Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ...ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ; ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ... αλλά και η γλυκόηχη καμπάνα της ενορίας μας;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ! Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Η επίθεση που δέχεται η Ορθoδοξία είναι πλέον μέσα από τα... τείχη. Η άλωση της θρησκευτικής μας πίστης επιδιώκεται από δήθεν προοδευτικούς οι οποίοι διαμαρτύρονται επειδή οι ιερείς χτυπούν τις καμπάνες!!! Ισχυρίζονται ότι τους ενοχλούν και τους χαλούν τον Κυριακάτικο ύπνο! Μάλιστα, απειλούν και με μηνύσεις ιερείς που δεν...συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις τους! 
Στην Παναγία Φανερωμένης Χολαργού, κατά το χθεσινό στο κήρυγμά του, o ιερέας είπε...

ότι "με απειλούν με μηνύσεις επειδή χτυπάω τις καμπάνες"! 
Με αυτές τις απειλές και με το πρόσχημα ότι το χτύπημα της καμπάνας γίνεται σε...ακατάλληλες ώρες, επειδιώκουν να εκφοβίσουν τους παπάδες, ώστε σταδιακά να πάψουν να χτυπούν τις καμπάνες! 
Θέλουν να τις κάνουν να σιγήσουν. Αυτοί οι...προοδευτικοί, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες ξυπνούν από τον θόρυβο της σκουπιδιάρας αλλά ενοχλούνται μόνον από τις καμπάνες, είναι βέβαιον ότι θα ζητήσουν από τοη Δικαιοσύνη να χτυπούν σε εξαιρετικές μόνον περιπτώσεις! Ως ότου επιτευθεί η πλήρης σιγή τους!  
Και μην παραξενευτείτε αν κάποιος επίσης...προοδευτικός δικαστής βγάλει απόφαση για τη σιγή των καμπανών!!!

...ΒΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΟΧΙΑ! ...ψηλα το κεφαλι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ... ΑΜΑ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου