Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΜΕΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ..με τους παγκόσμιους Αμερικάνους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ!

ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ...ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ...ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Η NSA παρακολουθούσε και τις ελληνικές πρεσβείες σε Ουάσιγκτον και ΟΗΕ

Παρακολουθούσαν και τις ελληνικές πρεσβείες στην Ουάσιγκτον και τον ΟΗΕ
Νέα απόρρητα εθνικά έγγραφα διέρρευσαν από τον Edward Snowden για τις κατασκοπευτικές ενέργειες της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Σε ένα έγγραφο απαριθμούνται 38 πρεσβείες και χαρακτηρίζονται στόχοι και περιέχονται πληροφορίες για τις μεθόδους παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται για κάθε στόχο (από κοριούς στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό επικοινωνιών μέχρι και εξειδικευμένες κεραίες)...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΙΡΑΚΙΝΗΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

ViasmosIrakinis3


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο...ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 
ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ 
ΚΙ...ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!
Oταν εισβάλλεις σε μία χώρα και την μεταχειρίζεσαι όπως μεταχειρίστηκαν οι Αμερικανοί στρατιώτες την Ιρακινή της φωτογραφίας, ε, μετά μην απορείς αν σου σκάνε IED's "στα μούτρα".
Πραγματικά ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες ομαδικου βιασμού Ιρακινής από τέσσερις Αμερικανούς στρατιώτες οι οποίες διέρρευσαν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

H ύπαρξη τέτοιων φωτο-άλμπουμ είναι γνωστή, αλλά έχουν θαφτεί στα υπόγεια του Πενταγώνου και ο Μ.Ομπάμ πήρε πίσω την απόφασή του να δημοσιοποιηθούν, γιατί"Θα αυξανόταν ο κίνδυνος που διατρέχουν οι Αμερικανοί στρατιώτες στο εξωτερικό".

Τι να πει κανείς; Αν κάνουν αυτά οι Αμερικανοί στο Ιράκ, τότε εξηγείται γιατί δεν αντιδρούν στις σφαγές των Χριστιανών στην Συρία και τους βιασμούς χιλιάδων Χριστιανών γυναικών από τους ισλαμιστές στην Συρία.

ρε εχουμε να κανουμε με γκαγκστερ...αρχικλεφταράδες

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!



Με αποφάσεις του πρώην υφυπουργού Οικονομίας Σαχινίδη, από το 4% αύξησε αυθαίρετα το επιτόκιο για την εξόφληση των ομολόγων των Τραπεζών προς την ΕΚΤ σε συνολικό ύψος περί του 14%!
Με ΦΕΚ ξεπούλησαν όλη την Ελλάδα στους τοκογλύφους! 
 ρεπορτάζ Μάκης Βραχιολίδης vrachiolidis@yahoo.gr

Δεν μιλάμε για αδίκημα πανομοιότυπο με αυτό του Τσοχατζόπουλου ο οποίος κατηγορείται ότι καταχράστηκε για λογαριασμό του δημόσιο χρήμα. Μιλάμε για ανείπωτο στην ιστορία της χώρας έγκλημα, το οποίο δολοφονεί τη χώρα και την ξεπουλάει ολοκληρωτικά στους τοκογλύφους. Ενώ η ελληνική κυβέρνηση είχε δώσει εγγυήσεις στις Τράπεζες,  χάρη στις οποίες οι τελευταίες εξασφάλισαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δάνεια ύψους 93 δις ευρώ, με επιτόκιο κυμαινόμενοeuribor τριμήνου δηλ. 1,43%, πλέον περιθωρίου που κυμαινόταν  από 0,25 % έως 4,5%, εντελώς αυθαίρετα, η κυβέρνηση Παπανδρέου ανέβασε το επιτόκιο στο συνολικό ύψος του 14%!!! Ενώ δηλαδή η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου γνώριζε το 2011 ότι δεν επρόκειτο ποτέ οι Τράπεζες να εξοφλήσουν τα υπέρογκα δάνεια ακόμη και με το επιτόκιο του 4,43%, ο κ. Σαχινίδης, τότε αρμόδιος επί των Οικονομικών, υπέγραφε αβέρτα ΦΕΚ, τα οποία χάριζαν στην ΕΚΤ επιτόκιο της τάξης του 14%!!!

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ...

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ: «ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ 4% ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΟ 10 – 15% ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»;

spanoydakis
"Δεν θεωρώ ότι πια έχουμε πραγματική Δημοκρατία. Σε ποιά δημοκρατία θα ήταν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, ο αρχηγός ενός κόμματος τού 4-5 % και θα διόριζε και υπουργούς", γράφει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Σπανουδάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ο γνωστός συνθέτης με ανάρτηση που φέρει τον τίτλο "Άλλα δυο λόγια", τοποθετείται σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, σχολιάζει τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στο παρελθόν και κατακεραυνώνει τη διαπλοκή σε Βουλή και Media. Μεταξύ άλλων, εκφράζει την απογοήτευση του για το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΟΛΙΚΗ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ






Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Γ. Παπανδρέου: Κάποιοι αναζητούν υπευθύνους όπου τους βολεύει

Το Βήμα Online - ‎πριν από 55 λεπτά‎
Σαφείς αιχμές για τη στάση που κράτησε η ΝΔ κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του αφήνει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του, με αφορμή όσα υποστήριξε για τον Ανδρέα Παπανδρέου ο ...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στα Δωδεκάνησα

Newsbeast.gr - ‎πριν από 1 ώρα‎
Για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στα Δωδεκάνησα προειδοποιεί για σήμερα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Με βάση το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς κινδυνεύουν η Ρόδος, η Σύμη, η Τήλος και η Χάλκη.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Εάν χρειαστεί θα κλείσω και νοσοκομεία»

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 10 ώρες‎
Δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του ελλείμματος του ΕΟΠΥΥ αλλά και των άλλων προβλημάτων της Υγείας προαναγγέλλει ο νέος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχω ελέγξει τα πάντα. Νοσοκομεία, ζημιές, κόστη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου