υπάρχουν στοιχεία δυνατά κατά του κ. Ανθίμου να μας τα δώσετε... να τα βγάλετε στη φόρα... ΄Οχι μισόλογα και υπονοούμενα.  Αλλιώτικα οι διαμαρτυρίες δεν οδηγούν στην επιδιωκόμενη αποκατάσταση...και εν πάση περιπτώσει, το ποτήρι έσπασε και δεν ξανακολλάει... ΄Ετσι λέει η παράδοση... Το θέμα είναι η ταμπακέρα.. Για ποιόν λόγο τον απομάκρυνε ο δεσπότης, ψάξτε το... Και τα ξαναλέμε .Είναι προφανές ότι διεξάγεται κάποια ...ερευνούλα..

Πάντως το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από την καλή ιστοσελίδα του Εβρου THRAKI LIFE  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ σοβαρό εκκλησιαστικό ζήτημα εν όψη!

Ερωτηματικά προκύπτουν για την απομάκρυνση του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Θεολόγου Καρασακαλίδη
-------------------------------------
 Ανάστατοι και προβληματισμένοι οι πιστοί από την απόφαση του Μητροπολίτη Άνθιμου να τον θέσει σε προσωρινή παύση!
Αυτό κατά κανόνα συμβαίνει μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις και βαριές κατηγορίες...
Σε επικοινωνία μας πάντως, ο Σεβασμιότατος μιλώντας στον Θανάση Ζωγράφο, είπε πως τούτη την ώρα, πρέπει να σεβαστεί όπως κάθε πλευρά έτσι και τους διαμαρτυρόμενους και επομένως δεν θα ήθελε να αναφερθεί σε οτιδήποτε πριν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες που παραμένουν σε εξέλιξη.
Την ίδια ώρα χθες ( Σάββατο 16 - 2 - 2013 στις 7:00 το βράδυ) πλήθος πιστών γέμισε ασφυκτικά τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.
Αφού όλοι προσευχήθηκαν για τον πατέρα Ιωάννη, η επιτροπή τους ανακοίνωσε πως η προγραμματισμένη διαμαρτυρία στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου - Μητρόπολη - θα αναβληθεί για σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι.  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ>  http://youtu.be/Fa750BsLLP8

Ως προς το Βίντεο διαρκείας 2,30 λεπτών, δεν λέει απολύτως τύποτε.. Ακούγεται μια γυνακα να λέει το Κύριε Ελέησον ... χωρίς τίποτε άλλο. Θα μπορούσε να είναι από οποιοδήποτε άλλο ναό σε εσπερινή σύναξη... αν ο δημιουργός του δεν ανέφερε ότι είναι ο ναός του Αγ. Νεκταρίου!
thrakilifenews.blogspot.com

YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου