Δευτέρα 27 Μαΐου 2013


ΑΥΤΟΚΟΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ


Αυτοκτόνησε αστυνομικός της ΕΥΠ

Αστυφύλακας της ΕΥΠ αυτοκτόνησε στις τουαλέτες του αεροδρομίου στα Σπάτα. Ο 32χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο μέσα στις τουαλέτες. Ο αστυφύλακας ήταν στο αεροδρόμιο με κλιμάκιο της ΕΥΠ. 

BEST SELLER το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ.. θα μασ ταλαιπωρεί ακομη η κυρία αυτή... μέχρις ότου δώσει κανονικά λογαριασμό για τους Ολυμπιακούς...

Οσα δεν έγραψε η Γιάννα στο Greek Drama της


Του Γιώργου Παγάνη

Δεκάδες γεγονότα, ιστορίες και περιστατικά από το προσκήνιο και το παρασκήνιο της περιόδου των Ολυμπιακών Αγώνων παρέλειψε να αναφέρει στο βιβλίο της η Γιάννα Αγγελοπούλου, σε μια μονόπλευρη περιγραφή των όσων συνέβησαν τότε.

ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ!


Έκτακτο : Στο Άκτιο ο Ριμπολόβλεφ  

Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στο Άκτιο προσγειώθηκε ο Ντμιτρι Ριμπολόβλεφ πριν από λίγο και με την συνοδεία των ανδρών της προσωπικής του φρουράς κατευθύνεται στην Λευκάδα  και θα έχει μια πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο και το αντιδήμαρχο Λευκάδας. Στην συνέχεια θα μεταβεί στον Σκορπιό.
Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος ένοικος του Σκορπιού, τα αντικείμενα του Ωνάση που υπάρχουν στο Σκορπιό θα δωθούν στο Δήμο Λευκάδας προκειμένου να εκτίθενται σε κάποιο από τα μουσεία της περιοχής. Ακόμη ότι ο Ριμπολόβλιεφ θα κάνει πολλές ανακαινίσεις στο Σκορπιό, θα κτίσει βίλες για τους φιλοξενούμενους του, πισινά , γήπεδο του γκόλφ και  χώρους για ιππασία.
Όπως δε είπε ο δήμαρχος Λευκάδας, ό ρώσος κροίσος σέβεεται  το όνομα  Ωνάση αλλά κυρίως δε ότι θα σεβαστεί τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και δεν θα τις διαταράξεις με βαριές εγκαταστάσεις... ..
Μακάρι ο Ρώσος να είναι ένας καλός γείτονας... στο Νυδρί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου