Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!


Στον Υπουργό Υγείας ο κ.Δαμασκηνος

28-3-2014, Με σεβασμιότατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου
Τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη επισκέφθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή 28 Μαρτίου ε.ε. ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Δ α μ α σ κ η ν ό ς μαζί με το Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Παρ. Πατσουρίδη, την Διοικητή του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κα Αθαν. Κακαλή, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Ιατρό κ. Κων. Βαφειάδη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου κ. Ευστ. Στάμου, προκειμένου να μεταφέρουν στον Υπουργό το παλλαϊκό αίτημα των κατοίκων του Κεντρικού και Βορείου Έβρου για την αυτοδιάθεση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου το οποίο ήδη από την 1/1/2013 λειτουργεί ως παράρτημα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετείται το κοινό λόγω πολλαπλών ελλείψεων.
Το αίτημα που κατετέθη στον Υπουργό προσυπέγραψαν, με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως, περίπου 30000 κάτοικοι, χριστιανοί και μουσουλμάνοι. Προσκομίστηκαν επίσης περίπου 9000 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Νοσοκομείου.
Ο κύριος Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει ευνοϊκά το αίτημα κατανοώντας την σοβαρότητα του και την αγωνία των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου