Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΧΑΪΛ...ΣΟ'Ι..ΜΠΛΕ-ΧΙΤΛΕΡ!
Της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ... της κάνουν μόνο Ανορθόδοξο Πόλεμο!
(Αλήθεια γιατί λέτε;Για ψάξτο ρε κουτεντέ Νεοέλληνα;)

Από Σόϊ-μπλε ( ακρο-Δεξιό..σόϊ) 
θα βουλιάξει το ευρωπαϊκό όνειρο.

ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΗΞΕΙ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!...ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ!

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πως μπορείς να ¨τελειώνεις¨ με την Ελλάδα και τους Έλληνες που μόλις άρχισαν να ξυπνούν από τον μνημονιακό λήθαργο; Grexit + exclusion with Russia = Τurkey Έξοδος από το Ευρώ + Αποκλεισμός με την Ρωσία= Τουρκία .

Μπορεί η παραπάνω γεωπολιτική και γεω- οικονομική εξίσωση να ευσταθεί; Τι παίζει αυτή την στιγμή; ¨Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Τσίπρας ενδέχεται να επισκεφθεί τη Μόσχα στις 12 και 13 Μαΐου, άρχισε η συστηματική επίθεση στην Ελλάδα ώστε να κλείσουν τα θέματα με την Ελλάδα πριν προλάβει να βρει συμμάχους. Μην ξεχνάτε, όπως έχουμε γράψει από το 2010 με το μνημόνιο η χώρα δεν μπορεί να δανειστεί από άλλη πηγή. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να μας φορέσουν τρίτο μνημόνιο! «…σελ.119-ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το …; χρέος της …;..» και όπως έχει αποκαλυφθεί ήδη από τον Απρίλιο του 2014, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ακόμη στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, ο Πούτιν είχε εκδηλώσει την πρόθεση η Ρωσία να γίνει η ασπίδα της Ελλάδας.¨ Posted by netakias.com 13 Μαρτίου 2015 http://olympia.gr/ ¨Grexit χωρίς αρνητικό αντίκτυπο θα ήταν κάτι σαν επιβίωση ύστερα από πυρηνικό πόλεμο επισημαίνει σε άρθρο του στη βρετανική εφημερίδα Independent ο συγγραφέας και πρώην τραπεζίτης Satyajit Das.¨ www.bankingnews.gr «Εάν γινόταν Grexit, η μετάδοση θα ήταν τεράστια. Τα spreads των ομολόγων της περιφέρειας θα διευρυνθούν αντί για την πτωτική πορεία που ακολουθούν τώρα λόγω των κινήσεων της ΕΚΤ. Θα υπάρξει μαζική φυγή καταθετών και σε άλλες τράπεζες της ευρωζώνης και από τη στιγμή που μία χώρα θα βρεθεί εκτός, ο κόσμος θα αρχίσει να αναρωτιέται ποιος θα είναι ο επόμενος. Για αυτό πιστεύω ότι από οικονομική άποψη δεν έχει νόημα το Grexit. Ακόμη και οι Γερμανοί το καταλαβαίνουν αυτό» αναφέρει ο κ. Ρουμπινί μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg. Το θέμα όμως, δεν σταματά εδώ. «Θα υπάρξουν επίσης και γεωπολιτικές επιπτώσεις… Με την έξοδό της από την ευρωζώνη, η Ελλάδα θα μπορούσε να βρεθεί στην αγκαλιά της ρωσικής αρκούδας» αναφέρει ο ίδιος. Το Euroinsight υποστηρίζει πως ο φόβος της αποσταθεροποίησης των Βαλκανίων κινητοποιεί την Γερμανίδα Καγκελάριο http://www.iefimerida.gr ΜΝΙ: Η Merkel δεν θέλει το Grexit – Φοβάται αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια. Άφαντος ο Βλ. Πούτιν, Σοϊγκού-FSB στην Κριμαία, τρέχει κάτι στη Ρωσία; http://www.defence-point.gr/news/ 12/03/2015 11:30 Τι λέτε να τους πιστέψουμε; Ο λογαριασμός αργά ή γρήγορα περιμένει τους φίλους και εταίρους μας Γερμανούς. ¨Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που αυτή τη περίοδο έχει αναδείξει με έντονο τρόπο την υπόθεση των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων. Μια μεγάλη δύναμη η Ρωσία έχει αρχίσει να θέτει το ζήτημα με τρόπο που ουδέποτε στο παρελθόν είχε κάνει. Βουλευτές της πολύ πρόσφατα άνοιξαν την συζήτηση κάνοντας λόγο για ρωσικές απαιτήσεις που μπορεί να φθάσουν τα 4 τρις ευρώ!!! ¨ http://www.onalert.gr/ Μήπως χρησιμοποιηθεί κατάλληλα το δεύτερο μέρος της παραπάνω εξίσωσης που στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο κράτησε ουδέτερη δήθεν στάση την στιγμή που την Ελλάδα και την Ρωσία τις διέτρεχαν ποταμοί ανθρωπίνου αίματος και δυστυχίας από τα εγκλήματα του ναζισμού;;; Οι επόμενες μέρες θα δείξουν………..

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
http://bit.ly/copynwin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου