Σάββατο 30 Μαΐου 2015


 Επιδιώκουν να ...εκχριστιανίσουν τους σύγχρονους Έλληνες, τους γεννήτορες δηλαδή του Χριστιανισμού!  Πρόκειται για μια διεθνώς οργανωμένη διεθνιστική  επιχείρηση διάβρωσης του ΄Ελληνα, προκειμένου να τον αποσπάσουν από την ορθόδοξη πίστη!



ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!-
Και προκειμένου να κλονίσουν τους ορθόδοξους προβάλλουν γνωστές αταξίες κληρικών με επιχειρήματα λαχαναγορας!
____________________________
ΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΝΟΓΑΝΕ! Έτσι κάνουμε εμείς, αναλόγως με την κάθε περίπτωση! 
Μην εκπλαγείτε με τη σκληράδα των χαρακτηρισμών μας έναντι αυτών των ξενοκίνητων εισβολέων, που χρηματοδοτούνται αδρά. Πρόκειται περί κοινών απατεώνων, οι οποίοι δολίως και με παραπλανητικά μέσα παραμυθιάζουν αγαθούς ορθόδοξους Χριστιανούς! Και υπό την έννοια αυτή, εμείς -καλώς ή κακώς θα τους ξεμπροστιάζουμε και θα κοπανάμε την αγιαστούρα μας επί της πονηράς κούτρας τους..Και ο Χριστός είχε αρπάξει φραγγέλιο, όταν τσατίστηκε που είδε τον ναό του να μεταβάλλεται εις οίκον εμπορίου!Κατά λοιπά διαβάστε τα πιο κάτω..
___________________________ 

Μαρτυρες, Ιεχωβα,martyres, iechovaΠίσω από τους αιρετικούς προτεστάντες κρύβεται η σάρα και μάρα άλλων μικροαιρέσεων Αμερικανο-σιωνιστικής κατασκευής που πουλάνε Χριστό σε αλλαμπουρνέζικη εκδοχή. Αντβεντιστές, Πεντηκοστιανοί, Γιαχωβάδες, Μορμόνοι, Κουακέροι και λοιποί χαλβάδες που ανακάλυψαν αιφνιδίως τον Χρίστο και αποπειρώνται να τον πουλήσουν πού; ... Σε ΄Ελληνες!
Καλά ρε μάγκες της Εσπερίας άλλη πιάτσα δεν υπάρχει; Εδώ βρήκατε να κουβαληθείτε, όταν οι ΄Ελληνες είναι οι πρωτομάστοροι του Χριστιανισμού; Απατεώνες του κερατά! 

___________________________ 



Κάποιοι την πατάνε βέβαια... Αλλά οι περισσότεροι αυτόν τον βαλτό σιωνιστικο-χρηματοδοτούμενο συρφετό τον διώχνουν με κλωτσιές. Με δυο λόγια τα ξενόφερτα αυτά υποκείμενα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας με προβιά.. λύκου κάνουν το παν για να μας αλλοιώσουν.
Με ψεύτικες ταμπέλες, όπως  Ελληνικη ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΚΙΗ ΕΝΩΣΗ που βγήκε στην πιάτσα άγρας πελατείας  σε ευαίσθητες περιοχές της Β.Ελλάδας.
Συνήθως μοιράζουν τη Βίβλο, αυτή που εγκρίνει το Πατριαρχείο μεν ... αλλά αυτοί οι τυχοδιώκτες την ερμηνεύουν όπως τους καπνίσει... 
΄Εχουν και αρκετές ιστοσελίδες τα υποκείμενα αυτά.. . Π.χ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ( του μακαρίτη Ζωδιάτη, μεγάλλη φίρμα ευαγγελικού στη δεκαετία του ΄60-Με τον παρά που του δίνανε είχε φλομώσει τις τότε εφημερίδες με διαφημίσεις πληρωμένες των προτεσταντικών  ...κηρυγμάτων του ) ,τον ΣΠΟΡΕΑ, κ.λ.π. 
Τα κόλπα δε που εφαρμόζουν προκειμένου να αρπάξουν θύματα δεν διαφέρουν από τις μεθόδους των ιεραποστολικών αποστολών τους, από εποχής αποικιοκρατίας. Γι αυτό και οι προτεστάντες-καθολικοί ιεραπόστολοι, είναι μισητοί σε Αφρική και Ασία.. Ενώ αντίθετα οι ΄Ελληνες ιεραπόστολοι είναι δημοφιλέστατοι!
Εκείνο που μας έκανε εντύπωση, ενώ μιλούσαν για Βίβλο, Χριστό, είδαμε μια περίεργη επιθετικότητα κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο Αείμνηστος Αλεβιζόπουλος έχει ασχοληθεί με τους μπάσταρδους αυτούς, και θα σας δώσουμε σημαντικά κείμενά του..
Προσέξτε τι γράφουν τα μαλάκια αυτά των προτεσταντών της Μέρκελ, , κάποιος Γιώργης Οικονομίδης, ένας εξ Αφρικής Ιωνάθαν Μακρής κ.λ.π. πλασιέ του Χριστού σε συμφερτική Τιμή!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΝ ΤΟ...ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.. (Τώρα αν πρέπει να υπάρχουν τέτοια τιμολόγια, αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο... κι αφορά αυστηρώς του Ορθόδοξους κι όχι τους έμμισθους πράκτορες του Προτεσταντισμού... έτσι; Να γιατί λέμε ότι είναι ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Ξέρετε ότι όλο αυτό το σκυλολόϊ προσηλυτισμού ανθεί κυρίως στις περιοχές της Κατερίνης
Ανατολικής Θράκης -κυρίως ΄Εβρο κι ελαφρώς στην Αττική Και πάντως οι οπαδοί τους δεν ξεπερνούν τους 10.000- 60.000 ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ...ΈΤΣΙ για να μην θαρρείτε πως αποτελούν και απειλή για την ελληνική ορθόδοξη Εκκλησία. Μια τρύπα στο νερό κάνουν για να δικαιολογούν τα κονδύλια που μασάνε από τα αφεντικά τους στις ΗΠΑ, Γερμανία κ.λ.π. 
--Πού πας ρε Μήτσο, τι να πουλήσεις στον ΄Ελληνα  δάσκαλο του Χριστιανισμού; Θα σε φάει η μαρμάγκα, είπε χαρακτηριστικά ένας αγρότης σε κάποιον αγύρτη "ιεραπόστολο"  Γιαχωβά.... 

 Γράφουν:

"Μια άλλη όμως κατηγορία Δημοσίων υπαλλήλων, είναι και οι παπάδες αυτής της χώρας. Δημόσιοι υπάλληλοι διότι πληρώνονται από τον κρατικό κορβανά, δηλαδή από την δυσβάστακτη φορολόγηση απλών και φτωχών ανθρώπων, φτωχών διότι κάποιοι πλούσιοι εφευρίσκουν και βρίσκουν τρόπους φοροαπαλλαγής ή φοροδιαφυγής.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ: έ δεν έχουν το Θεό τους οι τσόγλανοι!Χύνουν και δάκρυ για τους ...φτωχούς ΄Ελληνες και γνιάξιμο για τα έσοδα της Εφορίας!
Τέτοιοι φτηνοί τραχανάδες είναι οι κοινοί αυτοί απατεώνες.

Εφόσον όμως πρόκειται για δημοσίους υπαλλήλους, δεν θα πρέπει και οι παπάδες να υπόκεινται στην νομοθεσία περί παράνομου χρηματισμού, όπως και οι άλλοι υπάλληλοι του Δημοσίου;;;
Ναι, έτσι είναι το δίκαιο. Όμως… παπάδες είναι αυτοί και «αγρόν ηγόρασαν» για την νομοθεσία.
Τα «τυχερά» και τά παπαδικά «χαράτσια» δίνουν και παίρνουν στις Μητροπόλεις των Δεσποτάδων. Έχουν και τίμημα μάλιστα για την τέλεση των μυστηρίων, και αυτό νομοθετημένο. Έναν τέτοιο Τιμοκατάλογο Ιεροπραξιών, βρίσκεται στην διάθεση της sporeas.tv από την Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, όπου ο νέος Μητροπολίτης Κατερίνης Γεώργιος φρόντισε να εκδώσει με ισχύ από την πρώτη ημέρα του νέου έτους 2015 [01-01-2015]. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών τί έχει να πεί γι' αυτό; Και οι εισαγγελείς τής χώρας δέν θα πρέπει να βάλουν και τους παπάδες στην ίδια κατηγορία με κάθε πολίτη δημόσιο υπάλληλο;;;

Το νέο παπαδικό «χαράτσι» λοιπόν, για όσους θέλουν να παντρευτούν, να βαπτίσουν ή να… πεθάνουν, θα το δείτε αποκλειστικά στην φωτοτυπία που δημοσιεύουμε.
Ενδεικτικά:
1. Γάμος = 100 ευρώ
2. Βάπτιση = 100 ευρώ
3. Κηδεία = 60 ευρώ
4. Μνημόσυνο = 30 ευρώ
5. Θ. Λειτουργία = 50 ευρώ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΩΝ ΜΗΤΟΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Άντε βρέ… και καλά κέρδη…!
Σχολιάζουν οι ξενόφερτοι πλασιέ του κακομούτσουνου Χριστού που πουλάνε!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:

24/07/2012 . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Διανομή θρησκευτικού υλικού από Προτεστάντες στους κατοίκους της Μητροπόλεως
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνουμε τους Ορθοδόξους Χριστιανούς της Επαρχίας μας ότι οι Καινές Διαθήκες και ο ψηφιακός δίσκος (CD) με την ανάγνωση της Καινής Διαθήκης που διανέμονται δωρεάν αυτές τις ημέρες στην πόλη μας και στα χωριά μας, είναι το γνήσιο Ορθόδοξο Χριστιανικό κείμενο, εγκεκριμένο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τους προτρέπουμε να τα κρατήσουν. Η όλη προσπάθεια είναι προτεσταντικού ιεραποστολικού συλλόγου που θεωρεί έργο του να διανέμει την Ορθόδοξη Καινή Διαθήκη σε επαρχιακές ελληνικές πόλεις και αγροτικές περιοχές. Η διανομή των παραπάνω γίνεται από Προτεστάντες που ήρθαν στη Θράκη από διάφορες χώρες του κόσμου. Τα υπόλοιπα φυλλάδια που εμπεριέχονται στην πλαστική τσάντα, δεν ωφελούν πνευματικά.
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ενημερώθηκε αυτοπροσώπως από τους υπευθύνους της προσπάθειας αυτής και τους εξέφρασε τις απόψεις του για την συγκεκριμένη ιεραποστολική μέθοδο.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ , ώστε να ξέρετε τι γίνεται με τους καραγκιόζηδες αυτούς που κουβαλιούνται εδώ για να  μας μπασταρδέψουν σαν τη μούρη τους!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! 




Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον    www.egolpion.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου