Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΓΙΟΡΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ο μοναχός Αρσένιος, από τους πλέον σεβάσμιους φρουρούς της Ορθοδοξίας, ένας Αγιορείτης με μεγάλο πνευματικό έργο, σε επιστολή που έστειλε προς τον ηγέτη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκο Μιχαλολιάκο και τους φυλακισμένους βουλευτές του κόμματος και την οποία δημοσιοποίησε η εφημερίδα "Εμπρός" προβαίνει και σε μία συνολική αποτίμηση της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης της χώρας που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς προέρχεται από ένα άτομο με σημαντική επιρροή στους κύκλους της Ορθοδοξίας που κινούνται ανεξάρτητα και πέρα από την οικονομικη επιρροή της Αρχιεπισκοπής...
Mια επιστολή που διακρίνεται για το μαχητικό της ύφος και η οποία σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις, είτε συμφωνεί κάποιος με το αιχμηρό περιεχόμενό της, είτε διαφωνεί.
Ας δούμε όλη την επιστολή που σίγουδα δεν φείδεται επiκριτικών σχολίων για την Αριστερά. Μάλιστα παραφράzει τα ονόματα των Τσίπρα, Κουβέλη και Βενιζέλου σε"Τσούπρα, Κουρέλη, Βενιτρέλο"!
"Άγιον Όρος 20-1-2014
Αγαπητέ Αρχηγέ της Χρυσής Αυγής, χαίρε εν Κυρίω πάντοτε, μαζί με τους αξίους σας βουλευτάς σας και συγκρατούμενους σας!
Μεγάλη είναι η οδύνη μου για τα δεινά που υφίσταται η Ελλάδα μας, κυρίως από τους προδότες «αδελφούς μας» που ονομάζονται Έλληνες, αναξίως βέβαια. Και δυστυχώς μπήκε πολύ δυναμικά και το ράσο της Εκκλησίας μας, δυστυχώς και πάλι.
Όταν δημιουργήθηκε η πρώτη Ορθόδοξη Εκκλησία μας, στα χρόνια των Αγίων Αποστόλων, μοιράζανε τρόφιμα οι Απόστολοί μας μόνον στους βαπτισμένους τότε Χριστιανούς! Και όχι στους ειδωλολάτρες εκείνης της εποχής.
Τώρα οι σημερινοί συνεχιστές των Αποστόλων Ιεράρχες μας μαίνονται και κατηγορούν την Χρυσή Αυγή που μοιράζει τρόφιμα, αίμα κ.λπ. μόνο σε Έλληνες. Άραγε να είναι αγιότεροι από τους Αγίους Αποστόλους μας; Δεν νομίζω.
Απλά δεν θέλουν να πέσουν στην δυσμένεια της καταραμένης αριστεράς και των σιωνιστών, που τους λαθρομετανάστες θέλουν να τους έχουν ως ένα πολύτιμο εργαλείο ή όπλο, θα έλεγα, κατά της Ελλάδος μας.
Επομένως, τρία είναι τα ορατά εργαλεία - όπλα που χειρίζονται οι σιωνιστές κατά της Πατρίδος μας σήμερα. Πρώτον είναι η αριστερά, δεύτερον οι λαθρομετανάστες και τρίτον οι ομοφυλόφιλοι!
Και φυσικά για την ανωμαλία που πρότεινε ο Σύριζα, το ΠΑΣOΚ και η Δημάρ, η αντίδραση από τους Ιεράρχες μας και τον Αρχιεπίσκοπό μας ήτανε σαν ένα χάδι θα έλεγα! Για να μην στενοχωρήσουν τους «προοδευτικούς» αντιρατσιστές Τσούπρα, Κουρέλη, Βενιτρέλο!
Σήμερα διάβασα κάτι πολύ σημαντικό από έναν που απηύθυνε ένα βαρύ ερώτημα στους κυβερνώντες μας και στους αριστερούληδες Ιεράρχες μας, που είναι το εξής: Λέει, λοιπόν, ο Πατριώτης: Κύριοι από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες δείξτε μου έναν να έχει αυτοκτονήσει, όπως έχουν αυτοκτονήσει Έλληνες απελπισμένοι από τα βαρύτατα φορτία που τους έχετε βάλει! 
Ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν έχει αυτοκτονήσει!
Και γιατί άραγε να αυτοκτονήσει; Μήπως πληρώνει χαράτσια; Φόρους; Μήπως δεν περνάει καλά εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη; Φυσικά το βαρύ ερώτημα θα μείνει για πάντα αναπάντητο από τους υποκριτές.
Αλλά τι λέω εγώ ο φτωχός; 
Εδώ μερικοί «Ιεράρχες μας» συναγωνίζονται ποιος θα ταΐσει περισσότερους λαθρομετανάστες! Για να δώσει καλή και άριστη εντύπωση στην γάγγραινα του τόπου μας που λέγεται αριστερά. Μάλιστα, εκεί φτάσαμε πλέον, ώστε να εκπληρωθεί η προφητεία του Μεγάλου Αγίου μας Κοσμά του Αιτωλού, που είπε: «στους έσχατους καιρούς μας οι Ιερείς θα είναι οι ασεβέστεροι πάντων!!!».
Τέλος, με πολύ πόνο ψυχής παρακολουθώ τον άγριο και άδικο διωγμό εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τελειώνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω στον Αρχιεπίσκοπό μας μία εντολή του Κυρίου μας που λέει πως πρέπει να επισκεπτόμαστε τους φυλακισμένους μας αδελφούς. Και ως Αρχιεπίσκοπος που είναι, πρέπει να έρθει να σας επισκεφτεί, αν είναι πράγματι αληθινός Ποιμένας όπως θέλει ο Χριστός μας. Αλλά τι λέω; Ο Αρχιεπίσκοπος αλλού έχει τον νταλκά του...
Με αυτά τα λίγα αγωνιώδη λόγια μου κλείνω το γράμμα μου με την ελπίδα πως η Χρυσαυγίζουσα Νίκη της Ελληνορθοδοξίας μας θα έρθει πολύ σύντομα. Σας χαιρετώ όλους σας. Με σεβασμό και τιμή,
Αρσένιος Μοναχός
Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να παραλείψω και να μην αναφερθώ... στο μεγαλείο των Χρυσαυγιτών, που παρ’ όλα τα φρικτά δεινά που υφίσταται η Ηγεσία τους, παραμένουν πάντα ψύχραιμοι, με άψογη και λεβέντικη στάση! Ενώ αντιθέτως, εάν ήτανε στην φυλακή η ηγεσία της ψοφοαριστεράς, όλοι αντιλαμβανόμαστε τι θα είχε γίνει στην Ελλάδα μας από τους αναρχοαριστερούς διαβόλους!Δηλαδή κάψιμο δασών, καταστροφές καταστημάτων, δολοφονίες αστυνομικών κ.λπ. ων ουκ εστίν αριθμός. Αλλά γεννάται το ερώτημα, έως πότε θα κάνουν υπομονή οι Λεβέντες Έλληνες; 
Η Παναγία μας να τα φέρει όλα καλά. Αμήν."
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου