Κυριακή 19 Μαΐου 2013


ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΕΗΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΗΡ... ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΤΑΤΑΣ!


Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ… ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ …ΝΕΚΡΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ,Ε, κάτι είναι κι αυτό μπροστά σημερινή του ανυπαρξία στα πολιτικα δρώμενα!
Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Ν.Δ. Κοινό μυστικό αποτελεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς, ενόψει του συνεδρίου θα επιδιώξει να δώσει μια δυναμική στο κόμμα του. Στο πλαίσιο αυτό είναι λογικό να συζητείται μεταξύ άλλων το όνομα του κ. Καρατζαφέρη. Ωστόσο επαφή μεταξύ των δύο ανδρών δεν έχει υπάρξει.Αντιθέτως, οι σχέσεις τους παραμένουν σε ουδέτερη κατάσταση αφού ο κ. Σαμαράς δείχνει να μην έχει ξεχάσει την άρνηση που εισέπραξε από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, όταν το περασμένο καλοκαίρι επιχειρούσε να κατεβάσει μια πιο δυναμική ομάδα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, υπάρχουν κάποιοι που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επιστροφής του κ. Καρατζαφέρη. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον κ. Σαμαρά να καλοβλέπει την ιδέα να τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.
Αυτό βέβαια δε φαίνεται να ενθουσιάζει τον Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος θα προτιμούσε ή μια θέση στην κυβέρνηση ή το χρίσμα για το δήμο Αθηναίων.
πηγη:http://www.trelokouneli.gr/

ΑΧ ΜΩΡΕ... ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΕΡΛΕ ΕΠΙΒΟΥΛΕΙΣ ΜΑΣ...


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΤΑΟΥΝΕΡ...

O Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με την επιστολή που έστειλε χθες στον Γ.Γ του ΟΗΕ, ουσιαστικά ζητάει την αντικατάσταση του ειδικού απεσταλμένου του, Αλεξάντερ Ντάουνερ, λόγω των χειρισμών του...
Το πλήρες κείμενο της επιστολής Αναστασιάδη προς Μπαν Γκι Μουν:
"Εξοχότατε κύριε Γενικέ Γραμματέα,
Μέσω του Υπουργού μου των Εξωτερικών, Κύριου Ιωάννη Κασουλίδη, μεταβίβασα στην Εξοχότητα σας, την δέσμευση μου για επανέναρξη των συνομιλιών υπό την αιγίδα των καλών υπηρεσιών σας με την Τουρκική πλευρά, με στόχο την κατάληξη σε μια βιώσιμη και διαρκή λύση στο Κυπριακό πρόβλημα.
Όπως σας εξήγησε και ο κύριος Κασουλίδης κατά την διάρκεια συνάντησης που είχατε μαζί τους στις 10 Μαΐου στην Νέα Υόρκη, η παρούσα δύσκολη οικονομική κατάσταση και οι συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο επιβάλουν την πλήρη προσοχή και αφοσίωση μου, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα πιο άμεσα και επείγοντα προβλήματα, ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς την επανεκκίνηση της οικονομίας. Είναι για αυτό τον λόγο που δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε στην επανέναρξη των συνομιλιών πριν από τον Οκτώβριο.
Εκτιμήσαμε την κατανόηση σας. Ίσως θα άρμοζε να σας υπενθυμίσουμε ότι οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν τον Μάρτιο του 2012, μετά από απαίτηση και επιμονή της Τουρκικής πλευράς, με το πρόσχημα ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αναλάμβανε την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Και αυτό, παρά την προθυμία που είχε εκφράσει ο προκάτοχος μου κύριος Δημήτρης Χριστόφιας, για συνέχιση των συνομιλιών κατά την περίοδο εκείνη.
Όπως θα γνωρίζετε, ο Ειδικός Απεσταλμένος σας στην Κύπρο κύριος Αλεξάντερ Ντάουνερ, προσκάλεσε τους δύο ηγέτες των δύο κοινοτήτων να παρευρεθούμε σε ένα δείπνο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου του 2013. Συμφωνήσαμε να παρευρεθούμε, μετά από τις διαβεβαιώσεις του Ειδικού Απεσταλμένου σας, ότι το δείπνο επρόκειτο για μια καθαρά κοινωνικής φύσεως συνάντηση. Μια τέτοια συνάντηση θα αποσκοπούσε στην ενδυνάμωση της σχέσης μας με τον κύριο Δ. Έρογλου.
Λυπούμαι να παρατηρήσω και να εκφράσω την απογοήτευσή μου για τον τρόπο που έχει αντιμετωπιστεί αυτή εκδήλωση, τις τελευταίες μέρες από τον Ειδικό σας Σύμβουλο. Μέσα από πράξεις αλλά και λόγια, έχουν επίτηδες δημιουργηθεί αβάσιμες προσδοκίες, ώστε μια καθαρά κοινωνικής φύσεως συνάντηση να μετατραπεί σε μια συνάντηση υψηλής πολιτικής σημασίας.
Επιπλέον, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε ότι στην προσπάθεια του να υπηρετήσει τους προαναφερόμενους σκοπούς, μέλη της ομάδας του Ειδικού σας Συμβούλου έχουν διαρρεύσει σε αναρμόδια άτομα, ανακριβής πληροφορίες, με αποτέλεσμα την υπονόμευση της αξιοπιστίας μας αλλά και την δημιουργία εσφαλμένης υπόθεσης για επανέναρξη των συνομιλιών.
Έχοντας υπόψη τα πιο πάνω, είμαστε υποχρεωμένοι να επανεξετάσουμε σοβαρά την συμμετοχή μας στην προαναφερόμενη συνάντηση, εκτός εάν μας διαβεβαιώσει η Εξοχότητά σας προσωπικά, και όχι μέσω του ειδικού σας συμβούλου, ότι η συγκεκριμένη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί υπό το πλαίσιο στο οποίο είχε αρχικά συμφωνηθεί.»
Πηγή : protothema.gr

ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ... ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ...


ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ...
ΜΕΤΡΑ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ...ΠΗΔΗΜΑ;...

Καταλάβατε γιατί δίνουν καλό βαθμό στην Ελλάδα; Για να κοιμίζουν τον κοσμάκη, αλλά με την τακτική του "μαστίγιο και καρότο", ετοιμάζονται να φέρουν ολοκαύτωμα μεσα στο καλοκαίρι. Ήδη ο Μπαρόζο προετοιμάζει το έδαφος και οι ευρωπαίοι σχεδιάζουν τον επερχόμενο θάνατο της Ελλάδος.
Οπως τόνισαν κύκλοι της Commission, οι δημοσιονομικές εξελίξεις ξεπέρασαν τους στόχους, ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι το ελληνικό πρόγραμμα αντιμετωπίζει πολλές και σοβαρές προκλήσεις σχετικές με τη δημόσια διοίκηση και τον φορολογικό μηχανισμό και προϊδέασαν για ένα καυτό καλοκαίρι, καθώς από τις 55 δεσμεύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν βάσει του Μνημονίου έως το τέλος του χρόνου οι 40 πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΜΑΣ... ΦΑΝΗΚΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ... ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΊ (Δ.Ν.Τ -ΜΕΡΚΕΛ) ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ!...ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΕ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΑΣ!


lagard4
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ.. 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!
Συνεχίζεται το "λάθος" έως την τελική πτώση της Ελλάδος και των Ελλήνων
Μόλις πριν από 4 μήνες η ομολογία του ΔΝΤ ότι η λιτότητα ήταν λάθος για την Ελλάδα γέννησε ελπίδες ότι κάτι θα άλλαζε στην πολιτική του λάθους και θα απαλυνόταν η λιτότητα για τη χώρα.
Φευ όμως, όλα τα έκαναν γαργάρα. Ακούτε κανένα να μιλάει για το "λάθος" του ΔΝΤ και της εφαρμοζόμενης πολιτικής στην Ελλάδα; Ακούσατε ή είδατε τον Στουρνάρα και τον Σαμαρά να θέτουν το ζήτημα στην Ευρώπη; Εδώ δεν τολμάνε να ζητήσουν την μείωση στο ΦΠΑ εστίασης και τους στέλνουν στο διάολο.
Αυτοί είναι οι δωσίλογοι υπηρέτες των τοκογλύφων!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ …ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Νίκη- χρυσάφι για την Σάλκε
Ελαττωματικό γονίδιο του κέρδους
Χρυσή Αυγή: Μας πολεμούν άρα πάμε καλά...
Ντεπαρντιέ: Ο Πούτιν δίνει αξιοπρέπεια στους Ρώσους
Σεούλ: Η Πιονγκγιάνγκ εκτόξευσε 3 πυραύλους μικρού βεληνεκούς
«Δεν είχαμε 'καθαρό' μυαλό στην τέταρτη περίοδο»
Συρία: Απήχθη ο πατέρας του υφυπουργού Εξωτερικών
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Ηλίας Κόζας: «Ρε τους κερατάδες… Καρδιακό»

Αλέξης Τσίπρας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ: Κοινωνική αντεπίθεση...

ΑΙΣΧΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ! ΠΡΙΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗ ΜΥΡΤΩ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ;
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Φοβού… τη Bild μνείες για Σαμαρά δημοσιεύουσα!

Η Δανία νικήτρια της Eurovision - Στην 6η θέση οι Έλληνες!, που ενθουσίασαν όλους!
Νικήτρια η Δανία στη Eurovision – στην τιμητική 6η θέση η Ελλάδα
Την έκτη θέση κατέλαβε η ελληνική αποστολή στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision, κατά τον οποίο η Δανία πανηγύρισε την κατάκτηση της κορυφής. Ο τελικός έγινε στο Μάλμε της Σουηδίας, με τη συμμετοχή συνολικά 26 χωρών.
Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη – με το μπαγλαμαδάκι του – οι οποίοι εντυπωσίασαν τον κοινό, τραγουδώντας το «Alcohol is Free», σε μουσική των Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα και στίχους Ηλία Κόζα.
Ο ΠΑΝΤΖΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ "ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ" ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ...ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!


Σαμαράς για ΣΥΡΙΖΑ: Κάποιοι επενδύουν στην αποτυχία της Ελλάδας


Ιατρικός πόλεμος για τα γονίδια της Τζολί



ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ…..
TZIMEROS
Ο Τζήμερος ξαναχτυπά και υπερασπίζεται τους χρυσαυγίτες…
- «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ» απο το left.gr «Αυτός που διασύρθηκε από το επεισόδιο με τον Χρυσαυγίτη ήταν ο Δραγασάκης» υποστηρίζει... πασοκ
«Οι Αρχές να εγγυηθούν την ασφάλεια των μουσουλμάνων συμπολιτών μας»
- Η καταγγελία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για το απειλητικό σημείωμα που δέχθηκε από ανώνυμες πηγές, οφείλει να σημάνει συναγερμό στις Αρχές και να εγγυηθούν την... image.jpeg
«Προβοκάτσια η επιστολή»
- Προβοκάτσια «βλέπει» η Χρυσή Αυγή πίσω από την επιστολή, που κατήγγειλε ότι έλαβε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας και η οποία φέρει το σήμα της Χρυσής... image.jpeg
Τη σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε
- Τραγωδία εκτυλίχτηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ικονίου στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από πυροβόλο όπλο μία γυναίκα και ένας άνδρας.... image.jpeg
«Έχουν μετατρέψει την ΕΡΤ σε ΥΕΝΕΔ παλαιάς κοπής»
- Βολές κατά των τριών κομμάτων της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας πως έχουν μετατρέψει την ΕΡΤ σε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου