Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Άστατος θα είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Ωστόσο φαίνεται πως ο καιρός φτιάχνει το Σαββατοκύριακο του Πάσχα

Ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και έτσι η Μεγάλη Εβδομάδα θα κυλήσει με χειμωνιάτικο καιρό...
Η αρχή θα γίνει από την Κυριακή των Βαΐων οπότε και θα έρθουν βροχές, ισχυρές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά. Μέχρι και 10 βαθμούς -σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα- θα πέσει η θερμοκρασία. Ωστόσο από τη Μ. Παρασκευή φαίνεται πως το σκηνικό θα αλλάξει με τον ήλιο να κάνει πάλι την εμφάνισή του και το ψήσιμο του αρνιού να αναμένεται να γίνει υπό ανοιξιάτικο καιρό.

Κατάπτυστο άρθρο της Deutsche Welle: Πουλήστε τα χρυσαφικά σας για να πληρώσετε το ΔΝΤ! - Θέλουν το χρυσό της χώρας


Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, το 1997, στον απόηχο της ασιατικής κρίσης, οι NότιοΚορεάτες δώρισαν χρυσά κοσμήματα
αξίας αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ στο
κράτος για να καταφέρει να πληρώσει το χρέος του προς το ΔΝΤ. Για τους λαούς των περισσότερων χωρών, αναφέρει το άρθρο, μια τέτοια κίνηση θα ακουγόταν παράλογη. Κι όμως, οι Κορεάτες το έπραξαν.

ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΕΙΣΒΟΛΗ 3.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!!!

Η τραγωδία για την Ελλάδα είναι δίχως τέλος! Όλοι οι πολιτικάντηδες ασχολούνται με το χρέος που πρέπει να απολπηρώσει η χώρα μας, την ώρα που χάνεται το έθνος! Μέσα σε 1 μήνα τουλάχιστον 3.000 λαθρομετανάστες εισέβαλαν μόνο στη Μυτιλήνη! Βιώνουμε κόλαση και οι...

ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ! ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΡΕΥΝΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Τα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου να βγει από το δωμάτιό της και στη συνέχεια να...


διαφύγει από τους χώρους του ιδρύματος είναι πολλά, ενώ πιθανό είναι το σενάριο της παροχής βοήθειας από μέσα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η απόδραση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε άριστα με την αρωγή ανθρώπων «ειδικών αποστολών».

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!

Εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες-της σύλληψης...

συμπεριλαμβανομένης- 3 τηλεοπτικών αστέρων (μιλάμε για βαριά ονόματα) οι οποίοι εντοπίσθηκαν με καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό.
Οι συγκεκριμένοι συμπεριλαμβάνονται στην μεγάλη λίστα των ανθρώπων των ΜΜΕ οι οποίοι διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό και στους οποίους παρείχαν ασυλία όλες σχεδόν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Η σύλληψή τους σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ωρών.
Στην περίπτωση μάλιστα του ενός έχει εντοπισθεί και συγκεκριμένο παραδικαστικό κύκλωμα που του παραχωρεί ιδιότυπη ασυλία!
by kourdisto portokali, το διαβάσαμε στο newsnea.gr/

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑ-ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ: ΤΩΡΑ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ"!

Ο συμβολισμός δεν είναι τυχαίος. Οι Γερμανοί ξαναπροκαλούν πάνω στον Παρθενώνα. Όταν και επί Β' Παγκοσμίου Πολέμου ύψωσαν τη γερμανική σημαία ποάνω στην Ακρόπολη και τώρα, έστω και με οπαδούς της Άλμπας Βερολίνου, λένε "Η Ακρόπολη είναι δική μας"! 
Η Αλμπα Βερολίνου λοιπόν βρέθηκε στην Ελλάδα για τον αγώνα με τον...


Παναθηναϊκό για την Euroleague και μαζί της ήρθαν και Γερμανοί οπαδοί. Αυτοί οι τύποι που βλέπετε, επισκέφθηκαν και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. 

Μπροστά μάλιστα στον Παρθενώνα φωτογραφήθηκαν με τη σημαία της γερμανικής ομάδας και έστειλαν την φωτογραφία στο Twitter της ομάδας τους με το σχόλιο: «Η Ακρόπολη είναι ήδη στα χέρια της Άλμπα. Αργότερα το παρκέ του ΟΑΚΑ».  Δεν είναι ότι κέρδισαν τον Παναθηναϊκό χθες βράδυ, είναι το μήνυμα που περνούν προς τα έξω οι Γερμαναράδες. Οι οποίοι περνούν το μήνυμα ότι έχουμε ήδη κατακτήσει την Ελλάδα! 



πληροφορίες από iefimerida,  hellas-now.com/
ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ  ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΕΔΩ! & ΤΩΡΑ!

Κόσμος -
Ελλάδα -Επιχειρήσεις-ΨυχαγωγίαΑθλητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου