Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ...ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΡΑΤΟΣ!


Το σχέδιο (fast track) για να αξιοποιηθούν άμεσα τα ακίνητα της Εκκλησίας
Ραγδαίες εξελίξεις (πρωτοφανείς για τα δεδομένα της Εκκλησίας) αναμένεται να «τρέξουν» το προσεχές διάστημα, αφού μπαίνει στην τελική ευθεία ένα δύσκολο και πολύπλοκο σχέδιο για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Τα τελευταία χρόνια προωθήθηκαν με μεθοδικότητα πρωτοβουλίες, συμφωνίες και νομοθετικές ρυθμίσεις που είχαν στόχο το «ξεμπλοκάρισμα» σημαντικών ακινήτων, τα οποία μπορεί να εισφέρουν έσοδα στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας, ειδικά στην τρέχουσα περίοδο που οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί.

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ


Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Ίσως ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που αναπαράγεται στη Δύση και σίγουρα στις ΗΠΑ είναι η σχέση μεταξύ της αυξημένης χοληστερίνης και των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Δυστυχώς, παρά τις δεκάδες μελέτες δεν έχει αποδειχθεί ότι η χοληστερίνη προκαλεί στην πραγματικότητα τέτοια καρδιαγγειακά προβλήματα. Αντίθετα, η χοληστερίνη είναι αρκετά σημαντική για την υγεία και προσπαθώντας με τεχνητά μέσα να την μειώσουμε μπορεί να έχει καταστρεπτικά αποτελέσματα ιδιαίτερα όσο μεγαλώνουμε.
Η βιομηχανία τροφίμων έχει λανσάρει τα τελευταία χρόνια μία σειρά προϊόντων με χαμηλά έως καθόλου λιπαρά από γάλα, τυρί κτλ. Οι επεξεργασμένες τροφές διαφημίζονται κατά κόρον για το χαμηλό έως καθόλου περιεχόμενό τους σε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου