Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ "ΔΕΛΤΑ"

Αιφνιδιαστικά πριν από λίγη ώρα δόθηκε εντολή από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για την πραγματοποίηση μεγάλης κλίμακας άσκησης (ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 1/15) των ΈνοπλωνΔυνάμεων και ειδικότερα των Ειδικών Δυνάμεων από τον Έβρο και τον Αργοσαρωνικό μέχρι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.Η εντολή συνίσταται στην εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας σε περιοχές που μπορούν να «χτυπήσουν» οι Τούρκοι. Για το λόγο αυτό και ενεργοποιήθηκαν για πρώτη φόρα και οι πέντε μονάδες της δύναμης ταχείας αντίδρασης «Δέλτα».







ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Η "διάσημη"... δημοσιογράφος - οπαδός του Αλέξη και του ΣΥΡΙΖΑ- ανέβασε στο διαδίκτυο ένα κείμενο που μιλάει για ...''την ίδια την υπόσταση της χώρας'' που κινδυνεύει με διχασμό, επειδή ασκείται κριτική στον Αλέξη και τον Βαρουφάκη!!!
Και πήρε την απάντηση από τον
σχολιαστή του makpress : 













Ξεσκίζουν οι Γάλλοι τον αποτυχημένο εγωπαθή νάρκισσο, που υποδύεται τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ!

Η Γαλλική Le Monde “κατακρεουργεί” τον εγωπαθή νάρκισο, πρώην σχολιαστή στα παράθυρα των πρωινών τηλεοπτικών σκουπιδιών της ενδοχώρας, που σήμερα
υποδύεται τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ.
Που καταλήγει η Le Monde;
Πως από τα καραγκιοζιλίκια της “διαπραγμάτευσης” του (Μπ)αρουφάκη η Ελλάδα τελικά σύρθηκε να υπογράψει την πιο εξευτελιστική συμφωνία από το ξεκίνημα των Μνημονίων!
Το άρθρο της Le Monde είναι καταπέλτης για τον Γιάνη Βαρουφάκη:

ΑΠΙΣΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ- ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ! Αντίδραση της Γερμανίας στην άρση ασυλίας για ΤτΕ, ΕΛΣΤΑΤ κλπ που προτείνει η κυβέρνηση!


Σφοδρή αντίδραση φαίνεται οτι συναντά η ορθότατη πράξη θεσμικής ανασυγκρότησης που προτείνει η κυβέρνηση και αφορά την διακοπή παροχής ασυλίας στους διοικητές της ΤτΕ, της ΕΛΣΤΑΤ και λοιπών «ανεξάρτητων» αρχών! 
Μια προκλητική ασυλία έναντι του νόμου, που εφευρέθηκε από τον επίορκο και σε λίγο υπόδικο
Παπανδρέου!
Να λοιπόν που τελειώνει το παραμύθι της «εταίρου» Γερμανίας, αφού η παρούσα πρωτοβουλία ειναι καθαρά θεσμική και δεν επιφέρει καμμία χρηματοοικονομική επιβάρυνση.

Τι επιδιώκουν λοιπόν οι Γερμανοί; Μα φυσικά την συνέχιση της ληστείας, με ασυλία για συγκεκριμένους συνεργούς τους…
Οι μάσκες έπεσαν.

http://dovites.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου