Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΟΟΥΝ... ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΥΝΕΙ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ! ΑΙΣΧΟΣ!


Ο Μπουτάρης είναι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης που θέλει να γεμίσει τζαμιά την Θεσσαλονίκη, που εξοργίζεται επειδή ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης λέει ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, αλλά δεν ενοχλείται καθόλου που ΄΄εχουν βεβηλώσει το άγαλμα του μεγαλύτερου φιλοσόφου όλων των εποχών, του ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ! Ξύνει ...το...
κεφάλι του και σφυρίζει αδιάφορα για το ανοσιούργημα που βλέπετε μπροστά σας κι ευχαριστούμε τον φίλο μας Ίωνα που μας έστειλε την φωτό από τη Θεσσαλονίκη! 
Οι Θεσσαλονικείς φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης που επέλεξαν για 2η φορά τον Δήμαρχο που υποσκάπτει οτιδήποτε ελληνικό! 

Δείτε Θεσσαλονικείς και νιώστε ντροπή: Στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης. Στην πλατεία Αριστοτέλους. Βεβηλωμένο το άγαλμα του Αριστοτέλη και κανείς δεν ενδιαφέρεται να το αποκαταστήσει.
ΡΕ, μπας και έχει χτυπήσει πολλούς Θεσσαλονικείς ο ιός του ανθελληνισμού;
ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ ! -Κριτική στην κυβέρνηση Ράμα από τον Ντουλε 

ΝΤΟΥΛΕΣ:η Αλβανική κυβέρνηση έχει αποτύχει στο σεβασμό των δικαιωμάτων των μειονοτήτων καθώς έχει κάνει βήματα πίσω στην εκπλήρωση των διεθνών προτύπων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΖΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ -ΤΟ AIDS ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!!! 

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS 

Γράφει η κ. Ράνια Λιάγκα  

● Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το 1988, αρχικά με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WHO) και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. 
● ΑIDS σημαίνει ΄΄Acquired Immune Deficiency Syndrome΄΄, δηλαδή Σύνδρομο της Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας και προκαλείται από τον ιό HIV (Human Immunodeficiency Virus), δηλαδή ιός της Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας.
Οι δύο ονομασίες HIV και AIDS συγχέονται , γιατί σαν όροι περιγράφουν
την ίδια νόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου