Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Είδατε; Σας τα λέμε:Η εκκλησία εναγκαλίζεται ανοήτως τις κοσμικές εξουσίες...γι αυτό πάμε κατά διαόλου!

ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ!
Μάλλον θα του ζητήσει κάποιο ρουσφέτι...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΄Εβρος βγάζει ...τρεις υπουργούς... Ε, και; Ειδατε κανέναν εβρίτη υπουργό να κάνει κάποιο έργο της προκοπής; ...Μια ζωή παραπεταμένος είναι ο Εβρος... 
Alexandroupoleos-Anthimos
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος εξέφρασε την περιχαρή ικανοποίησή του για την υπουργοποίηση δύο ακόμα αξίων βουλευτών του Νομού μας, των κ. Δερμεντζοπούλου και Ντόλιου, οι οποίοι μαζί με τον ευδοκίμως υπηρετούντα στο ΥΠΕΞ κ. Γεροντόπουλο, θα εμπλουτίσουν το Υπουργικό Συμβούλιο με την ακριτική φωνή της Θράκης και τα καίρια ζητήματα -παλαιά και νέα- που αναζητούν ακόμα λύτρωση και λύση.
Οι Θρακιώτες και οι Εβρίτες οφείλουμε ενωμένοι να ομαδοποιήσουμε τις προτεραιότητές μας και να τις κάνουμε, μέσω των υπουργών μας, γνωστές στην κυβέρνηση και στον σύνολο ελληνισμό.
Χρειάζεται να στηρίξουμε τους εκπροσώπους μας στην κυβέρνηση και να συνεργασθούμε απόλυτα, ώστε οι σημαντικοί για την Πατρίδα μας μήνες που θα ακολουθήσουν, να αποβούν εποικοδομητικοί εθνικά και οικονομικά για τη Θράκη, η οποία περπατά πλέον «επί ξηρού ακμής».
 
+ Ο Αλεξανδρουπόλεως ΑΝΘΙΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου