Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ... ΤΑ 60.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ..

Δείτε τι λέει η Μητρόπολις για τη συλλογή αυτή... 

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι ο Έρανος της Αγάπης ο οποίος διεξήχθη από 16-21 Δεκεμβρίου 2013 απέφερε το ποσό των 59.226 ευρώ.
Παρά την οικονομική κρίση οι κάτοικοι της Μητροπόλεώς μας συνέδραμαν στον φετινό Έρανο και έδωσαν από το υστέρημά τους για τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας. Σήμερα το πρωί διενεμήθησαν από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο σε 360 οικογένειες από την Λυκόφη μέχρι τη Σαμοθράκη, δέματα με ντόπια κρεατικά και τυροκομικά είδη και άλλα τρόφιμα. Την ευθύνη της διανομής των δεμάτων ανά οικογένεια έχουν οι κυρίες-μέλη των Ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων με τους υπεύθυνους ιερείς.
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που συνέβαλαν στον Έρανο, επειδή η όποια φιλανθρωπία την οποία ασκεί προέρχεται από τους συμπατριώτες μας και απευθύνεται αποκλειστικά σε εντόπιες ανάγκες αδελφών μας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευλογεί τους συμμετέχοντες στον Έρανο και εύχεται ο κόπος και η διάθεση τους να ανταποδοθεί από τον Σαρκωθέντα Κύριό μας στην ζωή τους και στις οικογένειές τους.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


- See more at: http://www.imalex.gr/9AAE4546.el.aspx#sthash.jCYr6lyA.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου