Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ Ο ΓΡΑΦΙΚΌΣ κ. Πουλιλιός!


ΜΕΓΑΛΗ ΦΛΕΒΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο....

Βροχή πέφτουν οι αντιδράσεις από αναγνώστες...
 Ένας μας έθεσε θέμα για την λεγόμενη ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. του Έβρου!, που είναι επίσης τρόφιμος κρατικών και κοινοτικών κοδυλίων. " Πρόεδρος της, σημειώνει,  εμφανίζεται ο δήμαρχος Σουφλίου, ο περι πολλών τυρβάζων κ. Πουλιλιός!.. τουλάχιστον στην ιστοσελίδα της οργάνωσης αυτής σήμερα...
Το ερώτημα είναι τι κάνει; Τι έχει πετύχει έως τώρα...; Πόσα έλαβε (από τα κρατικά ταμεία) και πόσα δαπάνησε; Δεν θα απαντήσουν τίποτε. Τους ξέρετε ΑΕΡΙΤΖΉΔΕΣ ΕΙΝΑΙ!


ΜΑΛΙΣΤΑ δε του δόΘηκε και , του Πουλιλιάκου, και σχετική προμακέτα... ΔΕΝ ΠΉΡΕ ...καθόλου χαμπάρι, ο πρόεδρος της ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ  (συνεταιριστικό σχήμα Δήμων και Κοινοτήτων του Έβρου).... Μα τι λέτε...ζαζάνια στον ΄Εβρο θα κυνηγάμε,όταν έχουμε τα εύκολα Κοινοτικά κονδύλια;.. Κι όμως το περίπτερο, θα ήταν χρηστικό σε μια διαδρομή από Αλεξανδρούπολη έως Ορεστιάδα, όπου δεν υπάρχει τίποτε!

Παράδειγμα : Πριν έναμισυ χρόνο έλαβε ο ταλαίπωρος , επίσημα πρόσκληση -πρόταση για τη δημιουργία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ στη διασταύρωση του εθνικού κόμβου με τη Δαδιά... με δαπάνες του προτείνοντος φορέα (εθελοντικός είναι) με μόνη υποχρέωση του δήμου Σουφλίου να προσφέρει ένα από τα εγκαταλελειμμένα 2 λυόμενα-μεταφέρονται- οικήματα στο χωριό Γιαννούλη, ώστε να στηθεί το περίπτερο...( το ένα φέρει ταμπέλα ΙΑΤΡΕΙΟΥ, το άλλο Βιβλιοθηκης...)
Ο κ. Πουλιλιός είπε αυτά συνηθίζει να λέει... αλλά επί έναμισυ χρόνο ο τζαναμπέτης, γκατζουλοσουφλιώτης, όπως λέγανε παλιά...αναντάμ μπαμπαντάμ-  ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ... ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ.
Δείτε πιο κάτω ...τις δραστηριότητες της ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε...


ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ:
--Πόσο παραδάκι έλαβαν από κρατικά κι Ευρωπαϊκα Ταμεία και πως τα λειτούργησαν... Τίποτε άλλο!
Τι διάολο έκαναν για την Προστασία του Δάσους της Δαδιάς και ποιά από τα πιο κάτω... έγιναν:
Και τι κάνουν σήμερα... που το Δάσος βρίσκεται υπό διάλυση, γενική και ειδική; Χρηματοδοτήθηκαν για τη διάλυσή του ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΎ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ;


Διαχείριση και Προστασία τους Δάσους Δαδιάς

Η προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση περιοχών με ιδιαίτερο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον στο νομό Έβρου αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Δημοσυνεταιριστικής Εταιρείας "ΕΒΡΟΣ" ΑΕ.

Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Εβρου σε συνεργασία με τους δήμους και την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποιήθηκε σειρά έργων και παρεμβάσεων οι οποίες απέφεραν τα τελευταία χρόνια σημαντική αύξηση του αριθμού επισκεπτών στους βιότοπους του Έβρου.

Η αξιοποίηση και ανάδειξη των τοπικών οικοσυστημάτων δημιουργούν νέες δραστηριότητες στον τομέα παροχής τουριστικών υπηρεσιών. Συμβάλλοντας έτσι στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου στις αγροτικές περιοχές του Έβρου.


Περιγραφή έργου:
v      Μελέτη και κατασκευή Κέντρου Ενημέρωσης των επισκεπτών
v      Επέκταση υφισταμένου παρατηρητηρίου Δαδιάς
v     Έργα ερμηνείας περιβάλλοντος (βελτίωση εξοπλισμού του κέντρου ενημέρωσης Δαδιάς)
v      Προμήθεια εξοπλισμού φύλαξης (Τζιπ, VHF κλπ)
v      Προμήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού, οπτικοακουστικού εξοπλισμού, βιβλίων και επίπλων
v      Ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού




Χρονοδιάγραμμα:  1996 - 1999

Συνεργαζόμενοι φορείς
v      Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης
v      Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου
v      Δήμος Σουφλίου
v      Δήμος Τυχερού
v      Δασαρχείο Σουφλίου

Τεχνική υποστήριξη
  •  Δημοσυνεταιριστική Εταιρεία Έβρος Α.Ε.
  •  Δημοτική Επιχείρηση Οικοτουριστικό Κέντρο Βιοτόπου Δαδιάς


ΛΟΙΠΟΝ υπάρχει κάποιος σοβαρός γαλαζοβράκης να δώσει απαντήσεις;΄Η θα αρχισουμε τους ζουρναδες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου