Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ε,ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!



ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ... ΕΚΛΕΨΕ ΕΡΓΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΕ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΌ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟ!
Γελάει ο κόσμος... όλος. στο Παρισι!
αποκλειστικό: monidadias-news
ΠΑΡΙΣΙ-Ο επικεφαλής ραβίνος στη Γαλλία παραιτήθηκε την Πέμπτη, Παραδέχτηκε ότι δεν κατέχουει  πτυχίο φιλοσοφίας, όπως ισχυρίστηκε και δεν ήταν ο συγγραφέας μερικών από τα γραπτά του-όπως ένα δοκίμιο κατά του ιδίου φύλου -γάμος- που είχε κερδίσει τον έπαινο του Πάπα Βενέδικτος ΙΣΤ ' πέρυσι.
Reuters
Αρχιραββίνος της Γαλλίας Gilles Bernheim 
Ο Gilles Bernheim, του οποίου η επταετή θητεία θα κρατούσε ι μέχρι το 2015, παραιτήθηκεμετά από έκτακτη συνεδρίαση του Κεντρικου εκκλησιαστικού συμβούλιου, ένα σώμα που διοικεί την εβραϊκή πίστη στη Γαλλία.
Σε δήλωσή του, ο Ραβίνος Bernheim δήλωσε ότι δεν μπορούσε πλέον να εκτελή "ήρεμα" τα  καθηκόντά  του. "Προσεύχεται ότι οι άνθρωποι θα ακούσουν το αίτημά του για συγχώρεση», δήλωσε ο παραιτηθείς  ραβίνος Bernheim 

Ο Εβραίος Ραβίνος Bernheim μπήκε σε μπελάδες στις αρχές Μαρτίου, όταν ένας Γάλλος καθηγητής λογοτεχνίας, Pierre Girarday, είπε ότι είχε βρει αποδείξεις "κατά λάθος" ότι μεγάλα τμήματα του βιβλίου του ραβίνου που  κυκλοφόρησε πέρυσι τα είχε... δανειστεί από ένα δοκίμιο από το Γάλλο φιλόσοφο Jean-François Lyotard.
Ο ραβίνος αρχικά απέρριψε τους ισχυρισμούς, αλλά μάταια διότι η Χήρα του φιλοσόφου  Lyotard  απέρριψε  καταγγέλοντας τον Ραβίνο, κ. Bernheim  ως κοινό κλλεφτη!
Στις αρχές Απριλίου,ο Ραβίνος Bernheim αλλάξει πλεύση, λέγοντας ότι δεν ήταν ο συγγραφέας του όλου  βιβλίου του, "Σαράντα εβραϊκοί Διαλογισμοί», και κατηγόρησε έναν βοηθό του... για το έργο που έχει αντέγραψει από τον  κ. Lyotard.
Εξαπατήθηκαι», είπε ο ραβίνος σε μια δήλωση στις 2 Απριλίου. «Παρόλα αυτά, είμαι υπεύθυνος», πρόσθεσε!!!. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου