Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΩ...ΑΓΓΕΛΙΑΣ (;) ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΓΥΡΗ! ΑΛΛΑ...

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ (Πηγή της είδησης αυτής) με τον τ. Υπουργό και δημοσιογράφο ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ...Δεν ξέρουμε αν ο καλός δημοσιογράφος κάνει πλάκα... Η αλήθεια όμως είναι μία.:.. Αν βγεις από το μαντρί της δημοσιογραφίας ή της πολιτικής... αντιμετωπίζεις πάντα θέμα επιβίωσης..Τα πράγματα είναι δύσκολα.. Και ειδικά ,όπως αμφότεροι οι εικονιζόμενοι... δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ λαμόγια και διαπλεκόμενοι.
Η αγγελία λέει τα εξής: «Πρώην υπουργός, 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης, 15 χρόνια εμπειρίας ως δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής, δικηγόρος, μιλάει αγγλικά...και γαλλικά, ειδικός στην επικοινωνία και στη διαχείριση κρίσεων, διοικητικές ικανότητες σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου…»! Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που φέρεται να αναφέρει στην εν λόγω αγγελία ο Αργύρης Ντινόπουλος, προσθέτοντας ότι υπάρχει «η δυνατότητα να μετακομίσει άμεσα».
Το θέμα αναδεικνύει το enikos.gr, ωστόσο διερωτάται αν όντως είναι αληθινή ή ψεύτικη η αγγελία! Πάντως, αν θέλει δουλειά και να κάνει καλά ρεπορτάζ., όπως το έχει αποδείξει μπορεί να έρθει εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή". Βέβαια, ο μισθός θα είναι 3 και 0,60'! 
Αυτά που ήξερες Αργύρη στη Βουλή με τους παχυλούς μισθούς ...πάνε περίπατο! Εκτός και αν ψάχνεις πάση θυσία (αλά ευρώ Σαμαρά) να βρεις πλούσιους μισθούς! (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου