Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ...ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΩΝ... ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ!.. ΑΜΑΝ...ΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ...ΟΥΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ...ΜΕ ΠΑΡΑΔΑΚΙ; ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ... που εκδουλεύετε ..ΘΕΟΝ .. και αγαθά ανθρωπάκια.!

.ΣΑΝ ΕΜΠΟΡΑΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ...ΟΙ ΥΨΙΣΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ- ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΑΣ... ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ...ΚΟΝΔΥΛΙΑ!

(΄Εχουν τα σαϊνια της ιεροσύνης αυτής...ΜΚΟ..και χουφτώνουν τα πάντα!... ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΌΜΕΝΟΙ ..Οι Άγιοι...αυτοί του ΚΩΛΟΥ... σαν εμποράκοι των λαϊκων αγορών! 

Ο Άγιος Δαμασκηνός Διδυμοτείχου ...δίνει ρέστα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ... Συνεργάζεται... και με γερμανικές-ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ- εταιρίες!
Με εκείνον τον ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΡΙΤΣΑ και την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ... που συνεργάζεται με ...ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ...  (LIDL).

 Με τα κόλυβα της Ε,Ε, έφτιαξε κι άλλη Μονή στον Εβρο! ..  ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ! ΄Οπως μεγάλως συνέβαλε και στην ανακαίνιση... της Μονής Δαδιάς! Μια πολύ ωραία -ιστορική μονή...


ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...τα εμφανίζει σαν ΔΙΚΟ ΤΟΥ επίτευγμα... Κι αυτό ακριβώς πουλάει... ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ...Ο άγιος Διδυμοτείχου, εκ Κρήτης, & Xολαργου ελαυνόμενος ....μακαρίζεται!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ... Μια και ο μόνος ένοικος της ΜοΝΗΣ ΔΑΔΙΑΣ είναι ο βολικός ηγούμενός της... ένας ξύπνιος Τεμπελης, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ λέγεται- που ηγείται μόνον του εαυτού του! Επί σειράν ετών... και κανείς δεν κατοννοεί  γιατί η ΜΟΝΗ αυτή, ΜΕΓΙΣΤΗ... δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ...ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!..Γιατι; Δεν κάνει τίποτε για την Δαδιά...αυτό το όμορφο κι αραχνιασμένο χωριό του Εβρου;

Η μονή ελέγχεται πλήρως από τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου! Το Υποτακτικό, ο χρησθείς υπό Δαμασκηνού ...ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ της πλάκας  της Μονής Δαδιάς...είναι πιστός στις προσταγές του ..Μητροπολίτη του!
ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΗΔΑΡΟΣ..ΠΕΤΑΕΙ ΛΕΕΙ ... Ο ...ΓΟΥΜΕΝΟΣ!
Τον ..Τσεκάραμε... κι ο ανθρωπάκος παραμιλούσε!

(Παρένθεση... Θα γνωρίζετε -θα έχετε ακούσει προφανώς τις μαλακίες του Μητροπολίτη Αττικής... Ιακώβου (ΑΠΟΔΗΜΗΣΕ ΠΛΕΟΝ...ΑΔΟΞΩΣ...προχθές..ο Άγιος...που ήθελε να βάλει ...
χέρι στο πουγκί του διάσημου γυναικείου μοναστηριού της Αττικής  του ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ!... Μέγα ..αθηναϊκό Ποσκύνημα... Και με πολύ παραδάκι...

 Τα κεριά τα δίνανε οι ΚΑΛΌΓΡΗΕΣ......ΔΩΡΕΑΝ!..ΧΑΜΟΣ ...γινότανε κάθε Σαββατοκύριακο ...με το γυναικομάνι... που συνέραιε...ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ...Θα μπερδευτείτε!


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ! Αυτός και οι άχρηστες εγκαταστάσεις -πλην άριστες-..μια και εκσυγχρονίστηκαν... ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΗΣ Ε.Ε.!..Και δι ευχών του Αγίου Μητροπολίτη Δαμασκηνού! Που γουστάρει .. να έχει τη Μονή Δαδιάς ...για κονάκι του!

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ-να μην το ξεχνάμε-: Κάπως έτσι μερικοί παπάδες πουλάνε ΜΟΥΣΙ... Έχουνε στοχεύσει στα κονδύλια της Ε.Ε... και σε καθολικό επίπεδο ΟΛΟΙ τους έχουν επιπέσει... ΣΧΕΔΟΝ για χούφτωμα...των κονδυλίων! Και το καταφέρουν! ΝΑ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!..ΤΟΣΟ ΑΓΙΟΙ ειναι... ΤΎΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Γιατί δα νομίζετε ότι φτιάξαμε αυτή την ιστοσελίδα; Από πλάκα; 
Μα για να βοηθήσουμε ... τους τσόγλανους που εμπορεύονται... Θεούς και παράδες... από την Ε.Ε... Δείτε το...ρεπορτάζ!


''Προτείνουν'' δωρεάν τεχνικούς συμβούλους για το ΕΣΠΑ με το... αζημίωτο

ESPA
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης
Συγκεκριμένες εταιρείες τεχνικών συμβούλων που παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες που κρύβουν όμως αποκλειστικές δεσμεύσεις, συστήνουν στελέχη της Ιεράς Συνόδου.
Οι περισσότερες Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς για να αντλήσουν κονδύλια από προγράμματα του Ε.Σ.Π.Α. την περίοδο 2014-2020.
Η Ιερά Σύνοδος έχει συστήσει με εγκύκλιο σημείωμά τους σε όλες τις Μητροπόλεις, αν επιθυμούν να υλοποιήσουν έργα με ευρωπαϊκά κονδύλια, να αποκτήσουν πιστοποιητικό διαχειριστικής επάρκειας.
Τα πιστοποιητικά, δηλαδή, για να μπορούν να διαχειρίζονται ως μοναδικοί φορείς (χωρίς τη μεσολάβηση Δήμων, Επιμελητηρίων κλπ) τα κονδύλια που αντλούν.
Η έκδοση πιστοποιητικού διαχειριστικής επάρκειας απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις και τη διάθεση χρημάτων από τον φορέα, στην προκειμένη περίπτωση από τη Μητρόπολη.
Αν και οι Μητροπολίτες έχουν το δικαίωμα να συνεργαστούν με όποιον αυτοί κρίνουν καταλληλότερο και τους εμπνέει εμπιστοσύνη, στην Ιερά Σύνοδο, στελέχη από συγκεκριμένα γραφεία "προτείνουν", εν αγνοία του Αρχιεπισκόπου και του Αρχιγραμματέα θέλουμε να πιστεύουμε, συγκεκριμένους τεχνικούς συμβούλους, συγκεκριμένη εταιρεία δηλαδή με την υπόσχεση ότι είναι δυνατή η πιστοποίηση των Ιερών Μητροπόλεων «δωρεάν».
Μοναδικό αντάλλαγμα γι' αυτή τη "δωρεάν" προσφορά είναι η σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας για τη διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ με συγκεκριμένους τεχνικούς συμβούλους!
"Η Διαχειριστική Επάρκεια δεν είναι ένα χαρτί το οποίο συνοδεύει την Ιερά Μητρόπολη. Είναι η πιστοποίηση ότι μπορεί να διαχειριστεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά τα χορηγηθέντα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Και αν αυτό δε γίνει, τότε τα λεφτά πρέπει να επιστραφούν πίσω από τις Μητροπόλεις" αναφέρει στη Romfea.gr ειδικός επί των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
"Η κάθε Ιερά Μητρόπολη έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, ανάγκες και απαιτήσεις. Το ράψιμο ενός κουστουμιού για όλους είναι ένας πολύ επικίνδυνος δρόμος. Και στο κάτω κάτω η διαχείριση των έργων ΕΣΠΑ, είναι μια δύσκολη και υπεύθυνη εργασία. Πώς αυτό μπορεί να γίνει δωρεάν; Πώς μπορεί να γίνει ευκαιριακά και χωρίς στενή και προσωπική συνεργασία;" καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου