Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014


ΤΑ ΨΩΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ( π.χ. ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ)


ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΙΛΕΤΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΘΡΥΨΑΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΤΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Η ΣΤΑΝΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Βουλευτές σε διατεταγμένη υπηρεσία για να ...ξεδοντιάσουν την Ορθοδοξία με νομοσχέδια! Ορκίζονται στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας, αλλά ως Εφιάλτες καρφώνουν το μαχαίρι στην Ορθοδοξία, στην Ελλάδα, στο ίδιο το Σύνταγμα. 
Δείτε λοιπόν πού ορκίζονται οι Έλληνες βουλευτές για να καταλάβετε πόσο προδοτικά ενήργησαν ποδοπατώντας τον όρκο τους,  όσοι ψήφισαν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο"  

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ

ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΜΑΥΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέληξε σήμερα σε μια συμφωνία για την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία λόγω του ρόλου της στην κρίση στην Ουκρανία από αύριο Παρασκευή, ενώ το NATO εξέφρασε εκ νέου την ανησυχία του για το γεγονός ότι περίπου 1.000 Ρώσοι στρατιωτικοί εξακολουθούν να βρίσκονται στην ανατολική Ουκρανία.
Από την πλευρά της, η Ρωσία διεμήνυσε ότι θεωρεί την επιβολή των νέων κυρώσεων «μη φιλική» ενέργεια και προειδοποίησε ότι θα ανταποδώσει με ισοδύναμα μέτρα.

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ...& ΣΗΜΕΡΑ!.


Χολωμένος ο Κουβέλης με Μπουτάρη

Σύννεφα στις σχέσεις του Γ. Μπουτάρη με την ΔΗΜΑΡ και τον Φ. Κουβέλη φέρνει η απόφαση του δημάρχου να αφήσει εκτός σχήματος τον Ανδ. Κουράκη.

Λαϊκή Συσπείρωση για Μπουτάρη: Μην κάνεις τον «σερβιτόρο» της COCA COLA

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ με αφορμή την επιλογή του Γ. Μπουτάρη να παραστεί στον αγιασμό του 69ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Οργανώνει την παράταξη ο Μπόλαρης

Αποφασισμένος να παρουσιαστεί αρκετά ενεργός στο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι ο Μάρκος Μπόλαρης.

Καλαφάτης σε Μπουτάρη: Μην παίζεις μόνο με την επικοινωνία

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης προκάλεσε ο Σταύρος Καλαφάτης για τις νέες προτάσεις του Γ. Μπουτάρη περί ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του δήμου.

Οι παλιοί και οι νέοι της διοίκησης Τζιτζικώστα

Το σχήμα της διοίκησής του ανακοίνωσε σε σχετική συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.

Ξετρελαμένος ο Καμμένος με Τζιτζικώστα – Πατουλίδου

Μόνο καλά λόγια έχει να λέει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένος για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια πολύμορφων εκδηλώσεων συνδυάζοντας την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με συζητήσεις και εκδηλώσεις, με τη μαζική συμμετοχή λαού και νεολαίας.

Η τσάντα του Στ. Θεοδωράκη

Ανεβαίνει επίπεδο ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ποιος έλειπε από του… Μπένι;

Είχε και τετ-α-τετ με την Άννα Διαμαντοπούλου

Το Art Deco γραφείο της Βούλας Πατουλίδου

Επ’ ευκαιρίας της επίσκεψης του Π. Καμμένου στο γραφείο της Βούλας Πατουλίδου, τρυπώσαμε και εμείς και παρατηρήσαμε τις αλλαγές που έχει κάνει η νέα αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης δίνοντας το δικό της στίγμα και γούστο.

Ο Ζαγόρ και οι παρεμβάσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο

Μετά το ζήτημα με τις επιπτώσεις από το ρωσικό εμπάργκο ο νυν ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε παρεμβάσεις στο Ευρωκοινοβούλιο για την ανάπτυξη της αθλητικής οικονομίας

EΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


 
Κόσμος
Ελλάδα

Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες κυριότερες

ειδ...






Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΑ

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ

Κάτσιασαν οι κομμουνιστές κι΄ήρθαν οι τραπεζίτες!
Ενώ μου έχτιζες λαέ, με ληθαράκια, τούβλα...
Το σπίτι θα σου πάρουνε, οι βάρβαροι κοπρίτες,
Σειρά: το χορτολίβαδο, πούχει βούρλα και τούρλα!

Μέχρι και ο Πολύδωρας το έχει καταλάβει,
Που τις κουβέντες μάσαγε μες τη βουλή αδέξια,
Τότε πήγαινε στον παπά,πάντα να μεταλάβει
Και τώρα γέρος πολεμά του χρέους την επέχθεια!

Τώρα χωρίς τον καναπέ, που θα κατασκηνώσεις;
Η πλατεία Συντάγματος, είν΄απαγορευμένη!
Εσύ που δεν κατάφερες, τους τόκους να πληρώσεις,
Βλέπω μ΄εμέ να κατοικείς σε γη που είν΄  καμένη!

Ακόμα δεν τους βρήκανε τους πυρομανείς,
Αυτούς που την αράξανε στα έδρανα της βουλής,
Αυτού τους χαμελέοντες που πάντα είναι αφανείς
Και δεν αισθάνθηκαν ποτέ, κανένα ίχνος προσβολής!

                                                           Χ.Χ.


Κυριότερες ειδήσεις
Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014


O καιρός σήμερα

15 σχετικές ειδήσεις | Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014,  08:09 

Βροχές και καταιγίδες, στη Δυτική Ελλάδα, στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, και από τις μεσημεριανές ώρες σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, με εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, περιμένουμε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά θα είναι τοπικά ένοντα, ενώ σποραδικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθολύν τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά της Κρήτης και πιθανόν πρόσκαιρα τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα από...

Στον τελικό του Μουντομπάσκετ η Αμερική, διέσυρε τη Λιθουανία με 96-68

12 σχετικές ειδήσεις | Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014,  06:57 

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ η Αμερική, καθώς νίκησε τη Λιθουανία 96-68 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στη Σερβία και την Γαλλία... Όπως αναμενόταν, η Αμερική κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό. Η USA team ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της Λιθουανίας, η οποία αφέθηκε στις ορέξεις των Αμερικανών. Οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο ήταν κοντά στο σκορ -8 και προσπαθούσαν να πλησιάσουν όσο το δυνατόν γινόταν το σκορ. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο η Αμερική εκμεταλλεύτηκε τα δύο λεπτά από τα είκοσι που έχουν η τρίτη η τέταρτη περίοδος, έκαναν ένα σερί...

Αναλυτικές οδηγίες για τον ΕΝΦΙΑ, από 22 Σεπτεμβρίου τα νέα εκκαθαριστικά

10 σχετικές ειδήσεις | Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014,  08:09 

Τις νέες δόσεις του ΕΝΦΙΑ που θα πρέπει να καταβάλουν σε βάθος εξαμήνου θα γνωρίζουν από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου οι φορολογούμενοι, ενώ από τις 22 Σεπτεμβρίου θα εκτυπώνουν τα εκκαθαριστικά τους οι φορολογούμενοι, για τους οποίους θα γίνει νέα εκκαθάριση του φόρου. Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι μετά την ψήφιση του νόμου που αφορά στον ΕΝΦΙΑ, οι αρμόδιες υπηρεσίες της θα προβούν με εντατικούς ρυθμούς στις απαραίτητες εσωτερικές διαδικασίες, προκειμένου το νέο νομοθετικό πλαίσιο να ενσωματωθεί σταδιακά και το ταχύτερο δυνατόν στα ηλεκτρονικά συστήματα του υπουργείου Οικονομικών. Ειδικότερα, η υλοποίηση της εφαρμογής του νέου νόμου θα γίνει...

Ντράγκι: Χωρίς επενδύσεις δεν υπάρχει ανάπτυξη

10 σχετικές ειδήσεις | Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014,  07:57 

«Χωρίς επενδύσεις η Ευρώπη δεν μπορεί να πετύχει την οικονομική ανάκαμψη», τόνισε στο Μιλάνο, στο δείπνο του χρηματοοικονομικού Φόρουμ Eurofi, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι. «Αν δεν καταφέρουμε να δώσουμε νέα ώθηση στις επενδύσεις, θα αποδυναμώσουμε την οικονομία βραχυπρόθεσμα και θα επηρεασθούν αρνητικά οι μακροπρόθεσμες προοπτικές της», σημείωσε ο Ντάγκι. Παράλληλα, όμως, ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θέλησε να υπογραμμίσει ότι «δεν υπάρχει καμία βοήθεια νομισματικού χαρακτήρα που να μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, αν δεν πλαισιωθεί από τις πρέπουσες δομικές πολιτικές παρεμβάσεις». Ο Μάριο Ντράγκι, αναφέρθηκε αναλυτικά στην σημασία των επενδύσεων, οι οποίες με την κρίση...

«Από την ομάδα εξαρτάται αν θα μείνω»

8 σχετικές ειδήσεις | Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014,  07:43 

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, ενώ κυκλοφόρησε η πληροφορία πως το ραντεβού θα γινόταν την Παρασκευή και ανέλυσαν τους στόχους και τις προοπτικές που έχει η ομάδα για το μέλλον για να παραμείνει το ίδιο ισχυρή. Ο Βρύζας δεσμεύτηκε πως η απάντηση σε αυτά που ζήτησε ο Κλάους θα δοθεί την Παρασκευή και ο ίδιος ο διεθνής επιθετικός, μετά τη συνάντηση, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και τόνισε πως: «Από αυτούς εξαρτάται. Αύριο περιμένω το "ναι" ή το "όχι" τους, εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα που αγαπάω»....

Απόφαση του ΣτΕ «κλείνει» προσωρινά τα καταστήματα την Κυριακή

7 σχετικές ειδήσεις | Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014,  07:23 

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση των καταστηματαρχών, εμπόρων και ιδιωτικών υπαλλήλων, που ζητούσαν να ανασταλεί η απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης με την οποία επιτρέπεται πιλοτικά για ένα έτος η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου