Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ..ΧΑΖΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ..


Τον Ιούνιο ανοίγει το 1ο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Ορεστιάδα



Στον Έβρο βρέθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας όπου επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις που θα λειτουργήσει το κέντρο πρώτης υποδοχής μη νόμιμων μεταναστών.
«Πρόκειται για ένα κέντρο που είναι το πλέον σύγχρονο και ...
απόλυτα συμβατό με τα ευρωπαϊκά στάνταρτς. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση του πλάνου διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών, που όταν τεθεί σε λειτουργία στις αρχές Ιουνίου, θα είναι νομίζω το πιο σύγχρονο σε όλη την Ευρώπη» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός έπειτα από την ενημέρωση που είχε από τους υπεύθυνους, σημειώνοντας πως το επόμενο διάστημα στο χώρο θα βρεθεί και η επίτροπος της Ε.Ε. Σεσίλια Μάλστρομ για να επιθεωρήσει τις εργασίες.
Παράλληλα, ο υπουργός δήλωσε πως με την επίσκεψή του θέλησε να εκφράσει την προσωπική του ευγνωμοσύνη στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για το τεράστιο έργο που επιτελούν. «Οι γυναίκες και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταφέρει εδώ και δέκα μήνες αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο: Να κλείσουν τα σύνορα, να μην επιτρέπουν η χώρα να είναι ένα ξέφραγο αμπέλι», συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου