Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΠΑΕΙ ΦΑΛΙΡΙΣΑΜΕ... ΑΝΕΚΔΟΤΩΣ! ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΟΛΑ ...Πέφτει χοντρό ...παραδάκι.Δείτε:


Θύματα της οικονομικής κρίσης έχουν πέσει πολλοί επώνυμοι σε όλη την Ελλάδα, καθώς έχει μετατραπεί σε καθημερινό φαινόμενο να βγαίνουν στο σφυρί πανάκριβα ακίνητα πολύ γνωστών Ελλήνων.

Πολιτικοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, ηθοποιοί και άλλοι αστέρες του πάλαι ποτέ ελληνικού lifestyle, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το «χαράτσι» το οποίο θα μονιμοποιηθεί αναφέρει η «Ημερησία του Σαββάτου», με αποτέλεσμα να προσπαθούν απεγνωσμένα να «ξεφορτωθούν» περιουσιακά στοιχεία τους.

Ποιοι είναι οι επώνυμοι που βγάζουν στο «σφυρί» πολυτελείς κατοικίες:
  • Στο «σφυρί» βγήκε μία από τις ομορφότερες και πιο πολυτελείς βίλες «στην ελληνική Ριβιέρα», όπως έχει χαρακτηριστεί το Πόρτο Χέλι. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κόβας και η σύζυγός του Ηρώ, μέσω μεσιτικού γραφείου, έβαλαν αγγελία στους Financial Times στην οποία αναφέρεται: «Πωλείται χερσόνησος απέναντι από το νησί των Σπετσών ανάμεσα σε κρυστάλλινα νερά και στην εξαιρετική από πλευράς ομορφιάς ακτή της Πελοποννήσου. Τρεις μοναδικές κατοικίες μπροστά στη θάλασσα με 14 δωμάτια, 17 μπάνια, 2 ιδιωτικές προστατευόμενες παραλίες, πανέμορφοι κήποι, πισίνες, εξωτερικό σινεμά, γήπεδα τένις, εκκλησία, με προβλήτα για γιοτ, ελικοδρόμιο και ευκολίες για υπηρετικό προσωπικό», ενώ αναφέρεται ότι είχε και άμμο από τις Μαλδίβες. Η τιμή εκκίνησης είναι 70 εκατ. ευρώ.
  • Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει δηλώσει αδυναμία να πληρώσει το χαράτσι στα ακίνητα καθώς διαθέτει, λόγω κληρονομιάς, μεγάλη περιουσία, η οποία ωστόσο δεν του αποφέρει ιδιαίτερα κέρδη. Ως αποτέλεσμα έχει βγάλει στο «σφυρί» ήδη αρκετά ακίνητα. Τα ακίνητα που θέλει να πουλήσει ο πρώην αντιπρόεδρος είναι ένα διαμέρισμα στην πλατεία Κολωνακίου με αξία πάνω από 500 χιλ. ευρώ, ένα διαμέρισμα 122 τ.μ. στο Παγκράτι στην οδό Ριζάρη με τιμή γύρω στα 250 χιλ. Ευρώ, καθώς και ένα παλιό σπίτι στο σταθμό Λαρίσης με αξία άγνωστη αφού πρόκειται για εγκαταλελειμμένο κτίριο, καθώς και γραφεία στην οδό Πειραιώς.
  • Από τον πολιτικό κόσμο, άλλος ένας που προσπαθεί απεγνωσμένα να πουλήσει ένα ακίνητο, είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό δήλωε πως επιθυμεί να «σκοτώσει» όσο όσο την βίλα του στην Ανω Μερά της Μυκόνου και μάλιστα επιπλωμένη. Ο βουλευτής αγόρασε τη βίλα το 2004 και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, μπάνια και πωλείται έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Ο κ. Γιακουμάτος είχε πουλήσει το 2007 στο ίδιο νησί αγροτεμάχιο 4.000 τετραγωνικών μέτρων για 55.000 ευρώ.
  • Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είναι επίσης στη λίστα των πολιτικών που προσπαθούν να πουλήσουν ακίνητα. Μετά την πώληση των γραφείων του στο Κολωνάκι, ο κ. Καραμανλής προσπαθεί να ενοικιάσει έναντι 2.000 ευρώ το μήνα το πατρικό του σπίτι στη Φιλοθέη. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 230 τ.μ. στην οδό Μπιζανίου το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, θα μπορούσε να πουλήσει εφόσον δινόταν ένα ποσό πάνω από 700.000 ευρώ.
  • O επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είναι φυλακισμένος εδώ και μήνες για χρέη στο Δημόσιο, έχει ζητήσει να πάρει το κράτος τα πολυτελή γραφεία του στην Παιανία αντί 20 εκατ. ευρώ, ενώ πρόταση αγοράς έχει κάνει η Περιφέρεια Αττικής έναντι 18,5 εκατ. Παράλληλα, ο Γαβαλάς για να ξεχρεώσει πουλά και την υπερπολυτελή βίλα 1.100 τ.μ. στη Φτελιά της Μυκόνου, καθώς και ακίνητα που έχει στο Κολωνάκι και την Κηφισιά.
  • Ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς, πρόσφατα πούλησε ένα νεοκλασικό σπίτι στο Λυκαβηττό 160 τ.μ., έναντι 500.000 ευρώ, ενώ παράλληλα πωλητήριο έχει βάλει σε ακίνητα στην Αράχοβα ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαραγυρόπουλος, ο έγκλειστος στις φυλακές Γιάννης Καρούζος και άλλοι επώνυμοι.
  • Η κρίση χτύπησε και τον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος δήλωσε «ζεστός» στο ενδεχόμενο να πουλήσει μια τριώροφη μονοκατοικία στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας 200 τ.μ., για ποσό πάνω των 600.000 ευρώ, ενώ και ο Τραϊανός Δέλλας με την Γωγώ Μαστροκώστα μετά τις απώλειες που υπέστησαν από το «κούρεμα» των κυπριακών καταθέσεων, προσπαθούν εδώ και μήνες να πουλήσουν δύο μεζονέτες στην Αράχοβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου