Σάββατο 20 Απριλίου 2013


TO ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΌ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!..Αν γίνει κάτι τέτοιο η ξεφτίλα μας θα κάνει πάταγο!
Η Χρυσή Αυγή ..απάντησε:

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ανένδοτος Αγώνας ενάντια στο Σύστημα του Μνημονίου
"Αν επιχειρήσουν να θέσουν παράνομα την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως" - Αυστηρή προειδοποίηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής προς τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου, που απεργάζονται αντισυνταγματικούς τρόπους αποκλεισμού του Εθνικιστικού Κινήματος.
Κύρια σημεία ομιλίας Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου προς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα: "Χαιρετίζω τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες της Χρυσής Αυγής που δίνουν μάχη ενάντια στους πληρωμένους κονδυλοφόρους και την συνωμοσία της σιωπής των αργυρώνητων ΜΜΕ. Δίνουν μάχη και νικούν.

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμμία σχέση με τα υπόλοιπα αποκόμματα του πολιτικού κατεστημένου που διαλύονται. Είναι στρατώνας συμπαγής. Είμαστε το μόνο κόμμα που κάνει ανοιχτές συγκεντρώσεις με χιλιάδες οπαδούς, την ώρα που όλοι οι άλλοι κρύβονται από τον Ελληνικό Λαό.
Δικαιώθηκε η τοποθέτηση της Χρυσής Αυγής στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της λίστας "Λαγκάρντ". Προέκυψαν βασικά στοιχεία ενοχής για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου. Προτείναμε την βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού στην επιτροπή, αλλά για δεύτερη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ τον κάλυψε. Όσο και να μας πολεμά η ψευτοδημοκρατία τους, η αλήθεια στο τέλος θα φανεί.
Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τις εθνικές εκλογές και είμαστε πλήρως απόντες από τα κανάλια. Ένα εκατομμύριο Έλληνες βρίσκονται στην απόλυτη σιωπή. Ούτε μία φορά δεν έχει κληθεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Το Mega χρωστά 188 εκατομμύρια ευρώ, αλλά συνεχίζει τον αήθη πόλεμο και την απόλυτη σιωπή εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τι πέτυχαν; Διπλασίασαν τα ποσοστά μας. Τους ευχαριστούμε, γιατί μέσα από την κακοήθειά τους ξυπνά ο Λαός και πυκνώνει τις τάξεις μας για να δώσει μάχη για Ελλάδα, Εθνικισμό, Πατρίδα και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου μας έριξε στο ΔΝΤ. Τότε ο Αντώνης Σαμαράς καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο, τώρα είναι μέγας υπέρμαχος του Μνημονίου. Δεν υπάρχει άλλη λύση από την μονομερή καταγγελία του Μνημονίου.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος Μούιζνιεκς, πρώην υπάλληλος του ανθέλληνα φιλοσκοπιανού Τζορτζ Σόρος, στην έκθεση του πρότεινε να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου για δήθεν παραβατικές συμπεριφορές και φυλετικό μίσος. Στα γεγονότα στην Μανωλάδα κανένα κανάλι και καμμία εφημερίδα δεν αποκάλυψε την ταυτότητα των δραστών, οι οποίοι είναι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Να τεθεί το ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου! Στην συγκεκριμένη περιοχή το ΠΑΣΟΚ πήρε 26%, διπλάσιο του πανελληνίου του.
Ας το πάρουν απόφαση: Στις εκλογές θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής θέλουν, δεν θέλουν. Θα κηρύξουμε Ανένδοτο Αγώνα ενάντια στην παραβίαση του Συντάγματος. Θα βρουν απέναντί τους 1 εκατομμύριο Έλληνες. Δεν θα τους το επιτρέψουμε. Να σταματήσουν τις πονήρες σκέψεις, γιατί ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως. Να ξέρουν ότι οι Έλληνες Εθνικιστές είναι έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί και για εξορίες και για φυλακές.
Η Νέα Δημοκρατία σύρεται πίσω από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. 84 βουλευτές τους κατέθεσαν τροπολογία για την επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, εμείς αμέσως δηλώσαμε ότι θα την υπερψηφίσουμε και τελικά την απέσυραν. Είναι πράγματι ανύπαρκτοι!
Σκορπούν τον τρόμο και την απελπισία. Μπορούμε όλοι οι Έλληνες να σώσουμε την Ελλάδα. Μπορεί η Χρυσή Αυγή. Σας καλώ σε αγωνιστική εγρήγορση. Η Ελλάδα θα νικήσει, αλλά για να νικήσει πρέπει να φύγει ένα σάπιο και αμαρτωλό καθεστώς. Ζήτω η Νίκη!"
Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-anendotos-agwnas-enantia-sto-susthma-tou-mnhmoniou#.UXKfPqI8iv9#ixzz2R0oOoMbT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου