Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ...ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Είχαμε καιρό να δούμε τους Αριστερο-αναρχικούς κουκουλοφόρους βανδάλους ,οργανάκια του ΣΥΡΙΖΑ, να καταστρέφουν την Αθήνα! Ξέρετε γιατί; Διότι μάλλον ο Σαμαράς θα πιάσει τους 180, όπως όλα δείχνουν, γι αυτό και καταφεύγει στις προσφιλείς του κουκούλες... ο Μίστερ Τσίπρας. Κανείς από τους βουλευτές του δεν θέλει να τερματίσει η Βουλή τώρα... διότι θα χάσουν πολύ παραδάκι-έσοδα σίγουρα μέχρι το 2016!



ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟΣΠΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ!

Τη στιγμή που στην βουλή πραγματοποιείται η συνε
δρίαση για τον προϋπολογισμό, στους δρόμους της Αθήνας στήνεται πολεμικό σκηνικό από συμπαραστάτες του καταδικασμένου ληστοτρομοκράτη Ρωμανού. Σημειώνουμε πως την Δευτέρα έχει κανονιστεί και ραντεβού μεταξύ του Σαμαρά και των γονιών του «απεργού πείνας».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ...!ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ-ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ -ΛΗΣΤΗ- ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;! 

Θα ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΤΑ ΤΖΟΥΤΖΈΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ, να είχα δώσει λύση. 

Ο άτακτος πιτσιρικάς φαίνεται πως είναι πιο ρεαλιστής στις απόψεις του!

Με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού θα συναντηθεί ο Αντώνης ΣαμαράςΗ συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 11 στο γραφείο του πρωθυπουργού, με την διαφορά ότι θα παραστεί μόνο ο πατέρας του απεργού πείνας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 ο δικηγόρος του Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, διευκρίνισε ότι στη συνάντηση δεν θα είναι παρούσα και η μητέρα του, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.

Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, ο πατέρας του Ν. Ρωμανού «θα θέσει το πρόβλημα του παιδιού του και θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό μία λύση, έστω νομοθετική (…), μία επιτάχυνση της διαδικασίας γιατί το παιδί φεύγει από κοντά μας».

Σημειώνεται ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί έπειτα από αίτημα των γονέων του Νίκου Ρωμανού, ενώ ο ίδιος ο Νίκος Ρωμανός εξέφρασε με σημείωμα την αντίθεσή του.

Η κ. Βαλεντίνα Γιάννη, ως γνωστόν είναι η επίσημη ανταποκρίτρια του Η.Ν.Α (Ελληνικου Πρακτορείου Ειδήσεων) στην Αλβανία

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΡΩΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΙΑ ΗΡΩΪΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ:

 ''Ημέρα Μαρτύρων της Δημοκρατίας και Αντίστασης κατά της Δικτατορίας'' (Διαβάστε και το Ρεπορτάζ για την εξέγερση των Ελληνων...το 1990)




Η  Επαρχία  Αλύκου  έχει την  τιμή να σας προσκαλέσει όλους στην εκδήλωση  τιμής και  μνήμης των  τεσσάρων  Μαρτύρων  της Δημοκρατίας(Αηδόνη  Ράφτη,Θανάση Κώτση,Θύμιο Μάσιο,Βαγγέλη Μήτρο),και ''Ημέρα Αντίστασης  κατά της Δικτατορίας  12η Δεκεμβρίου  1990''.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΔ... ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ





ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ. , η κ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΗ  ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΥΚΟΥ της Β. Ηπείρου - ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ  





Αλλά κι ένα άλλο μέλος μας ο Μάκης Βραχιολίδης που διεκδίκησε το πόστο του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ στο Δήμο Χολαργού-Παπαγου  κατέλαβε την πρώτη θέση σε ψήφους μεταξύ 7 υποψηφίων... Κατήλθε ως ανεξάρτητος, την ώρα που όλοι οι άλλοι ήσαν κομματικά εξαρτώμενοι.! 

Ε, λοιπόν , δικαίως Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου αισθάνεται υπερήφανη, διότι στις τάξεις της έχει τέτοια λαμπρά μέλη, που εκτός των άλλων δίνουν τη μάχη τους και σε πολιτικό επίπεδο. Θερμά συγχαρητήρια φίλοι μας.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟ

Η εκλογή της κ. Βαλεντίνας Γιάννη στο πόστο της Προέδρου έχει ξεχωριστή σημασία για τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου που σήμερα κυριολεκτικά βράζει.Πολλοί πιστεύουν ότι με την εκλογή της μαχητικής Βαλεντίνας θα πνεύσει ένας νέος άνεμος ελπίδας στους εγλωβισμένους ΄Ελληνες.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ, που το δανειζόμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα της Επαρχίας Αλύκο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου