Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΩΣ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ!

ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;

Τάχα μου ο Σόϊμπλε ...φοβήθηκε πως αν έβλεπε τον προκαθήμενο της Ελλάδας ο Ιερώνυμος δήθεν θα του τα έψαλλε! 
ierwnymos
1) Δεν τα έψαλλε στον Ρεχάγκελ, αυτόν τον προπονητή, δεν τα έψαλλε ούτε στο αφεντικό της lidl , στον Σόϊμπλε θα τα έψελνε σάμπως;
2) Δεν τον δέχθηκε, όπως γράψαμε για ένα λόγο: Ο Γερμανός υπουργός είναι presona non grata  για όλους τους ΄Ελληνες. Η οποιαδήποτε συνάντησή του με τον δήμιο αυτόν θα εξόργιζε τους ΄Ελληνες και θα καταρράκωνε το κύρος του Αρχιεπισκόπου. Ευτυχώς δεν εξετέθη. Οι συνεργάτες του αυτή τη φορά τον θωράκισαν από άλλη μια αποκοτιά. Αυτή είναι η αλήθεια... κι εμείς έγκαιρα του απευθύναμε ΜΠΡΑΒΟ! ΄Ολα τα άλλα που θα διαβάσετε από την ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου είναι παραμύθια της χαλιμάς. 

Τι γράφει ο Ευαγγελάτος:
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να δει ιδιαιτέρως τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η επίσκεψή του στην Αθήνα.
Για το λόγο αυτό, προκαλεί έκπληξη η στάση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος φαίνεται πως ακύρωσε το ραντεβού του με τον Ιερώνυμο αφού κάποιοι φαίνεται ότι φοβήθηκαν πως ο Αρχιεπίσκοπος θα τα «ψάλλει» στον Γερμανό υπουργό και θα δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα.
΄Οπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός» στα Νέα, διάφοροι παράγοντες έκριναν ότι το άνοιγμα του Σόιμπλε στον Ιερώνυμο θα δημιουργούσε προβλήματα, καθώς φοβήθηκαν ότι ο Αρχιεπίσκοπος θα μιλήσει αντιμνημονιακά κατά τη διάρκεια της συνάντησης και στη συνέχεια μπροστά στις κάμερες.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου