Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...




Ο ΤΖΩΡΖ ΚΛΟΥΝΕΫ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ...

Μεγάλος τζερτζελές έγινε με το μεγάλο αστέρι του Χολλυγουντ  ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΫ,που ως γνωστόν υπεραμύνθηκε της επιστροφής των Μαρμάρων της Ακροπόλεως ...στη μάνα που τα γέννησε, την Ελλάδα. Λύσαξαν οι Βρετανοί,  αν και η πλειοψηφία τους κατά 70 % είναι υπέρ της επιστροφής των ελληνικών αρχαιοτήτων!
Από την άλλη μεριά κανείς σοβαρός δικός μας δεν έσπευσε να αξιοποιήσει την απροσδόκητη συνηγορία του διάσημου ηθοποιού  και να αρπάξει τη δάδα και να κάνει τις δέουσες ενέργειες ώστε η επιστροφή να μην είναι πεθαμένη, αλλά να κρατιέται στην επικαιρότητα. Ούτε ένας αρμόδιος. ή και τα σωματεία που υπάρχουν δεν κουνήθηκαν. Άξιοι της μοίρας μας .
Γίνεται σαφές επίσης ότι ο διάσημος καλλιτέχνης στην ουσία μίλησε αυθόρμητα ,αλλά δεν είχε συνείδηση τι έλεγε... Διότι την επομένη που ξέσπασε ο διεθνής θόρυβος, το στόρυ το έπνιξαν οι μάναντσερς που τον ακολουθούν κι απλά τον απαγορεύσαν να ξαναθίξει σε δημοσιογράφους το θέμα!..Και μην είδατε ξανά τον Κλούνεϋ

Το έχουμε όμως εμείς αποκλειστικά εδώ..και θα μπορούσαμε να σκάσουμε νέες δηλώσεις του και θα γινότανε της Αγγλετέρας... Τον έχουμε εδώ τον Κλούνευ...μόνο που είναι ο ΄Ελληνας εκπληκτικός σωσίας του. Δείτε τον ... Είναι ολόφτυστος ... και εργάζεται ως οδηγός στα ΚΤΕΛ Αττικής... Δεν λέμε άλλες πληροφορίες και διότι η γυναίκα του, επίσης ωραία,... είναι ζηλιάρα..  
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου