Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 
ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο 
ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ.
Μπήκε φουριόζος στα νέα ποιμαντικά καθήκοντα του...Αλλά ...μην ρωτάτε επικίνδυνα ...πράματα... Εδώ δεν ξέρει τίποτε.. και το παίζει φαναριώτικα...
Δέσποτα για να έχει πέραση ο λόγος χρειάζεται να είναι ορθοτόμος. Να λες αυτό που πιστεύεις  για να σε πάρουν στα σοβαρά... ΄Οχι μισόλογα κι αδιάφορα σφυρίγματα... 
••••Από ((Παρατηρητή της Θράκης)
komothnhhhhh

Στη φοιτητική λέσχη της παλιάς νομικής βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο νέος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων για να γευματίσει με τους φοιτητές της πόλης.

 Ο σεβασμιότατος φιλικός και ζεστός γνώρισε τους φοιτητές που επισκέφτηκαν τη λέσχη, συνομίλησε μαζί τους, άκουσε τους προβληματισμούς τους και δεσμεύτηκε πως η εκκλησία της πόλης θα βρίσκεται κοντά στη φοιτητική κοινότητα για ό,τι χρειαστεί: «Ήρθα να φάω στη φοιτητική λέσχη με τους φοιτητές και να τους δω, να τους πω ένα γεια, γιατί ο κάθε επίσκοπος και μητροπολίτης έχει υπό την πνευματική του εποπτεία, χωρίς αυτό να παρερμηνεύεται, και τους φοιτητές. Ήρθα να φάω μαζί τους και να μείνω κοντά τους και να τους περάσω ένα μήνυμα ότι η εκκλησία είναι κοντά τους. Έχουμε παιδιά από διάφορα μέρη της Ελλάδος που φοιτούν εδώ και θα ήθελα να ξέρουν ότι αν κάποια στιγμή τους λείπει ο πατέρας ή η μητέρα τους ή θα ήθελα κάπου να καταθέσουν ένα λογισμό τους ή ένα παράπονό τους, κάτι που τους απασχολεί, ο νέος επίσκοπος θα είναι πάντα κοντά τους ως πατέρας και μεγάλος αδερφός».
Ο σεβασμιότατος τόνισε πως θα στηρίξει τους αγώνες των φοιτητών για τα δίκαια αιτήματά τους κατά της συγχώνευσης των τμημάτων και της συρρίκνωσης του πανεπιστημίου. «Ήδη με τον κ. πρύτανη και τον κ. δήμαρχο έχουμε ζητήσει από τον υπουργό να μας δεχτεί για να του καταθέσουμε τη δική μας άποψη και θέση για το πανεπιστήμιό μας», δήλωσε ο σεβασμιότατος.
«Εγώ είμαι νέος δεσπότης και δε θέλω να σχολιάσω τους μεγάλους ιεράρχες και τους Αρχιεπισκόπους»
Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. Παντελεήμων με ταπεινότητα δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο όταν του ζητήθηκε η άποψη του για την κίνηση του αρχιεπισκόπου της Κύπρου να αφιερώσει την περιουσία της εκκλησίας Κύπρου για την οικονομική σωτηρία της Μεγαλονήσου: «Εγώ είμαι νέος δεσπότης και δε θέλω να σχολιάσω τους μεγάλους ιεράρχες και τους Αρχιεπισκόπους. Ο καθένας ξέρει τι κάνει».
Συντάκτης:Νίκος Μαλαμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου