Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ-μεγάλη μορφή του...γένους-Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ...ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ "ΑΦΙΕΡΩΜΑ" για τις απιθανότητες του τύπου αυτού ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ


ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ! ! !
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Τώρα...και Υπουργός Εξωτερικών!!!
Όταν η βλακεία γίνεται εθνικά επικίνδυνη !


"Ο Καναδάς δεν μπορεί να δυσφημίζεται διεθνώς από ιδιωτικές εταιρείες που προσβάλουν την τοπική Δημοκρατία."
Δεκατρείς ομιλίες στον Καναδά από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη προς ενημέρωση των Καναδικών Αρχών για την Καναδική εταιρεία ELDORADO GOLD.

Ο Δήμαρχος προφανώς θα καθηλώσει τις Καναδικές αρχές και τους Καναδούς πολίτες... θυμίζοντας τους τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και το γεγονός ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα!
Ως σημαντικά ενδεικτικά παραδείγματα θα παρουσιάσει τέσσερα (4):
1. τον εαυτό του και τις δικές του αρχές που λένε ότι όποιος Δημότης του Δήμου του είναι υπέρ των επενδύσεων, της νομιμότητας και εμπιστεύεται την πατρίδα του, είναι διεφθαρμένος, στιγματισμένος κοινωνικά και έχει εξαγορασμένη συνείδηση.
2. τον συνοδό του, προστάτη του περιβάλλοντος και μέγα αγωνιστή κατά των επενδύσεων κ. Τόλη Παπαγεωργίου.
- Έναν Δημοκράτη ο οποίος δημόσια διακηρύττει ότι στην Ελλάδα τους Νόμους, τους Δικαστές και τους Υπουργούς... τους έχουμε γραμμένους.
- Ότι όποιος αντιτίθεται σε κάποια μορφή ανάπτυξης μπορεί να σπάει κεφάλια, να σκοτώνει παιδιά, να καταστρέφει περιουσίες καίγοντας εξοπλισμούς, και να παίρνει στα χέρια του τα όπλα (εκτός εισαγωγικών) για να πετύχει τους σκοπούς του.
-Έναν άνθρωπο ο οποίος υπέδειξε δημόσια, ως τρομοκράτης και ηθικός αυτουργός, μορφές αγώνα, οι οποίες εφαρμόστηκαν λίγες μέρες μετά, με κίνδυνο να χαθούν ζωές αθώων πολιτών και οργάνων της τάξης και να διχαστούν τοπικές κοινωνίες σαν να βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο.
3. την Ελληνίδα βουλευτή κ. Κατερίνα Ιγγλέζη η οποία ως επαγγελματίας αναλάμβανε εργολαβίες από εταιρεία εξορύξεων με επίσημες συμβάσεις, και ως πολιτικός για ψηφοθηρικούς λόγους και για επικοινωνιακά τεχνάσματα πολεμά παρόμοιες εταιρείες απειλώντας μάλιστα να τις εκδιώξει από την Ελλάδα αν ποτέ κυβερνήσει.
4. τον Έλληνα επιστήμονα και καθηγητή πανεπιστημίου κ.Γιώργο Τριανταφυλλίδη ο οποίος στο παρελθόν ήταν υψηλό στέλεχος εταιρείας εξόρυξης χρυσού υλοποιώντας εργολαβίες με πολύ υψηλές αμοιβές και υπερασπιζόταν με σθένος και πάθος αυτές τις δραστηριότητες.
-Υπέγραφε και δημοσιοποιούσε έγγραφα και επιστολές όπου πιστοποιούσε υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει κανείς απολύτως κίνδυνος για το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών.
-Ο ίδιος επιστήμονας εξευτελίζοντας τον ίδιο του τον όρκο, μόλις διορίστηκε στο Δημόσιο... και αποχώρησε από την εταιρεία χρυσού έγινε "ανεξήγητα" ένας εκ των μεγαλυτέρων πολέμιων της.
Ο Δήμαρχος και ο συνοδός του θα υποδείξουν στην Καναδική κοινωνία, ποιες αρχές πρέπει να διέπουν στο εξής τους Καναδούς Δημάρχους, τους Καναδούς βουλευτές, τους Καναδούς οικολόγους και τους Καναδούς επιστήμονες!
Έτσι το κράτος του Καναδά... θα βρει επιτέλους τον αναπτυξιακό βηματισμό του και θα αποκτήσει νέα πολιτική, πολιτιστική, επιστημονική και γενικά κοινωνική κουλτούρα.
Ο Καναδάς έστω και την τελευταία στιγμή ΣΩΘΗΚΕ!
Ποιο είναι το επόμενο κράτος που θα σώσουν οι Εθνοσωτήρες Βαγγέλης Λαμπάκης και Τόλης Παπαγεωργίου;
Θανάσης Ζωγράφος
Μέλος της Ε. Σ. Διαδικτύου
thrakilifenews.blogspot.com


Σ.Σ. Ακολουθούν video ντοκουμέντα με αποδείξεις σε όσα με την σειρά αναφέρονται (καταγγέλλονται), για τους... Τόλη Παπαγεωργίου και Γιώργο Τριανταφυλλίδη
http://youtu.be/aEtYDSyIVro

http://youtu.be/8W8pMVY9qrI

http://youtu.be/n_oRTTtu-yY

http://youtu.be/WcMkl7yoTkQ

http://youtu.be/iHMKqqOivRI


Σοκ ! ! ! ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ…
ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ!
ΝΕΟ V I D E O ΑΠΟ ΤΟ Thraki Life News - ΝΕΟ V I D E O

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επιφύλαξε ασυνήθιστα θερμή υποδοχή στον Τούρκο ηγέτη Νταγίπ Ερντογάν και συνομίλησε μαζί του για έξι ολόκληρες ώρες!!!
Ο Τούρκος ηγέτης πρότεινε να επανέλθει το θέμα της επανένωσης της Κύπρου με απίστευτα δεδομένα, όπως π.χ να παραμείνει ο Τουρκικός στρατός στο νησί ενώ Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει να αμφισβητεί ευθέως τα σύνορα στο Αιγαίο.
Στην Θράκη το παιχνίδι του Προξενείου και της "Τουρκικής ένωσης Θράκης" συνεχίζεται με ολοένα και πιεστικότερους ρυθμούς.
Την ώρα που γίνονται όλα αυτά γύρω μας, οι Τούρκοι δέχονται ανέλπιστα ένα νέο πολύτιμο για αυτούς δώρο, (το δεύτερο μέσα σε δύο χρόνια) από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη.

http://youtu.be/BqqjlM2fKyI

Μετά την προ 2 ετών γνωστή ιστορική γκάφα για την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης που χαροποίησε ιδιαίτερα τα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Δήμαρχος ξαναχτύπησε με ακόμη χειρότερο τρόπο.


Σε ομιλία του σε Τούρκους πολίτες στην Κωνσταντινούπολη τους προσφώνησε ως "Θρακιώτες".
Πρόκειται για λίαν επικίνδυνη και ανιστόρητη τοποθέτηση που υποδηλώνει σαφώς, παντελή έλλειψη εθνικής αυτογνωσίας.
Για δεκαετίες η πατρίδα μας διακηρύττει ότι τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη δεν είναι Τούρκοι αλλά Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι.
Ο Βαγγέλης Λαμπάκης, με μια απλή του δήλωση, "καταργεί" από μόνος του τα σύνορα, βαφτίζοντας Θρακιώτες τα...20 εκατομμύρια των Τούρκων που ζουν πλέον στην Ανατολική Θράκη.
Έλεος!
Αν πάει στα Σκόπια για την τουριστική προβολή του Δήμου, είναι ικανός να πει "έχουμε την χαρά να καλέσουμε εσάς τους Μακεδόνες να επισκεφτείτε την Θράκη για να την γνωρίσετε καλύτερα".
Τελικά σε αυτή τη χώρα ποιος κάνει εξωτερική πολιτική ;
Θανάσης Ζωγράφος
Μέλος της Ε. Σ. Διαδικτύου
thrakilifenews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου