Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013


ΛΑΘΟΣ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ! 

ΑΧ...ΑΓΙΕ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ..

1
Ο  Αρχιεπίσκοπος Αθηνών χαιρετίζει τον ουσιαστικό πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Φούχτελ!

Γιατί δεν έκανες αυτό που δεν έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν τον δέχτηκε! Καλά δεν διάβασες και την ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.Α, που δημοσιεύσαμε χθες, που λέει φωτιά και τσεκούρι στους δολοφόνους του ελληνικού λαού!
Τι ζητάει αυτός ο Ρεχάγκελ στην Ελλάδα; Να απαλύνει τον πόνο που σκόρπισαν οι τυχοδιώκτες  Μέρκελ και Σοϊμπλε στους ΄Ελληνες; Ούτε βέβαια θα άκουσες σήμερα τον Τράγκα να φωνάζει για τον καραγκιόζη που με τιμές δέχθηκες Αγιε: "ΟΥΣΤ, τον ΑΛΥΤΗ, τον ΗΛΙΘΙΟ, που ήρθε εδώ για να μας καλοπιάσει; Βρε ουστ!.." Κι Εσείς του ευχηθήκατε και "καρποφόρα διαμονή"...
Μην ανησυχείτε άγιε ..κλωτσηδον θα φύγει ο απεσταλμένος της ψυχασθενους Μέρκελ..που συνεχίζει τα όνειρα του Χίτλερ για κυραρχία στην Ευρώπη!


ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ (ΦΩΤΟ)


1Ρεπορτάζ για το ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης



Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ως επίτιμος πρέσβης της Γερμανίας.
Ο Ότο Ρεχάγκελ έφτασε στην Αρχιεπισκοπή συνοδευόμενος από τον Γερμανό ομοσπονδιακό υφυπουργό Εργασίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ και τον σύμβουλο του, Κρίστοφ Σουμάχερ.
Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον κ. Ρεχάγκελ και τη συνοδεία του λέγοντας "εύχομαι η διαμονή σας να είναι καλή και καρποφόρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου