Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΩΖΟΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΒΑΖΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..

Επίσκεψη του κ. Δαμασκηνού στη Σωζόπολη

DSCF0467
Ρε παιδιά βάζετε και καμιά λεζάντα..Τι είναι οι φωτογραφίες ...μαγικές εικόνες;

Τους εναπομείναντες Έλληνες στη Σωζόπολη  της Μαύρης Θάλασσας επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δ α μ α σ κ η ν ό ς, την Τετάρτη 26 Ιουνίου ε.ε., ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκλησή τους. Εκεί τον υποδέχθηκε αδελφικότατα  ο ποιμενάρχης της περιοχής Σεβ. Μητροπολίτης Σλίβεν  κ. Ιωαννίκιος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας.
Η παραθαλάσσια Σωζόπολη βρίσκεται 25 χλμ  νότια της πόλεως του Μπουργκάς (Πύργος) και είναι η αρχαία Απολλωνία, άλλοτε αποικία των Μιλησίων στον Εύξεινο Πόντο. Μέχρι τους Βαλκανικούς Πολέμους ήταν ένα σημαντικό κέντρο του Ελληνισμού στην Ανατολική Ρωμυλία και έδρα της Μητροπόλεως Σωζοαγαθουπόλεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Παρά τα γυρίσματα των καιρών οι Έλληνες που ζουν εκεί έχουν ακμαίο φρόνημα και προβάλλουν τον Ελληνισμό σε κάθε εκδήλωσή τους.

Θέλετε να σας πούμε και τις άλλες παιδικές ασθένειες του πιο πάνω κειμένου: "Αδελφικότατα" υπεδέχθησαν τον κ. Δαμασκηνό"... Θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς;... Ποιός είναι αυτός ο ποιμενάρχης της περιοχής; Βούλγαρος Ορθόδοξος ή ΄Ελλην; Και δεν γίνεται η παραμικρή νύξη για τη φυσιογνωμία της ορθόδοξης αυτής περιοχής... ενδόξου ελληνικής από αρχαιότητος; Κάνουμε λάθος; Πόσοι είναι οι εναπομείναντες εκεί ΄Ελληνες;  
________________________________________________
ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ  ΕΜΒΟΛΗΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟ..ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ... Με τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ τα κείμενά τους θα πετούσαν... ΘΑ ΗΣΑΝ ΠΙΟ ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ..

ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ (ακόμη και κληρικός) Η γνώση της δημοσιογραφίας , διευρύνει τους ορίζοντές σας...
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ- ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ …ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ...
Χορηγείται ..ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 

________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου