Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ..ΑΝ ΕΞΩΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ!

ΤΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ-ΤΡΕΙΣ ΑΦΙΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. . ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Το Νομοσχέδιο του χαλβά  αριστερού Ρουπακιώτη είναι όνειδος και προσβολή για τον ΄Ελληνα!
Το λένε οι αφίσες που ξεσηκώσαμε από το: www.paratritispanteleimon.blogspot.gr!
Τα λένε ΟΛΑ... εδώ και 4 χρόνια...Κι όμως ήρθαν οι κατσαπλιάδες και κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλαβάνου, της κακάσχημης Κούρτοβικ κ.λ.π. ανεκδότων να μας φορμάρουν νέο νόμο. Λένε τα μαλάκια πως πρόκειται για οδηγία της Ευρώπης... Ναι, να ισχύει στην Ευρώπη, αλλά όχι στην Ελλάδα που έχει Θεόν τον Ξένιο Δία,  και την μυσταγωγία της λέξης ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, που σε καμιά χώρα δεν την έχουν!

Ως προς τη Νομαθεσία πάταξης αταξιών Ελλήνων προς ξένους, έχουμε αρκετή. Συνεπώς κωλοαριστερέ Ρουπακιώτη...Σκασμός... Κι άει σιχτίρ, που περνιέσαι και για ...σοβαρός, από τους γλύφτες σου φυσικά!
Μάθαμε μόλις πριν λίγο ότι ο Σαμαράς έβαλε το πρόστυχο  Κωλονομοσχέδιο στο αρχείο. Αν είναι αλήθεια , τότε του λέμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!..

 Διαβάστε τις αφισέτες και θα καταλάβαιτε , όλη την ουσία της αριστερίτικης αθλιότητας .. Και να μη ξεχνάτε πως δικηγόροι του ΣΥΡΙΖΑ, αριστεροί γενικώς ..ταϊζονται από τους λαθρομετανάστες ... ΣΤΟΠ εδώ για να μη ξεράσουμε όσα ξέρουμε... Δεν έχετε παρά να μπείτε σε αστυνομικά κρατητήρια και θα ...καταλάβαιτε τι γίνεται με τους κρατούμενους λαθρομετανάστες... Πονεμένες ιστορίες , ανθρώπινες, αλλά ΄Ελληνες δικηγόροι ...αριστεροί στέκονται πάνω τους ως κοράκια! Και τους ζητανε τα άντερά τους για ...νομική συμπαράσταση!



ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ



ΑΝΑΡΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΤΕΣ ΜΑΣ!

ΑΝΑΡΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΤΕΣ ΜΑΣ!




ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΩΝ...

ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΩΝ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου