Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΙΧΑΕΛ ΡΟΤ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ    
 
 Μίχαελ Ροτ: «Tο Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον 
δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί απάντηση 
στην πολιτική συζήτηση για το ζήτημα 
των απαιτήσεων αποζημιώσεων έναντι της Γερμανίας»

O Γερμανός Ομοσπονδιακός Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μίχαελ Ροτ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο στις Βρυξέλλες, του απέστειλε την ακόλουθη επιστολή. 

ΤΑ Μ.Μ.ΕΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΙ ΑΠΑΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 3ου ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε λέξη δεν θέλουν να ακούγεται για την λαθρομετανάστευση

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε λέξη δεν θέλουν να ακούγεται για την λαθρομετανάστευση

Μία δήλωση που δεν παρουσίασαν ποτέ τα κανάλια
Εφιαλτικοί οι αριθμοί της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην Πατρίδα μας! Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα οποία δίδει το Λιμενικό Σώμα, έχουμε μία αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη χρονικό περίοδο του περασμένου έτους, σχεδόν 500%!!! Και ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν Έθνος και σαν Κράτος αυτήν την πλημμύρα, η κυβέρνηση αποφάσισε να εισαγάγει στην Βουλή νομοσχέδιο, το οποίο ήδη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, νομοσχέδιο με το οποίο πρόκειται να “ελληνοποιήσουν” εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.


feta

Νέο κρούσμα καταχρηστικής χρήσης της προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης «Φέτα» στην αγορά της Βουλγαρίας, εντόπισε η ελληνική πρεσβεία στη Σόφια.
Συγκεκριμένα, τουλάχιστον στις αλυσίδες supermarket Picadilly και ΒΜΒ βρέθηκε να διακινείται βουλγάρικο προϊόν λευκού αγελαδινού τυριού μαλακής υφής σε άλμη με την επωνυμία «FETAMA».
Το εν λόγω γαλακτοκομικό προϊόν παρασκευάζεται από εταιρεία με την επωνυμία Cheh 99 Ltd ενώ στην ετικέτα του αναγράφεται μεταξύ άλλων, “cheese Fetama of cow’s milk”.
Το κείμενο της ετικέτας εκτός από την βουλγαρική, παρατίθεται στην αγγλική, τη ρωσική και σερβική γλώσσα, γεγονός από το οποίο προκύπτει ότι το προϊόν πιθανόν να εξάγεται από τη Βουλγαρία σε αυτές τις χώρες.


esiemth

ΕΣΗΕΜ-Θ: Η διαδικασία για να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Ανακοινώθηκε η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για να επιστρέψουν και να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου