Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ -ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ...ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΣΤΙΝΙΑΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Γάζα - Προετοιμασίες για ισραηλινή εισβολή
Οι ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τη Λωρίδα της Γάζας, ισχυριζόμενες ότι έχουν περιορίσει τη δύναμη πυρός της Χαμάς, ενώ ο ισραηλινός στρατός εντείνει τις προετοιμασίες για πιθανή χερσαία επιχείρηση στον παλαιστινιακό θύλακα. Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων είδαν την περασμένη νύκτα δεκάδες άρματα μάχης, συνοδευόμενα από φάλαγγες στρατιωτικών καμιονιών να κατευθύνονται προς τα σύνορα ανάμεσα στη Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ, όπου βρίσκονται συκγεντρωμένες και μονάδες του ισραηλινού πεζικού.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ένταση των βομβαρδισμών έχει κάπως μειωθεί τις τελευταίες ώρες. Στην πόλη της Γάζας οι δρόμοι είναι έρημοι, με την εξαίρεση των νεκρώσιμων πομπών που γίνονται μέσα σε πνιγηρή ζέστη. Οι αεροπορικές επιδρομές σκότωσαν σήμερα τουλάχιστον 21 Παλαιστίνιους, ανεβάζοντας σε 126 τον αριθμό των νεκρών από την έναρξη της ισραηλινής επιχείρησης, εδώ και πέντε ημέρες. (ΑΠΤ-ΜΠΕ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου