Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΠΑΠΔΕΣ! ...ΞΥΠΝΑ ΙΕΡΩΝΥΕ!

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ, ΕΝΤΙΜΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ!
Γιατί θα γίνουμε απο δυό χωριά... ΣΤΑΡΑΤΑ!


1
Κόψτε παράσταση της πλάκας... Ο Αρχιεπίσκοπος απονέμει τιμές σε κλεφταράδες της Γερμανίας.. που δίνουν ένα σάντουϊς στα παιδιά αυτών που κατακλέψανε!..τους γονείς τους!Πάγια πουστερλέ στρατηγική των Γερμανών Κλεφταράδων επί αιώνες! Στην ιστορία της Ευρώπης! .Στη φωτό υπάρχει και το κερασάκι της τούρτας.. Ο υπουργός Στυλιανίδης... Μέγα μπουμπουκί συνεχούς ανοησίας, εκ Κομοτηνής!



Σιγά εδώ υπάρχει θέμα και δεν θα το αφήσουμε να περάσει ξώφαλτσα... Αν η οργάνωση "Γερμανική βοήθεια προς τα ελληνόπουλα" είναι Ελληνογενής, τότε ουδέν το μεμπτόν... Αν όμως είναι Γερμανική πεμπτοφαλαγγίτικη κομπίνα, τότε υπάρχει και πολύ μάλιστα σοβαρό θέμα. Στην περίπτωση αυτή θα συνιστούσαμε στον Αγιο Αθηνών να είναι φειδωλός. και ιδιαίτερα προσεκτικός. Κάτι μας λέει πως πρόκειται για μια ακόμη Γερμανική πουστιά. ... που έχει ανάγκη τέτοιων τιμητικών αναγνωρίσεων από μέρους της Αγαθής Αρχιεπισκοπής...

Μην ξεχνάμε την πουστιά της Μέρκελ, με τον προπονητή .."μας" Ρεχάγκελ... κι αυτός έσπευσε να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο, όστις και δέχτηκε τον τσογλαναρά, λίαν κακώς... -Σύμπας ο Τύπος τον διαολόστειλε τον  κλωτσοσκούφη αυτόν, Σήμερα τιμούμε κάποια δήθεν νιόφαντη  οργάνωση που δα... συμπαρίσταται στα δεινά των Ελληνοπαίδων, δεινά, που δημιούργησαν , τα έφεραν στην ένδεια,  οι ίδιοι Γερμαναράδες κατσικοκλέφτες.  Ναί ή ΟΥ;
Νωπό είναι το χθεσινό μας ρεπορτάζ για την γενοκτονία των Ελλήνων  του Πόντου και της Μ.Ασίας .. που σχεδίασαν οι Γερμανοί και εκτέλεσαν οι Τούρκοι... Αν το διαβάσετε ...θα καταλάβατε γιατί πρέπει να θωρακίζετε τον Αρχιεπίσκοπο! από τέτοια ολισθήματα...

Σημειώνουμε, -που δεν το αναφέρουμε στο χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη Γενοκτόνο Γερμανία, πως το όνειδος της Ευρώπης, αυτή η Γερμανία, ένα από τα κόλπα που επιστρατεύει στην προσπάθεια της να χάψει τον πλούτο των εθνών που στοχεύει... είναι και η δημιουργία ποικιλώνυμων ιδρυμάτων ..περί δήθεν συμπαράστασης του αφελούς λαού.
΄Ετσι ήδη μόλις προχτές δημιούργησε τον Ίδρυμα Αντενάουερ... και λίγο πιο πριν το Ίδρυμα της εγκληματικής SIEMENS ..για να διδάξει στους ΄Ελληνες ...πως να μην κλέβουν... ..την ώρα που μας έχουν κατακλέψει...αυτοί οι μπάσταρδοι της πρακτορικής SIEMENS ..μέχρι και τα σώβρακά μας! Στη σημερινή τηλεοπτική ειδησεογραφία θα δείτε ένα άλλο παρόμοιο Γερμανικό κόλπο...

Πάρτε το χαμπάρι ΟΛΟΙ σας. Οι Γερμανοί  ΟΛΟΙ τους (δεν εξαιρούμε κανέναν) διότι ίδια NOSTRA FAMILY είναι,χωρίς καμιά ηθική αξία μέσα τους και με ένα στόχο στο αρρωστημένο μυαλό τους, πως να σου τα αρπάξουν.
Τίποτε άλλο ..Ιστορικά αποδεδειγμένο το χούγι τους.  (διαβάστε το βιβλίο του καθηγητή Φωτιάδη... που κυκλοφόρησε ως ένθετο από την REAL NEWS προχθές Κυριακή)
Θεωρούμε άκρως ύποπτο και πονηρό το ίδρυμα των Γερμανοκλεφταράδων...να βοηθήσουν τάχα μου τα ελληνόπουλα, που πριν όμως  έχουν καταληστέψει τους γονείς τους!!

Πριν αρχίσουν οι σφαγές και διωγμός του ελληνισμού από τη Μ.Ασία... τα ίδια ακριβώς έπρατταν. Βαδίζουν επί στρατηγικού σχεδίου για τον αφανισμό των λαών... Τόσο δε πετυχημένων, ώστε στα κόλπα τους να παρασύρουν και θρησκευτικούς ηγέτες της αγαθότητας του κ.Ιερωνύμου!
Δείτε την είδηση που αστόχως εκπέμφθηκε και από το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας και που ευστόχως μας εξόργισε.
Ποιοί είναι αυτοί της ΚΙΝΗΣΗΣ "Βοήθεια για τα παιδιά της Ελλάδας" ; Ποιός είναι αυτός Γερμαναράς που φλέγεται τάχα μου για  την Ελλάδα , όταν η ίδια η πατρίδα του την στραγγαλίζει ..για να αρπάξει τον πλούτο της και ποιος είναι αυτός ο Καραγκιόζης .. κάποιος Κωνσταντινίδης ; Μήπως ένας άλλος Χριστοφοράκος;
Φανερώστε αν η κίνηση αυτή ...που τιμήσατε, είναι όντως Ελληνογεννής...και πάμε πάσο. Αλλά δεν είναι ... Είναι μια άλλη πουστιά στα ..φαύλα εγκληματικά στρατηγικά σχέδια των ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ!!!. Μας ληστεύουν και δίνου...φιλάνθρωπα...οι βεβαιωμένοι απάνθρωποι της οικουμένης,  μια σοκολάτα, ένα σάντουϊτς, στα παιδιά μας για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια...

 Μα το ίδιο κάνανε και στην Τουρκία του 1918... Τα γράφει ο Φωτιάδης... Αλλά πότε θα φωτισθούμε... Αγιε Αθηνών;... Τιμάς τους σταθερά Ανθέλληνες Γερμανούς ..που κατακλέβουν τον λαό σου, που υποφέρει; Η αλητεία της Γερμανίας, μας δίνει ένα ..σάντουϊτς... όταν έχει ξεκληρίσεις όλο το βιό των γονιών των παιδιών ...που τάχα μου περιθάλππει; Μα Μακαριότατε... εκεί φτάσαμε; Να μας εμπαίζουν οι κοινοί πλιατσικολόγοι;
Τι να πούμε; Εσύ μήπως έχεις να πεις κάτι;
Πάντως είτε πείς είτε ΟΧΙ , θα τα ξαναπούμε, διότι βλέπουμε-καταγράφουμε πολλά σούρτα φέρτα στο κονάκι σου , στο Αρχονταρίκι σου, υπόπτων υποκειμένων...

Παρακαλούμε αναμεταδώστε αυτό το μήνυμα-αρθράκι.. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε εμείς... αλλά δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα εμείς...΄Οποιος καταλαβαίνει τις γραφές μας. Κι ο Θεός Βοηθός...ΣΑΣ! ΄Οχι ημών... ΣΑΣ λέμε... Εμείς έτσι κι αλλιώς την έχουμε την εξ ύψους συμπαράσταση...ΕΣΕΙΣ τη χρειάζεστε..διότι είστε ΝΤΑΛΑ απρόσεκτοι κι επιπόλαιοι εν αγαθότητι... 
Μήπως θυμόσαστε εκείνον τον Πέτρο Κυριακίδη... που καταζητείται για κλεψιές Τρεπεζικές, ...Που όμως Πατριάρχες , δεσποτάδες και Καρδινάλιοι... τον τιμούσαν με παρασήματα... 
Εσείς δεν τον κρύβετε; Εσεις δεν τον τιμούσατε; .. Έτσι δεν είναι ΄Αγιε Αθηνών, λαμπρέ Ιερώνυμε;

Πρόσθετη παράκληση για όποιον έχει φιλότιμο: Αποκαλύψτε μας  που τον κρύβετε και να είστε βέβαιοι πως εμείς, όντας σοβαρότεροι δεν θα τον παραδώσουμε... στις Κωλο-Αρχές ...απλά για κουβέντα ...δημοσιογραφική τον θέλουμε... Έτσι διότι με την εξαφάνισή του, ο άνθρωπος είναι άνευ ..λόγου.. Κανείς δεν ξέρει τις  δικές του σκέψεις! Ο άνθρωπος που εσείς τιμήσατε, δεν μπορεί να τελεί σε καραντινά ατελεύτητης σιωπής!.. Πείτε του, ειδοποιείστε τον... Κι αυτός ξέρει την ιερότητα του λεγόμενου OFF THE RECORD... Αυτός ξέρει... (τηλέφωνο: 2112126900)..Θα με καταλάβει... δεν χρειάζονται πολλά. Ο Κυριακίδης δεν είναι μαλάκας.Ξέρει!

ΔΕΙΤΕ ...ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΑ ΕΙΔΗΣΗ , όπως μας τη δίδει το  ecclesia.gr.. Και σταυροκοπηθείτε!.. Για τις πλάκες που γίνονται πίσω από τις πλάτες μας! ΔΥΣΤΥΧΩΣ από εγχώριους! 



Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" 

1Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης



Τους εμπνευστές της κίνησης της Γερμανίας "Βοήθεια για τα παιδιά στην Eλλάδα" τίμησε το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Συνοδικό Μέγαρο, παρουσία του Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου Επισκόπου Διαυλείας κ. Γαβριήλ, του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, του Γενικού Διευθυντή της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής "Αποστολή" κ. Κωστή Δήμτσα κληρικών και λαϊκών συνεργατών του προγράμματος.
Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης ευχαριστώντας όλους όσους συμμετέχουν στην κίνηση αυτή, ενώ υπογράμμισε πως "πρόκειται για ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου παρέχονται αρκετά τρόφιμα, για να ζήσουν πολύτεκνες οικογένειες. Μία πρωτοβουλία που έχει σχεδιαστεί από την φιλανθρωπική οργάνωση "Αποστολή".

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος απέδωσε πιττάκιο και τιμητικό μετάλλιο πρώτης τάξεως στο όνομα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στον π. Απόστολο Μαλαμούση, στον Dr Ludger Hermeler και στον κ. Σταύρο Κωνσταντινίδη, οι οποίοι είναι οι εμπνευστές και δημιουργοί της κίνησης "Βοήθεια και τρόφιμα για τα παιδιά της Ελλάδας", που δραστηριοποιείται στην Γερμανία.

Το τιμητικό μετάλλιο πρώτης τάξεως Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου δίδεται σε ανθρώπους που στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τους δημιουργούς της κίνησης για την στήριξη και τη βοήθειά τους και τόνισε "μέσα στο δικό μας ευχαριστώ είναι και τα χιλιάδες ευχαριστώ των παιδιών και των οικογενειών που ευεργετούνται από αυτό το πρόγραμμα".

Αμέσως μετά ο Υπουργός Εσωτερικών ευχαρίστησε τους συνεργάτες της πρωτοβουλίας αυτής, ενώ αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος και τόνισε πως "στην Γερμανία αναγνώρισαν την Εκκλησία ως τον πιο αξιόπιστο φορέα παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Έλληνες που σήμερα δοκιμάζονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου