Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ... ΤΟ ΒΟΥΒΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΟΠΟΥ ΓΗΣ!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:
ΑΛΒΑΝΙΑ : ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ ΠΑΤΕΡΑ: ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ <<ΠΑΚΕΤΟ>> ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!



Αποκλειστικο ρεπορταζ απο τη ΒΙΚΥ ΔΟΥΚΑ 

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία του πατέρα θύματος , του κυκλώματος <<Εμπορίας Ανήλικων Κοριτσιών>>που δρα εδώ και χρόνια στην Αλβανία . Το θύμα είναι η νεαρή Leonora από την περιοχή Αυλώνα Αλβανίας.Η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - πριν 7 χρόνια σε ηλικία 28 χρονών από τουςπροαγωγούς τηςστην Ιταλία.


Κάθε μικρή ή μεγάλη κοινωνία έχει να μας διηγηθεί και να μας διδάξει πολλές αληθινές ιστορίες.
Εκείνη η οποία θα δει τα φώτα της δημοσιότητας σήμερα μέσα από την συχνότητα μας , είναι αυτή μιας νεαρής , ξεχασμένης από Θεούς και ανθρώπους ,το όνομα της Leonora.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ... Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ... ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ: Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ… ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ …ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…

  

ΕΧΕΙ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΟΥΡΓΙΑ -ΚΛΕΨΕΣ- ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ.... 

Τώρα κατακλέβουν και την ιστορία... Μεμέτηδες ..λέει ανακάλυψαν την ΑΜΕΡΙΚΗ, όταν Πανεπιστημιακές μελέτες των ΗΠΑ αποδεικνύουν ότι οι αρχαίοι ΄Ελληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική από εποχής Ομήρου... 

Αλλά και τον ΄Ομηρο τον θέλουν δικό τους ( ΟΜΕΡ) και τον Σεξπηρ ( Εσέκ Σπυρο)

 ... Χούγι το έχουν οι ΟΥΔΕΝ προσφέραντες Τουρκόσποροι στην ανθρωπότητα. ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ... ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο τελευταίος τους άθλος  είναι τα μπάσταρδα των Σκοπίων ... που μιλάνε προκλητικά για Μακεδονία!..πως δα είναι δική τους η ιερή γη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Το παλαβότερο δε είναι ότι το ..ελληνικότατο ΣΥΡΙΖΑ τους αναγνωρίζει το δικαίωμα να λένε ό,το μαλακία κατέβει του καθενός!
Αλλά η μεγαλύτερη απάτη, της μουσουλμανικής νοοτροπίας είναι αυτή του ΤΡΕΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ότι... Οι τουρκαλάδες, οι μωχαμέτηδες..ανακάλυψαν την ΑΜΕΡΙΚΗ! 

Δείτε τι γράφει η έγκριτη ΧΟΥΡΙΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου