Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ! ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!

Το ρεπορτάζ είναι από το olympia.gr μιλάει για σύλληψη μόνο των ΓΑΠ-Βενιζέλου και αφορά στο έγκλημα του PSI, όμως το PSI το ψήφισε και ο Σαμαράς ως μέλος της συγκυβέρνησης Παπαδήμου. Όλοι τους και οι τρεις (μάλλον και οι τέσσερις μαζί με τον Παπαδήμος)  είναι συνυπεύθυνοι για τη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων! Τα τρωκτικά...

“Mega” συμφωνία ύψους 2 δισ.$ για την αγορά 46 MiG-29M από την Αίγυπτο αλλάζει τα δεδομένα στην Ν.Α. Μεσόγειο

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ MIG ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Σε συμφωνία που αλλάζει το πρακτικά τα δεδομένα στην Ν.Α. Μεσόγειο ήρθαν Ρωσία και Αίγυπτος με την αγορά 46 ρωσικών μαχητικών MiG-29 από το αραβικό κράτος έναντι ποσού 2 δισ. $. Αυτό αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές από τη ρωσική αεροπορική βιομηχανία.
Η προμήθεια των ρωσικών μαχητικών από την Αίγυπτο συζητείται εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια αλλά το θέμα παρέμενε ανοικτό. Το Νοέβμριο του 2013 είχε διαρρεύσει συμφωνία για την αγορά 24 MiG-29M/M2 ενώ παρόμοιες πληροφορίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας και το 2014 για τον ίδιο αριθμό αεροσκαφών.
"Βόμβα" από Σ.Μπερλουσκόνι: "Αναπόφευκτη η έξοδος της Ιταλίας από το ευρώ και η επιστροφή στην λιρέτα"


OI ITΑΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ "ΑΝΤΙΟ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΕΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Αναπόφευκτη η έξοδος από το ευρώ" δήλωσε πριν από λίγο ο τρεις φορές πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σ.Μπερλουσκόνι και πρόσθεσε "η Ιταλία θα επιστρέψει στην λιρέτα", "ανάβοντας" φωτιές στην ευρωζώνη, καθώς επιβεβαιώνει όλες τις λογικές φωνές που αναφέρουν ότι εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ θα ακολουθήσουν Ιταλία, Ισπανία και άλλες χώρες του Νότου.
«Η επιστροφή στην λίρα θα είναι αναπόφευκτη, είτε το θέλουμε, είτε όχι, αν η Ευρώπη συνεχίσει να δρα όπως κάνει τα χρόνια της κρίσης, επιβάλλοντας κανόνες και συμπεριφορές που έχουν επιδεινώσει την κατάσταση σε χώρες όπως η Ιταλία», δήλωσε ο επικεφαλής της Φόρτζα Ιτάλια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Giornale dell'Umbria.

ΟΧΙ ...ΠΑΙΖΟΥΜΕ... 


Εκπληκτική δήλωση Ντ.Ρογκόζιν για κυρώσεις σε Ρωσία: "Τα ρωσικά άρματα δεν χρειάζονται βίζα για να πάνε στην Δυτική Ευρώπη"


"Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ"

Mε μια εκπληκτική δήλωση απάντησε ο Ρώσος αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Ν.Ρογκόζινγια τις επιβληθείσες αντιρωσικές κυρώσεις από ΕΕ και ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν με ενδιάφερει που δεν μου επιτρέπουν να ταξιδέψω σε ΗΠΑ και ΕΕ, γιατί τα άρματα μάχης δεν χρειάζονται βίζα για να φτάσουν στην Δυτική Ευρώπη"
Αμέσω μετά ο γνωστός για τις "καυστικές" ατάκες του Ρώσος πολιτικός ανέβασε και Tweet στο οποίο "τελείωσε" την Δύση λέγοντας "δεν απειλή η Ρωσία την Δύση,θα καταστραφεί από τις επιθέσεις των γκέι και του Ισλαμικού Κράτους" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου