Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ! Η LIDL όμως εκτός απο τα ζαρζαβατικά της, αποτελεί και άντρο κατασκοπίας κατά της Ελλάδας!Μέχρι και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών ελέγχει!

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ S. MARKETS LIDL! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!!!

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!
Με τα αγροτικά οχήματα και τα ζώα τους παρατάχθηκαν προχθές το πρωί έξω από το υποκατάστημα του σούπερ μάρκετ LIDL, στην οδό Λαρίσης, κτηνοτρόφοι της περιοχής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΕΒΟΛ...

Η ΟΦΘΑΛΜΟΓΑΜΙΑΣΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ... ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ!

Μάνα και κόρη τρέλαναν την παραλία! (ΦΩΤΟΣ)!!!!

Η 18χρονη κόρη του Έρος Ραματσότι, Αουρόρα, εμφανίστηκε σε παραλία της Ιταλίας με τη μητέρα της, την 38χρονη Μισέλ Χούνζικερ, προκαλώντας εγκεφαλικά!
Δείτε τις φωτογραφίες!


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΚΟΡΗ ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΘΕΑΣ; ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ...
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΈΤΣΙ;Δείγμα ΄'οτι είστε ...πισωγνώστες!

ΜΩΡΕ ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΙ ΔΕΞΙΟΙ... ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!

Όταν ο Κασιμάτης αποκαλύπτει την ξεδιαντροπιά της Νάντιας Βαλαβάνη...(κι εκείνη σαν αριστερή δεν ιδρώνει το αυτί της!)

Σ​​τα 85 χρόνια της σήμερα, η κ. Αλίκη Βαλαβάνη έχει πλήρη αντίληψη της επικαιρότητας. Παρακολουθεί τα πάντα, σταθμίζει τις εξελίξεις και παίρνει τις αποφάσεις της. Δεν ήταν δύσκολο, λοιπόν, να καταλάβει ότι επίκεινται περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων ― δεν ήταν και η μόνη, άλλωστε: χιλιάδες άνθρωποι είχαν καταλάβει τι ερχόταν και πήραν τα μέτρα τους. Ετσι, αποφάσισε να μην αφήσει τις καταθέσεις της, οικονομίες μιας ζωής, στα χέρια των φίλων της κόρης της. Το πρόβλημα, βέβαια, ήταν ότι τα χρήματα ήσαν δεσμευμένα σε προθεσμιακή κατάθεση. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς κατάφερε να το υπερβεί (με την πειθώ, φαντάζομαι), πάντως το κατάφερε και έσωσε τα λεφτά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου