Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ...ΣΥΣΤΑΣΗ: ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ, που δημοσιοποιούμε εδώ!


ΤΑ 10 ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ...

.

ΤΑ 10 ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ...

Γνωρίζουμε πόσο καλό κάνει ένα μήλο την ημέρα, όμως τα οφέλη του είναι ασήμαντα μπροστά στον κίνδυνο που κρύβουν τα φυτοφάρμακα και τα παρασιτοκτόνα που κουβάλα...

Τα παρασιτοκτόνα συνδέονται άμεσα με προβλήματα ανάπτυξης στα παιδιά και μπορεί να αποδειχθούν καρκινογόνα ή να απορυθμίσουν το ενδοκρινικό σύστημα.
Δεκάδες τοξικές ουσίες χρησιμοποιούνται για χρόνια στις καλλιέργειες μέχρι να διαπιστωθεί εάν είναι πράγματι ασφαλείς.
Η ασφαλέστερη τακτική είναι να επιλέγουμε φρούτα και λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας, σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι τα προϊόντα που περιέχουν συνήθως τα περισσότερα υπολείμματα φυτοφαρμάκων και παρασιτοκτόνων.
1. Πατάτες 

ΤΑ 10 ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ...

Τα άγνωστα πολεμικά καταφύγια της Αττικήςτης Κατερίνας Ροββά

ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΈΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ, ΚΡΥΜΜΈΝΟ ΣΤΑ ΈΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΈΤΕΙ 2014 ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΊΜΕΝΕ ΚΑΝΕΊΣ ΝΑ ΔΕΙ: ΈΝΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΌ ΚΑΤΑΦΎΓΙΟ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ.

Σε μονοκατοικίες της Κυπριάδου, σε σπίτια του Πειραιά, στα προάστια αλλά και στο κέντρο της πρωτεύουσας, τα άγνωστα καταφύγια της Αττικής, δημόσια και ιδιωτικά, απομεινάρια μιας άλλης εποχής, παραμένουν ένα κομμάτι της νεότερης Ελλάδας αθέατο για το ευρύ κοινό.
Υπέρ της άρσης ασυλίας για τους βουλευτές ΧΑ ψήφισε η Βουλή

Υπέρ τη άρσης ασυλίας των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, Νίκου Μίχου, Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής. 
Συγκεκριμένα για τους βουλευτές Γιώργο Γερμενή και Νίκο Μίχο, υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν 197 βουλευτές, 16 κατά και επτά δήλωσαν παρών.
Για το Στάθη Μπούκουρα, 182 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του, 26 κατά, ενώ παρών δήλωσαν 12 βουλευτές.
Τέλος, για τον ανεξάρτητο βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο υπέρ τάχθηκαν 183 βουλευτές, κατά 25 και παρών δήλωσαν 12 βουλευτές. 
Ο Στάθης Μπούκουρας δεν άντεξε και φορτισμένος έκοψε στη μέση τη ομιλία του παραδίδοντας την υπόλοιπη σε χειρόγραφα , προς την υπηρεσία πρακτικών της Βουλής...κραυγάζοντας:
--Τι θα πω στα παιδιά μου, για ποιο έγκλημα κατηγορούμαι γιατί με έχετε φυλακισμένο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου