Τρίτη 19 Αυγούστου 2014


DSC 0114
Τώρα τι δουλειά έχει το Διδυμότειχο στα Γρεβενά Κύριος οίδε! Και μάλιστα επί θρόνου ο εκπρόσωπος του!
Τέρμα ..άρχισαν τα προεόρτια για να γίνει Αρχιεπίσκοπος ...Αθηνών... Το Κρητσικάκι!
Πω…πω.. Ο Αγιος Διδυμοτείχου ..εν δόξει και επί θρόνου! Τέτοια πράματα! Ειλικρινά οι χρυσοπίκυλτοι  Ιεράρχες μας , δεν ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα και συνεχίζουν τα πανηγυριώτικά τους! Το άγιον πνεύμα τους έχει κάνει εμπάργκο από πολλού!  Φωτισμός …δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε σε ιεράρχες, ούτε σε δημοσιογραφίσκους… που τους διακονούν λιβανίζοντάς τους ! Αμην!
ΓΡΕΒΕΝΑ | Γράφει ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ
Λαμπρό πολυαρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 17 Αυγούστου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού Γρεβενών.
Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός.
Επίσης συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Φλωρίνης κ. Θεόκλητος, Σύρου κ. Δωρόθεος, Κοζάνης κ. Παύλος, Σιατίστης κ.Παύλος, Λευκάδος κ. Θεόφιλος, Ιωαννίνων κ. Μάξιμος και ο Τοποτηρητης της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας Σεραφείμ.
Να αναφερθεί ότι σήμερα συμπληρώνονται 40 ημέρες από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Γρεβεών κυρού Σεργίου, ο οποίος εκοιμήθη στις 10 Ιουλίου σε ηλικία 80 ετών.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πάνσεπτο πρόσωπο και την ταπείνωση της Παναγίας.
Επίσης ο κ. Παύλος τόνισε ότι η Παναγία δείχνει στον άνθρωπο τον δρόμο προς την σωτηρία, μέσα από την ταπείνωση και την μετάνοια.

ΟΙ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΪΤΣ!

Τώρα τι τόνισε και τι δεν παρατόνισε!  Εμείς θα τονίσουμε τουτο και το  μόνο αληθές:
Υπάρχουν δυό-τρεις ενημερωτικές "καλούτσικες"με κάποια ανεκτική άποψη, …εκκλησιαστικές ιστοσελίδες…αλλά  ΟΛΕΣ τους , δυστυχώς είναι για τα πανηγύρια… Ελάχιστα σκαμπάζουν από εκκλησιαστικό ΡΕΠΟΡΤΑΖ.  Καμιά σχέση με παλαιότερους δημοσιογράφους του είδους… ( π.χ. ΑΛΕΞΙΟΥ). Έχουν καταντήσει να είναι.. γιοφύρια προώθησης ειδήσεων -εκδηλώσεων για πανηγύρια  ( εγκαίνια, γιορτές Αγίων κ.λ.π) .. Τέτοιο το χάλι των σελίδων αυτών!…Την ώρα που η ορθοδοξία βάλλεται πανταχόθεν! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ! Με …περίεργες ερωτήσεις! Τέοια η ένδοιά τους… Η δημοσιογραφία ΡΕ χαζοβιόληδες.. δεν είναι δι΄ευχών του Αγίου Μητροπολίτη ημών και Πατριάρχου! ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΗΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.. Και οι ιερωμένοι σταθερά ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! Κι εσείς κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε; Και σφυρίζετε…πως τάχα δεν τρέχει τίποτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου