Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ Μ.ΜΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

 Παραμιλούν για μια ακόμη φορά τα ξυπόλητα τάγματα της Αλβανίας ... Ενοχλούνται ακόμη και με την ελληνική γλώσσα και τα βάζουν με τον σπουδαίο Ιεράρχη  Αρχιεπίσκοπο κ. Αναστάσιο, που τους ευεργετεί σταθερά.. Ε, τι να κάνουμε ,μωρέ Έλληνας είναι όπως Έλληνας ήταν και ο μεγαλύτερος εθνικός ήρωας της δήθεν Αλβανίας -το όνομα εφευρέθηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα- ήταν και ο Σκεντερ Μπέης ... Αει σιχτιρ πια με τα μεμέτια του χαφιέ- καταδότη των Ελλήνων επί καθεστώτος Χότζα κωλο-Μπερίσα .. Αλλά τι λέμε κι ο Χότζας Έλληνας ήταν, από την Κόρινθο!

altΧρειάζεται να έχεις καρδιά και πίστη στο Θεό για να κυκλοφορείς στην Αλβανία με αυτοκίνητο που διαθέτει επιγραφή στην ελληνική γλώσσα.
Τα οχήματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, φέρουν επιγραφές στα ελληνικά.
Από αυτή την ενέργεια του μαχητικού Αρχιεπισκόπου ενοχλήθηκαν τα αλβανικά μέσα: «Προφανώς η επίσημη γλώσσα της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας είναι η ελληνική», γράφει αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει:
«Σε μια φωτογραφία που παρασχέθηκε στο πρακτορείο ‘ Iliria’ μπορούμε να δούμε πως το όχημα της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας έχει την ελληνική γλώσσα ως την επίσημη γλώσσα, αλλά και την αλβανική την έχει εξελληνίσει από ORTODOSKΕ σε ORTHODHOSKE.
Όσον αφορά αυτό το γεγονός, ο γνωστός Αλβανός ιστορικός Arben Lala, κουνάει τον δάχτυλο προς τον Αρχιεπίσκοπο της Αλβανίας Αναστάσιο Γεράσιμο Γιανουλάτο, ο οποίος πάει να εξελληνίσει την Αλβανική Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία».

alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου